Ayrıldıktan sonra dönmek isteyenlere ne cevap verirsiniz?
3 ay
Zamana ve neden ayrıldığımıza bağlı
Zaman a katılıyorum ama. Nedene bakmayız ayrıldıktan sonrası olamaz
Belki yanlış anlaşılma oldu
Yanlışı mı olur bunun. Ben sahsen ayrıldım 24 saat geçti diyelim barışma yoksa ilişki ciddiyeti ne olursa olsun. Asla eskiye dönmem
Bilmem hiç başıma gelmedi gelirse diye düşünüyorum
Benim 3 kere 3 farklı insanda geldi biri 13 sene sonra biri 3 sene sonra biri 15 gün sonra geldi ama hepsini sildim. En son kinin haline baktım profil resmine 11 aydır ayrılık sonrası per perişan duruyor ama geri dönemez
Başına gelirse direk def et gitsin unutma eskilerden bir halt olmaz
Bence de onlardan olmaz çok uzun zaman olmuş 1-2 günden bahsediyorum ve bu süre zarfında iletişim halinde olmak ve ayrılığın nedenine göre değişir diyorum sadece
Anladım bende diyorum olmaz ama ruh hastaları dönüyor hep 24 saat onsuz hayat devam ediyorsa ben hayata devam ederim bir şekilde. En son ki 11 ay önce bitti. Dönmeye kalktı 15 gün sonra. Ölümle tehdit ettim diye kurtuldum son 2 ayrıldığım sevgiliyi öldürmek le tehdit ettim. Yoksa olmuyor
Anladım teşekkürler
Ben teşekkür ederim hayatında kalbine ve sevgine denk insanlar gelmesi dileğiyle hayırlı akşamlar dilerim
Hadi ordan denir
Buna net söylüyorum, “can sıkıntısı gelmiş eski” denir 😂 Eğer biri seni bırakıp sonra geri geliyorsa, önce neden gittiğini hatırlaman lazım. Sen yedek plan değilsin sonuçta. Eğer sorunlar çözülmüş, gerçekten farkındalık kazanmışsa tamam, ama sırf yalnız kaldı diye dönüyorsa kapı duvar 💅🏻✨
Senin kalbin değerli, ikinci plana atılacak bir şey değil. Sence gerçekten pişman mı yoksa egosu mu konuşuyor? 👀💕
Gidene füze sokalım ancak alır zevkini🤣🤣🥒🥒
Ahahah enerji tavan ama bu ne öfke Hayrettin 😂🥒
Bu kadar hırs genelde kırgınlıktan geliyor söyleyeyim 👀
Sen hâlâ sinirliysen belli ki izi kalmış biraz 💔✨
😃😼😼😼😼
Cevap
1Cevap
olur olur yeter ki dönsün
Dönünce sağlam bir tekmeyle gönderir siniz umarım ✔️
hayır
Neden giden gereksizdir eskide kaldıysa
hoş geldin denir
Sonra Öpüp yolcu edilir
Dönme dolap
Dönder dönder yollamak lazım ozaman
Evet dön der ama dönder dönder yollamak lazım 🎡
Ben 3 kere dönenler oldu bakalım 4 . cü dönen ne zaman gelecek diye bekliyorum 😃🤣
:O
😃😼😼😼miav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar