Sizi terk edip belli süre sonra geri dönmek isteyen eski sevgiliye , cevabınız ne olurdu?

Sizi terk edip belli süre sonra geri dönmek isteyen eski sevgiliye , cevabınız ne olurdu?

1-2 aylık flört 2hafta kadar sevgili olduktan sonra beni terk eden bi sevgilim vardı. Ben seni sevmiyorum sevemiyorum dedi çok üzülmüştüm. 2yılı aşkın süreden sonra dönüp seni seviyormuşum bunu anladım artık sevgili olmak istiyorum dedi. Gtümle gülmüştüm 2 yıldır hiç konuşmamışız. Hayır dedim tabiiki ama kinci biri olmadığım için madem yazdın arkadaş olarak konuşabiliriz dedim üni sınıf arkadaşıydık hala yüzyüze bakıyorduk düşman olmaya gerek yoktu. 1 ay sonra cevabım evete döndü eski duygularım tekrar depreşti şu anda 3 yılı geçti beraberiz ve çok mutluyum evet dediğime hayatımdaki en güzel şey o diyebilirim. Hayatıma ikinci kez girdiğinden beri her zorlukta yanımda oldu çekilmez olduğum anlarda bile beni sevmekten vazgeçmedi beraber güldük beraber ağladık benim için iyi olan şeylerde benden çok mutlu olup benim dertlerime benden çok canını sıktı hep. İyi ki tekrar bir araya gelmişiz iyi ki affedip tekrar sevmişim. Her ex aynı olmuyor
@Ceren087 o da beni her yerden engellemişti bana mesaj attığında kaldırdığından haberim yoktu:) kesin sana yazacak dönecek diyemem bunu bilemeyiz ama engelini kaldırdıysa bile yazan sen olma bence. Affedilmesi gereken ve konuşmak için yazması gereken o çünkü. Normal hayatına devam et gönderme bile yapma yazacağı varsa yazar zaten
@Ceren087 bilinmez belki de merak etti öylesine belki canı sıkıldı boşluktan. Belki de gerçekten seni özledi ve dönmek istiyo bilemeyiz seni gerçekten özlediyse ve o tweetleri senin için yazıyorsa sana ulaşır zaten bişey yapmadan bekle bence
@Ceren087 o zaman hiç bulaşma canı sıkıldığı için senin engelleri kaldırmış olabilir senin dikkatini çekeceğini de tahmin ediyor muhtemelen. Yazacağını düşünüyordur yazarsan da egosunu tatmin edip duygusal boşluğunu kapatacaksın sadece sonra yine engelleyecek eğer senin için yazmıyorsa tweetleri iyiye işaret değil yani engel kaldırması
@Ceren087 evet kesinlikle
Neden gittiği önemli. Eğer benden kaynaklı bir hata ise geri döndüğü için boynuna sarılırım. Ama bir kavga sonucu gitmişse ve ben kendimi haklı buluyorsam: hadi naş yavrum derim.
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı diye bir laf vardır ama benden ayrıldıktan sonra umduğunu bulamayıp geri dönerse kusura bakmasın benim için normal birisidir o çünkü her şey bittikten sonraya geri dönmeye gerek yoktur
Ben bir şey demem geldiği gibi geri gitsin derdim :D çünkü benden ayrıldıysa zaten bir daha o kadına güvenemem ben bende sadece eski bir anı olarak yaşamaya devam eder hatta o kadar bile değeri olmaz silerdim direk hafızamdan
Cevap
40Cevap
Sosyal medya üzerinden mesaj yollamıştı. "Selam. Nasılsın?" diye mesaj yazmış. Bende "kusura bakma tanıyamadım, kimsiniz?" diye cevap verdim. Ondan sonra bir daha yazamadı😬
Affetmem affetsemde çok zor bir kere ayrıldıysam bırakmışımdır zaten çoktan sevsem onun bırak demesiyle bırakmazdım
Aradığınız kişiye hiçbir zaman ulaşılamamakta dı dı dı dıt dı dı dıt 📵
Benden ayrıldıysa dönemez
Burada önemli olan neden gitti nasıl bir sorunu vardı. Eğer ayrılışının mantıklı bir sebebi varsa ona tekrardan bir şans verebilirim. Beni başkası için ya da keyfi bir sebepten dolayı Terk ettiyse asla ama asla dönüşü kabul görmez.
Seviyorsam tekrar barışırdım. burada ziktir çekenler mesajda yalvarıyordur eminim :dd
At gibi giden it gibi dönüyor.. derim
Daha iyisini bulamamıştır odun
Nasıl ayrılıp geri döndüğüne bağlı. Kısa süreli olaylarda pek takılmam.
Hayatımda öyle birisi olmadı. Olsaydı da gönül kırmazdım. Böyle bir fıtratın yok.
Kapıma gelene de hâkir davranmam. Aşağılamam. Sadece ümidini kesmesi için ona diyeceğim tek şey " artık gönlümün bir sahibi var " derdim.
Aramızda geçen sorundan dolayı gittiyse ve bu sorunda ben hatalı isem bu dönüş beni sevindirir.
Çünkü bu dönüş benim için anlamlıdır.
Fakat başka sebeler söz konusu ise dönüşü olamaz.
Tamamen duygu durumuma bağlı. Eğer bende de biterse tekrar geri gitmesini rica ederim. Exten next olmaz diye bir söz var. Boşa dememiş büyüklerimiz.
Keyifli paylaşımlar dilerim 🍀
Bir insan aynı delikten 3 defa sokulmaz derim. Her insanın duruma göre şansı vardır. Ama uzatmanın da anlamı olmaz bazen. Bizde bulunmaz hind kumaşı değiliz elbet
ıhanet sebebyle ayrılmadıysak ve ıkımızde o arada hayatımıza bırını almadıysak.. ve ben hala onu sevıyorsam... onunda bana duygularında ozrunde samımıyet hssedersem sans verebılırım ılıskıye...
@Ceren087 bılemıyorum uzaktan tanımlamak zor.. Senden sonra hayatına bırı gırmıs mı bunu ogren.. Gırmemısse samımı olabılır
Uzak durulmalı yüzüne bakmam öfkem büyük olur aşk oyundeğil samimiyet gösteren bir duygu iyida evlendun terketti geri geldi ne anladu kafasi estiğinde gitsun budenle sevgi aşk yaşanmaz
@Ceren087 gönlünde başka biri olan erkeğin diğerinde gözü olmaz fakat diğerini yedek olarak görmete zayıf birkızı kandırmak kolay senide kandıra bileceğini biliyor kendince tavır koyup senin durumunu ölçmekte ben kızların bu konuda dikkatli olmanı öneririm kızlar çiçek tir diye her çiçekten bal alınmaz kızlar kendini iyi kontol etmeli insanı iyi tanımadan sevgili olunmaz
Niye bitti, bu önemli olan.. Eğer makul nedenleri varsa ve bu duruma ben neden olduysam elbette düşünebilirim ama kendi hatası yüzünden ayrıldıysak çok zor. Keyifli geceler..
Beni terk eden birinin bana geri dönme gibi bir ihtimali dahi olamaz. Çünkü o an onu tamamen silerim, arkama da bakmam.
Gerçek hayattayız bir film dizi kavuşması beklemiyor heralde. Nötr soğuk davranırdım. Bir yabancı gibi.
Direk engellerim işim gücüm yok bir de onu dinleyerek ve cevap vererek vaktimi mi harcayacağım. Çöplüğünde takılsın.
Neden ve nasıl ayrıldığımız, hislerimizin durumu önemli.
Bi s. git derim...😄
Evet başka söz yok maalesef sövme sorusu oldu mod korkusundan gelmezler de şimdi 🤪😅
Soruyu takibe alıyım bari.😄
Dönemez çünkü buna yapacak yüzü yok ona bu fırsatı asla vermem
Onu bicaklarim ve kovalarim onu cunku çok üzdü o 💔💔
Hiç sevgilim olmadı. Olursa da ayrılırsa tekrar dönmesini istemem.
Ben şey derim " sen mi geldin leyn 🤣hangi rüzgar attı seni böyle " derim 🤣
o köprünün altından çok sular geçti güzelim başka kapıya
Seviyorken gelmiş herkes ikinci bir şansı hakeder
Neden terk ettiğine bakarım. Mesela başkasını deneyip olmayınca geldiyse dönemez
Böyle bir ihtimal olamayacağı için tepki de olmazdı.
Geçen günlerin hesabını verebilecek misin?
Gitmene sebep neydi de dönüşün bu kadar çabuk oldu.
Başka birini bulamamış , sizi de kolay hazır gördüğü için yapmıştır.
Genelde bu tip insanlar öyle yapıyor.
Ben hep böyle dejavu yaşıyorum.
Birde olacakları yüzüne söylüyorum yine yapiyorlar yine yapiyorlar
Yazmaya devam ediyor zaten.
Hatta zamanında kapıma bile dayandı.
Ama her şey için çok geç kaldı.
2 çocuktan sonra aklının başına gelmesi beni onu kabul edeceğim ve yaptıklarını affetmemi gerektirmiyor.
Yaza bilme ihtimali var engel kaldırdıysa ama bu kesin yazar demek değildir.
Bir neden olabilir.
Fazla umitlenmemek lazım.
Aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ki nasıl bir neden açıklamamı bekliyorsunuz.
Bu durumda ne desem yalan olur.
Neden gittiğine neden döndüğüne bağlı. ama döndüğünde muhtemel kabul etmem
Beklediğim an işte
Kaçırır mıyım bu fırsatı ahahah
Eğer ayrılık sebebi ayrılık ilişkide yaşanan sorunlarsa canına tak etmiş olabilir. Yokluğundan ders çıkarmışsa kabul çıkaramamışsa gerek yok. Burada ayrılık sebebi çok önemli
Kesinlikle ayrılık sebebi çok önemli
Aldatma
Sevgisizlik
İlgisizlik
Kavga ve şiddet
Uyumsuzluk
Ten uyumu
Vs. Gibi gibi
Hangi sorunla ayrılık olmuşsa ona göre olumlu ve olumsuz yanıt verilir
Bence eski sevgili başkasını bulamadığı için geri dönmüştür yoksa asla dönmez düşüncesine sahip biriyim 😊👍 sence peki haksız mıyım
Bazen demediklerini düşünüyorum bazen disardaki erkolari görüp geldiklerini düşünüyorum sonuç olarak ne olursa olsun o ilk ayrilik olduğu an %95 ihtimal bb
Orjinal bir Pişmanlık duygusunu sezinlersem değerlendiririm ama bunu hissetmek çok önemli.
Hoşt deyip yol veririm 😄 giden gittiği gün bitmiştir benimde için artık.
Yakisikli fit oglansa geri dönmez, baska kizlar, kadinlar bulur kolayca. Farkli farkli kadinlarla yatmak varken eski sevgiliye donmez yakisikli fit erkekse
Hayırdır yolunu mu şaşırdın derim 😂
Bir şans daha verirdim sonra ben onu terk ederdim kısasa kısas yaparıdm
Başıma geldi yıllar yıllar önce ama söylediğimi yazmayayım :)
Kabul et , biraz takıl sonra sen terk et ömrü boyunca unutmaz seni
Benden ayrılıp gelmesin geri
Kabul etmem tekrar denemeyi
Dükkana geri döndün he giriş kapalı derim
At gibi giden it gibi döner
İzmir marşıyla gönderdim
öyle bi dünya yok
Almayayım alana mani olmim
Dönemez hee deneyen oldu itin gö7üne soktum.
Neden dolayı ayrdığı önemli
Seviyor ya da sevmiyoe olmama göre değişir cevap
Sieaaaa! derdim.
Geri dönemez ki öyle bir şansı olamaz çünkü
Önemsemezdim pek peki sen
Jet hızıyla geri dönerim
Gittiği gün bitmiştir.
Ne oldu, paraya mi ihtiyacin var?
Defol derim engellerim
Ben kürkçü dükkanı değilim derdim
Ahh bi görsem o günleri de gülseeemm😂
Bi tur da ben çeviririm dönsün dursun.