- Biraz bekler misin dönmesi için
- Başkasını mı bulursun
- Kafanı mı dinlersin
- Oh be kurtuldum mu dersin
- Kendin gidip ayaklarına mı kapanirsin
- Yıldırım hızıyla başkasıyla mı çıkarsın

Konuşup sorunlar neyse halledilmesinden yanayım. İki insan eğer birlikte karar vererek medeni bir şekilde ayrıldılarsa artık aralarında bir bağ kalmamıştır ve hayatlarına devam etmeliler. Bu süreçte doğru olan kafa dinlemek tabi ancak ayrılan taraf sizseniz karşınızdakini kırmadan hissettiklerinizi onunla paylaşmalısınız. Karşı tarafta siz artık ondan vazgeçtiyseniz sizi ne kadar sevse de özgür bırakmaktan başka seçeneği yoktur. İlişki karşılıksız sevgiye olamaz çünkü.
Öncelikle okuduğum yorumların çoğu "kafamı dinlerim" temalı olduğu için buna hoş bakmadığımı belirtmek isterim. Çünkü sevgiliniz yanınızdayken kafanız çok karışıksa gittiğinde bu tabir makul olur.
Olayları gözden geçirmede fayda var:
-ayrılık iki tarafın ortak kararıyla mı gerçekleşti?
-ayrılığa etki eden sebep/ler kırmızı çizgiler miydi?
-açık kapı bırakılmış mıydı?
Bu sorular doğru bir şekilde cevaplanırsa zaten ayrılık sürecinde ne yapılması gerektiği ortaya çıkar.
Sevgililer ayrıldıktan sonra bir düsman gibi hareket etmemeli ya da ya benimsin ya da kara toprağın tarzında değilde onla geçen güzel zamanların hatrına ne yaşamış olursanız olun aranızda geçen güzel zamanların hatrına sokakta tesadüfen aynı kaldırımda karşılaşanız bile Rabbin selamını vererek geçmelisiniz
Kendi görüşüm şu. onun dönmesini asla beklemem asla göz yaşı dökmem ve sevgilim şuanda olsa bile erkek arkadaş çevremi geniş tutarım, ne olur ne olmaz. Ve onunla sevgiliyken asla ona bağlanmam. Zaten gelip geçici. Bir insan için göz yaşı dökmek çok saçma değil mi? birisi gitti yenisi gelir bukadar basit?
Cevap
2Cevap
Kafa dinlemek daha iyi. İlişkideki artıları ve eksileri gözden geçirip ona göre hareket edersin eğer dönmek istiyorsan dönersin. Kafa dinlemek daha iyi
Kafamı dinlerim. Çok uzun süre onunla yaşadıklarımı düşünürüm, gideceğim yolu belirlerim. Ayrılık varsa herşey bitmiştir iki tarafta önüne bakmalı zor da olsa.
Beklerim kafamı toplarım ne kadar özlersem özliyim eğer aramızda gerçek bir bağ varsa barışırız ama ayrılığın sebebine de bağlı kafamı toplarım arkadaşlarımla buluşurum kendimi iyi hissetmeye çalışırım seviyosan acı çekersin sevmiyorsan umursamazsın zaten
Nasl birinden ne sebeple ayrıldığıma bağlı beklememe değecek biri mı? Yoksa kafami toparlayıp hayatıma bakmam daha mı mantıklı bunların cevabı karşımdaki herkes icin aynı değildir
Başka bir arayışlara girmem asla bittiyse bitti derim kafa dinlerim demek yanlış bir tabirde neden ayrildigimiza bağlı nasip der susarım
Tüm iletişimi koparıp kendi yaşantıma bakarım. Farklı hobi edinir, eğlenirdim, gezerdim, extreme sporlar yapardım. Yeni bir ilişkiye başlamam.
5 6 ay kendi içime kapanırım çok fazla konuşmam içimde çoğu şeyi bitirdikten sonra eski halime geri gelirim
😊👍
Birbirlerine saygılı olsunlar arkasından atıp tutmasınlar yüz yüze bakar sonuçta bi gün belki ilerde tekrar olurlar arkalarından söylediği sözler için yüz yüze bakamazlar utanırlar
Beklerim, Öncelikle oturur adam gibi acımı çekerim. Unutmaktan bahsetmiyorum, istesen de unutamazsın ama bi süre sonra hatırlamamaya başladığın zaman yeni bir ilişkiye hazır oluyorsun.
Hayatımda biri olmak zorunda değil kendi kendimede mutlu olurum ilişki yaşamam bu demek değil ki bana dönmesini bekliyorum kendi hayatıma bakarım
kimse vazgeçilmez değil sonuçta ondan önce nasıl güzel bi şekilde hayatıma devam ediyorsam ondan sonra da hayatıma devam ederim. geçmişte çok canım yandı ve bu şekilde hiç bir yere varamadım.
Gerçekten seviyorsam ilişkimi bitmesine izin vermem bitse de dönmesini beklerim ama sevmiyorsam bırakırım başka sevgili de yapmam çünkü aşktan soğutuyorlar insanı
Beklerim ben , beklemesem bile yeni ilişki yapman ilk bir yaşanılanı hazmedip sindirip unutmak için uğraşırım tekrar ilişki yapmak çook sonra geliyor aklıma
Sadakat ı hala sürdürerek yollarını ayırmalı mesela ilişki bitti diye birbirlerini satmayacaklar sırlarını ortaya dökmeye ekler yollarını ayırcaklar birbirlerini kırmadan asla görüşmemek üzere
Hatalarımı analiz ederim bi sonraki sefere bu hataları yapmayacağımı kendime söylerim bi süre üzülsem de eski halime dönünce yoluma bakarım
Bir hz Muhammed değildi derim ve daha iyilerini aramaya başlarım
Ona ölüyormuş gibi davranıp umut verip ortada bırakırım
Hiç bişey yapmam
Dönerse döner dönmezse kendi kaybeder.
Ama herşey eskisi gibi olmaz.
Ben değil ama o benim ayaklarıma kapandı. Yalvardı. Lütfen ayrılmayalım diye.
Arkasına bile bakmamalı.
Herkes yoluna yapacak bir şey yok
eger beni seviyor sa hala beklerim ama sevmiyorsa Zorlamam
Sevgili olmayın çocuklar, genç yaşta bunarsınız. Evlenin eşlerinize sadık kalın, sevgiler
önümüzdeki maçlara bakmak lazım..
Ayrılmışsan bitmiştir. Geri dönülmez.
oh be kurtuldum derim
Acını çeker hayatına devam edersin
2 saat önce ayrıldık ne yapacağımı bilmiyorum
intihar edin
Biras beklerim
😉👍
Beklerim
İstediği gibi
Kafamı dinlerim
kafamı dinlerim