Arkadaşlar biraz uzun ama lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Ben izmirde yaşıyorum. 1 yıldır evliyim. 7 ay nişanlılık süresi geçirdim ve her anı burnumdan geldi. Kayınvalidemi kayınvalidesi istememiş bu yüzden düğünü alışverişi herşeyi eksik yarım yaşatmış içinde kaldığından mı neden bilmiyorum annem aynılarını hep bana yaşattı nişanlıyken. Her alışverişte gözyaşıyla eve döndüm. Babam vefat etti benim hem annemi hem beni küçük görme ezme çabasında bulundu hep. Eşim anne bir sus ya da nişanlımın üzülmesini istemiyorum artık diye tabirlerde bulunurdu. Arkamda dururdu yani. Evlendik 2 aylık hamileyim ama mutsuzum aile olduğumuzu bile anlayamıyoruz. Eşimin ailesi düğün için eşime kredi çektirdi herşeyi eşim yaptı bize maddi açıdan çok zorluk çekiyor olmamıza rağmen yardım etmiyorlar. Bazen eşimle tartışıyoruz eşim gidiyor yanlarına eşinin yanına git bile demiyorlar eşim orada kalıyor alışverişe gidiyorlar beraber falan. Eşimi hergün işteyken arıyorlar 25 dk 40 dk telefon konuşmaları oluyor. Maaşını alıyor eşim ne kadar aldın ne aldınız ne yaptınız diye soruyorlar. Eşimi yönetiyorlar yani. Bana hakaret ettiler küfür bile yedim babasından ve eşim baba orda dur bile demedi. Boşanma kararı aldım 1 hafta görüşmedik evi terkettim eşim nolur gel ben sensiz yapamam falan ithamlarda bulundu düzelicek dedi ama yine aynı. Azıcık ailesine soğuk davransam bize gelmezler onlar gelmeyince bende gitmek istemem eşimede gelmiyorsunuz o gelmezse sen gel derler. Yani olmasın ayrılalım istiyorlar ama eşimi buna inandıramıyorum ne yapsalar tapıyor ne yapsalar onlar melek artık çok yıprandım ve karnımda masum bir bebeğim var. Eşime nasıl saydırabilirim kendimi beni ailesine saydırmasını ve nasıl davranması gerektiğini nasıl ona anlatabilirim ne yapmam gerek bana fikir verir misiniz?
Arkadaşlar biraz uzun ama lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?