Eşime çok kırgınım. O da geri adım atmıyor. Sizce kim düzgün düşünemiyor?

Eşim bankacı. İki ay önce çalışığı şubeye yeni bir çalışan geldi. Adamla kafaları uyuştu. Eşim kendi arkadaşlarıyla tanıştırdı. Bana da sık anlatınca "Benimle de tanıştır" dedim. "Olur, iş çıkışı seni alırım. Yemek yer, birşeyler içeriz" dedi. O gün buluşunca öğrendik ki adam benim liseden sıra arkadaşım. İnanamadık tesadüfe. Akşam güzel geçti. Eşime lise yıllarındaki komik anılarımızı anlattık. Zamanla eşim ondan hiç bahsetmemeye başladı. Ben de üstelemedim.

Bugün eşim elinde bir paketle girdi eve ve o paketi resmen bana fırlattı. Yani bir yerime gelmedi, canım yanmadı fiziksel anlamda ama kalbim acıyor.

Olay şu.. Bana bahsetmişti. Şubedeki stajyer kız tutturmuş yılbaşı çekilişi yapalım diye. Müdürleri de onaylayınca o çekiliş yapılmış. Eşimin adı arkadaşıma çıkmış. Bugün hediyesini verirken "Bu da Sezin'e küçük bir hediye. O çok sever profiterol" demiş.

Bunu hatırlayıp, incelik göstermesinin neresi yanlış? Bu arada o yıllarda aramızda kesinlikle flört durumu yoktu. Sonrasında da farklı şehirlere gidince kopmuştuk. Açıklama yapmama bile izin vermedi eşim. Gerçekten buna bu kadar sinirlenmiş olabilir mi? Çok üzgünüm..
Eşime çok kırgınım. O da geri adım atmıyor. Sizce kim düzgün düşünemiyor?