Bu yaz evleniyorum ve 1 kere olacak birşey bu.
Güzel gelinlik modelleri varsa link atar mısınız?
Bir anlık gaflete düşüp açılmak istemiyorum.
Güzel gelinlik modelleri varsa link atar mısınız?
Bir anlık gaflete düşüp açılmak istemiyorum.
Yok artık? 1 düğün için insan açılır mı yaa? Nasıl bir nefsine yenik düşmedir bu? Yapma etme. Araştırırsan, hatta tasarlattırırsan bulursun. Değmez cidden. 1 saatlik heves için.
Zaten vazgeçtim
Benim arkadaşım evlendi eylülde kapalı o da fakat kınada ve düğünde açıldı ben birşey diyemedim arkadaşım olduğu için ama yadırgadım yani içimden biraz tuhaf geldi
Haklısın ama değişik bir psikolojide oluyoruz😔😔
Sizi de çok iyi anlayabiliyorum 1 kere olucak ve özel bir gün bone gibi olanlardan giyinebilirsin boynu açıkta kalıyo o zaman onlar daha güzel gözüküyo 6 senedir çok güzel birşey yapıyorsunuz bu arada şahsen benim bitaraflarım yemiyo yani kapanmaya ne yalan söyliyeyim
Tatlım birkaç arkadaşım fotiraf atmis diktirirsem bineyede ihtiyacım kalmaz hem zaten boynumuzu acmamizda caiz değil 😊
Bu arada sejin için dua edeceğim inşaallah kapanırsın🌸🌸
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun 😊☺💕
ne demek gaflet ya? benim annem de açık.
ciddi söylüyorum, keşke terk etseniz bu gezegeni ya.
Cevap
3Cevap
durmun varsa diktirebilirsin kapalılar içinde süper gelinlikler var kuzeniminki bir kapalıya göre çok güzeldi araştır bulursun istediğin gibi şeyler
Oyle yapacağım galiba teşekkürler
Açık gelinliğe kol diktir ve başını kapatacak eşarp kullan iste
Acil sonra 1 gun sonra kapan madem
Ne anlamı kalacak ki ozaman 6 senedir kapalı olmamın
özel tasarlattırıp yapabilirsin
Açıl
Niyebkapandin ozmn
Kac senedir severek düzgün bir biçimde kapanıyorum namazım , orucumu tam yaparım ama düğünde cok güzel olmak istedim ama neyse zaten açılmam.
Bosuna kapalisin
Büyük ithamlar kullanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar