Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok güzel bir soru, Adamlıktan nasibini almamış, diğer yüzünü en masum şekilde karşısındakini zarflayarak tepkisine göre yol çizecek ve henüz bir sorumluluğa, birlikte bir geleceğe kendisini hazır hissetmeyen, özgüveninde sorunlar yaşayan bir erkeğin kendini ifade şekli.
Sadece sevmek demek, eğer özünde gerçekten sadece sevmek ise AŞK zaten vardır. Bunun istisnası yoktur.
Dışında kalan bütün yollar Menfaattir. Evlilik bile mantık evliliğine girer çünkü Kuru sevgi, mecburi saygı ve mecburi mantık adımlarından başka işe yarama. İçinde menfaat olmak zorunda.
ama AŞK öyle mi? Fedakarlıklarla başlar, birlikte yürüyeceği yolda her türlü engele karşı Aslan gibi Kükreyen kalbin atışıyla başlar. Aşk ; karşısındakini sevmek için sürekli bahaneler arar ve bütün kusurları ile ( kimse kusursuz değildir, hele kendini kusursuz gören şımarık/egoist tipler dahil ) karşısındakini sever.
Bu örneklediğiniz cümle; sadece alışmaktır, onsuz yapamayacağı kadar kendini kaptırmış, ama tam tersi kendini yansıtmaya çalışması, gidersen gidersin edası vermektir.
SAÇMA.! bunu diyen karşı cinsim olsa YOLU bizzat gösteririm.12 Yorumla- +1 yıl
Bu guzel cevap icin tesekkur ederim 😄
En İyi Cevaplar
+1 yılIyi birisin ama benlik degilsin.
Sana deger veririm ama benden dunyalari isteme demek.
Tercihlerim arasinda olursun ama Ilk tercihim olmazsin demek.
Kufurden beter.10 Yorumla
Bu sözü kullanmış biri olarak çok net açıklamaya çalışacağım. Seni seviyorum, evet eglencelisin bana iyi geliyosun seninle zaman gecirmekten hoşlanıyorum cok iyi birisin beni güldürüyosun ediyosun hersey mükemmel cok iyi dee anlaşıyoruz bide seni hayatimda istiyorum iyi geliyosun cunku bana AMAAA ne elini tuttuğumda bisey hissediyorum ne öptugumde ne sarıldığımda hicbiseeey hissetmiyorum senin icin ölüp bitmiyorum seninle sevgili olamam demek. Tut ki sevgili olduk bana dokunmandan rahatsiz olucam senden kacicam sıkılıcam. senin icin hicbirseyi goze alamicam kıskanmicam cunku sana asık degilim. Zaten biri size bu cumleyi kuruyosa zorlamayin olmuyo gercekten insan bu duygulari hissetmek istiyo aşik olmak bazen körlesmek istiyo. Sırf birisi seni seviyor diye veya anlasiyorsunuz diye birlikte olmak zorunda degilsiniz. Ki yürümüyor da.
33 Yorumla- +1 yıl
Valla haklısın yaaaa 😄😄😄
+1 yılSeni kaybetmeyi kolayca göze alabilirim demek
22 Yorumla- +1 yıl
Canim sen bana eig verirmiydin yaaa
- +1 yıl
Allah herkesi senin tribinden korusun, amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
İlişkiler üzerine okuduğum bir psikoloji kitabında aşkın yüksek tansiyon gibi hızlı ve geçici olduğunu yerini asıl ve gerçek olan sevginin aldığını yazıyor..
Ama senin sorunun cevabını gerçekten bende çok merak ediyorum..10 YorumlaBildiğim kadarıyla aşkın tanımı delice sevmek sevmenin tanımını zaten biliyorsunuz bu açıdan bakarsan iyi birşey benziyor
Burda anlatılmak istenen zannımca bu değil öyle herkese aşık olunmaz aşkı tadan birisi olarak söylüyorum öyle günümüzde kıyaffeten kolay sevgili değiştiren insanların önüne gelene aşkım demesi kelimenin anlamını biraz değişik canlandırıyor kafamızda ana olay bambaşka aşkta mantık yoktur hunharca seversin büyük fedakarlıklar vardır sevgi bir mum ise aşk bir güneş mumu da küçük görmemek lazım karanlığı aydınlatır ama güneşin yerini tutmaz aşık olacağım bir bilemedin iki tane insan çıkar karşınıza o duyguyu tadıp anladıktan sonra dünyadaki bütün olgular olaylar boş geliyor insana çok ta iyi bir şey değil bir kişiye fazla gelen bir duygu üniversitede sınava giderken kalemini unutan birine bir ıslak mendil i sırf beraber çıktıkları bir yemekten olduğu için yıllarca yanında taşıyabiliyor adamın nefesini kesiyor bir kitap okumuştum birbirine aşık iki insan vardı biri sırtına defa larca hançer saplanırken söylediği tek söz aşk oluyor adam ölüyor ve düşündüğü tek şey sevdiği insanın ne düşüneceği o an çok etkilenmiştim Rabbimin bana böyle bir aşk vermesi için dua ettim o da belamı verdi 20 yaşında saçım sakalım ağardı mkk😂😂😂
Ama yinede durumdan şikayetçi değilim
Siz siz olun ne istediğinize dikkat edin iyi geceler10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılaşk dediğin şey bir anlık hevestir, sevgi dediğin şey ise ömürlüktür, bir bağ vardır, ben birine aşık olacağıma sevgi ile bağlanmayı yeğlerim, aşk bittiğinde hayat monotonluğa bindiğinde artık bazı şeyler çekinilmez olur, tozpembe iken göz ardı ettiğin şeyler aşk bitince üstüne çoluk çocuk olup sorumluluk binince göze batmaya başlar bazı şeyler, anlaşmazlıklar başlar, ama sevgi ile olan bağlılıklar daha kalıcıdır, çekilebilir kılar bazı şeyleri... aşka inananlardan değilim, sevgiye inanıyorum ben.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. ‘’ Sana aşığım, ama seni sevmiyorum ‘’ Cümlesi ile aynı şey,
Yani aslında saçma ve anlamsız bir cümle,
Ki, bunu ancak şerefi olmayan seks düşkünü, erkek kalıbına girmiş bir pislik söyleyebilir.
Yani, gel yatalım, sonra benim işim bitince,
Ben artık gideyim, başka yerlerde işlerim var,
Bu ara, yine ara sıra, sana da gelebilirim bilgin olsun,
Ama senin istediğin zaman değil, Benim ihtiyaç duyduğum zaman,
Ne de olsa sana aşık değilim, ama sevişmeye ihtiyacım var.
20 Yorumla
+1 yılNe amaçla söylendiğini bilmiyorum, misal çıkma teklifini reddetme amacıyla da söylenebilir; ama esasında mutlulukla karşılanması gereken bir cümledir tabi eğer kişi "gerçekten" doğru söylüyorsa... Candan ablamız boşuna dememiş "her aşk bitermiş birgün bildim" diye. Sevgi çok daha önemlidir, bir zamanlar deli gibi aşık olduğum insana karşı şu an bir şey hissetmeyip aman ne salakmışım diyebiliyorsam; ama en yakın dostumu ailemi hala aynı derinlikte sevebiliyorsam sevgi daha mühim bir hal almıştır. Karnı ağrıtan, mantıksız bir çılgınlıktansa mantık çerçevesinde sevip, bağlanabilmek çok daha kalıcı ve müthiştir.
20 YorumlaDeğer veriyorsun, kırmak istemiyorsun hatta onu kendinden bile daha fazla düşünüyorsun ama içini kıpır kıpır eden o tatlı hisler yok. Eksik, yarım gibi.
90 Yorumla
+1 yılBaşta kötü gibi algılansada aslında bence meali gayette güzel olan bir cümledir bu. Zira aşk ve sevgi kelimeleri aynı şeyi ifade etmez. Bir insan birine aşık olduğunda onun hiç bir kötü tarafını göremez, görse bile önemsemez yok gibi davranır. Fakat birini sevdiğinizde onun tüm kötü yanlarıyla birlikte seversiniz. Bilirsiniz kötü taraflarını size uymayan yanlış taraflarını ama buna rağmen seversiniz. Ve bu daha kalıcıdır çünkü bir mutlaka görmezden geldiğiniz tüm o kötü huylar size batmaya başlar ve aşk bir anda biter, soğursunuz fakat sevgi kolay kolay bitmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılen kısa yoldan anlatayım o zaman.. sana karşı bir şeyler hissediyorum ama bu hissettiklerim en üst seviyedeki duygular değil.. kalbim küt küt atmıyor ya da bacaklarımdaki güç kaybolmuyor.. eğer bir gün bir kıza aşık olursam eğer seni bırakırım demektir.. aşık olmak çok başka sevmek çok başka şeyler bağlılığın en büyüğü aşk sonra sevgi.. en düşük ayardaki de hoşlantıdır
70 Yorumla
+1 yılAyranım dökülmesin demek istemişdir her halde bu lafı söyleyen aklı karışık kişi.
Muhtemelen bir sonraki cümlede sen benden daha iyilerine hak ediyorsun olur.40 Yorumla
+1 yılÇok zor bir soru bu kuzu. Ben aylardır çözemedim valla 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Kiz benim de aklima takildi. Bir saattir düşünüyorum bulamadim ashd
- +1 yıl
Durdun durdun da bunu mu taktın kafana yani. Git başka şeylerle meşgul et o güzel kafanı 😕
- +1 yıl
Neblem durdu iste 😕
- +1 yıl
Ee peki öyle durdun madem 😄
- +1 yıl
Dursun*
+1 yılYani diyor ki ;
'' Ben ilk 11' imden memnunum sahaya sürdüğüm,
Ama bir teknik direktör olarak yedek kulübesinde de adam bulundurmam lazım ilk 11' im sakatlanırsa diye,
Ve sen yedek kulübemdeki en önde gelen oyuncusun,
Seni takımdan gönderemem
Ama ilk 11' e de alamam,
Seni seviyorum ama aşık değilim. ''30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani o binlerce insan içinde sadece bir kişide hissedilir ya aşk
aşk demek kaşını kirpiğini en itici hali en kusurlu hali ile harika görmek ve her defasında içinin kıpır kıpır olmasıdır
sevmek ise başta hoşlanırsın çok etkilenirsin vs zamanla seversin tanıdıkça güzel huyuna güzel özelliklerini seversin
aşk ise mantık tanımaz
sevgide mantık vardır mantığına uydu diye seversin
aşk belki hayatında bir kez ve kavuşamadığında olan birşeydir
sevgi ise kavuşunca olan şeydir21 Yorumla
+1 yılSevgi Kelimesi Yanlızca aşka müptela değildir. Neden bu düşünceniz. beğenme hoşlantı değer verme bunlarda sevgi sınırları içerisindedir. Neden toplumumuz sevgi kelimesini birtek sevgililer arasında kullanıyor. ebeveyn ve çoçuklar kardeşler arkadaşlar arasında kullanılamıyor bu. bir insana neden dostca seni seviyorum diyemiyoruz. dersek hemen ilanı aşk olarak alınıyor bu. nedin bu ego neden. Ufku açılmış medeni vede iletişim dili gelişmiş bir toplum diliyorum 2018 den.
20 Yorumla
+1 yılBende bir kıza bu cümleyi kurmuştum değer verdiğim sevdigim güzel iyi bir arkadaşımdı ama yara bandı olarak kullanmak istememiştim ondan dolayı.. ergen olmama rağmen o cümleyi kurabilmiş olmak bile güzeldi.. tabii insanların algısı bilemiyorsunuz neyse sonrasını anlatmayayım.. özetle incitmek istememe isteğinden dolayı veyahut söyleyenin karakterini baz alarak sen cepte dur olarak da anlamdırılabilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. "Sana karşı biraz hislerim var lakin derin değil."
"Seni seviyorum ama arkadaşça"
"Seni seviyorum ama eksiklerin var aşık olmamı engelleyen"
"Seni seviyorum ama fakirsin"
"Seni severim ama ş*refsizsin"
"Seni sevmek adetten kız olmasan hiç sevmeyeceğim. Kaldı ki aşık olmamı bekliyor yazık."
"Seni seviyorum ama hayırlısı be gülüm..."10 YorumlaBir çok meali var,
(Seni seviyorum ama aşık değilim sevgili olursak anlaşamayız)
(Seni seviyorum ama aşık değilim, burda başkasına aşık ama diğer kişiyide kaybebetmemek için sevdiğini söylemiş olabilir)
Seni seviyorum ama aşık değilim, belki zamana ihtiyacı var daha hoşlanma aşamasındadır...10 YorumlaKişinin bunlara verdiği anlama göre değişir bu cümle. Bazıları aşkı sevginin bir tık üzeri boyutu olarak değerlendirir ki sana bunu söyleyen de bunlardan bence.. Bu kişilere göre hoşlanmak<sevgi< aşk şeklindedir.
Bazıları iste aşkı o ilk ateşin düştüğü deli divane olunan zaman olarak algılarlar bunlar da örneğin "evlililikte aşk biter ama sevgi kalır cümlesini kuran kişi topluluğu olur" genelde..
Ben hala hangi gruptayım çözmüş değilim ikiside mantıklı geliyor10 Yorumla
+1 yılAşk sebep gerektirmez. Ama birini sevmen için sebeplere ihtiyacındır. Tam olarak açıklaması budur bence. İyi kalplidir, annendir, babandır, sana emek vermiştir, merhametlidir, sevecendir vs seversin sebeptir. Oysa aşk? tek bir sebep dahi bulamazsın.. İstemsizdir, zamansızdır. Aşk tek kişiliktir. Sevgi herkese, her nesneye bir kitaba dahi hissedilebilir Bla bla bla
10 Yorumla
+1 yılBen bunu çok kullanırım. Altında başka bir anlam aramaya da pek gerek yok aslında. Düpedüz söylendiği gibi. Anneni, kardeşini nasıl seviyorsan o şekilde seversin, aşk yoktur içinde. Ama onlara hissetmediğin cinsel arzuyu da hissedersin. İkisinin arafı gibi düşün. Düşünemedin mi? Unut gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılAşkı bekliyo işte çünkü aşk farklı hissetirir insana sevmek farklı birini sevmek o kişinin davranışlarına karakterine falan bağlıdır elimizde olan bişiydir ama aşk ona biz karar vermeyiz elimizde değildir beklenmedik olur tanımadan da yıllardır tanıyomuşuz gibi hissederiz farklıdır işte
10 Yorumla Olabilir kotu birsey degil. Ask bambaska birsey. Ama askinda bir suresi vardir. Asktan sonra ya sevgiye donusuyor ya da bir hice. Birine karsi sicak duygularin olabilir hoslantidan cok seversin ama mantiginda kulanabilirsin. Bir beraberlik yasamak icin en saglikli bir durum. Aski fazla buyutmeyin yanlis kiside yasadigin zaman gercekten bombok bir durum.
10 Yorumla
+1 yılHımm o zaman seni erkek arkadaşın artık sevgili boyutunda değilde arkadaş olarak görüyor. Artık sana karşı heyecanını kaybetmiş ve gözü dışarı kaymış.. Yakında ilgisizlik ve devamı zamanla sen soğursun zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Soruyu kendim icin sormadim. Yanlis anlaşılma olmasın 😄
- +1 yıl
Hahaa tamam canım o kızın ya da erkeğin sevgili olma anlamında hiç sansı kalmamış. Boşa kürek çekmeyip sıradakileri değerlendirsin derim😂
Yazar bize burada dolaylı yoldan küfür etmek istemiş bence. Bunu diyene bu videoyu yaşatmak lazım.
https://youtu.be/c4hBVK2dz7U14 Yorumla- +1 yıl
Sjsjs bir gün biri bunu bana derse aynısını yapacagim 😂😂😂
- +1 yıl
Iyi de bana denmedi ki bu 😄😄😄😄
At pazarı djd efsaneydi
“Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza”
Meali; korkuyorum Hatçe40 Yorumla
+1 yılSevmek sadece hoşlanti beğeni.
Ama aşık olmak farkli.
Örnek;
Bir gün leyla geçerken mecnunun arkadaşları onu görmüş.
La mecnun bizde leylayi bir şey sanirdik kezbanin teki hatta çirkin bıyıkları var😂
-mecnunda demiş ki siz gelin gönlümden bakin birde ona. Benim için Kleopatra30 Yorumla
+1 yılaşk el ayak titreten heyecanla kelebek gibi uçuşa uçuşa yanına koşulan kişiye ilk heves vakitlerinde duyulurken. sevgi ise bir nedenden olur aşk çarpmasından değildir o bazen hırçın denizlerde savrulmuş bir kayığın durgun bir limanda sığınıp bulduğu huzurdur bazen de sebepsizce sevmektir yanında mutlu ve iyi hissetmektir. aslolan sevgiyken ne yazık ki aşk peşinde koşulur hep.
34 Yorumla- +1 yıl
+1.
- +1 yıl
@_Heimatlos teşekkürler
- +1 yıl
ben tesekkur ederim.
- +1 yıl
@_Heimatlos neden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbutun dunya dillerine cevir istersen boyle bir sey lugatta yok ama adamlara helal olsun valla sjdhjdbdi
12 Yorumla- +1 yıl
Dimiii dimii 😂😂😂 yok bunun bir aciklamasi jsjd
- +1 yıl
yani sacma sapan bisey jdbxjdbxb
Seni seviyorum ve aklım başımda demek. Muhtemelen sabun köpüğü ilişkisi değil yaşanacaklar. Genelde hormonları normal düzeye inmiş, bir insanı beyniyle de seven, daha olgun insanların başına gelen sevgi tarzıdır.
20 Yorumla
+1 yılaşk sahte sevgi gerçek seni seviyorum ama aşık değilim aşk biter sevgi baki kalır benim lugatimda anlamı lakin,
ben gavatım işim bitince giderim de demek istemiş olabilir
ben adama yüzük gibi geçiririm anlamınada gelir20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılBen aşkı ve sevgiyi ayrı kulvarda yarıştıracak kadar yozlaşmadım şükür. Beraberlik için ikisi de yeter şarttır, gerek şart değildir. Hiç kimseye de senle beraberim ama canım istediğinde giderim der gibi böyle bir laf etmedim, etmem.
20 Yorumla
+1 yıl2 anlamı var:
1) Seni insan olarak seviyorum, başına bir şey gelse üzülürüm ama sana karşı bir tutkum yok, beni heyecanlandırmıyorsun.
2) Seninle sevişmeyi seviyorum ama seninle evlenmem.
*Gecen bol olsun.*20 YorumlaAsk bir süre sonra biter yani aşkın getirdiği o deli hayvanı bulamazsın bir süre sonra ama yanından da ayrılamazai aşk daha güçlü bir duygu gibi görünse de ben de sevgi daha kuvvetlidir ve gör kullanılmazsa ömür boyu sürer
20 YorumlaAşık olduğun bir kişi için herşeyden vazgeçebilirsin ama sevdiğin bir kişiden daha önemli şeyler olabilir. Evlilik aşkı öldürür derler %80 doğrudur. Bu %80 lik insanlar ; seni seviyorum ama aşık değilim modundadır...
20 Yorumla
+1 yılSevmek değer vemek yerinin ayrı olduğu anlamına geliyor ama aşık olmak duygularının tavan yaptığı şeylerdir mesela onu gördüğünde karnında kelebekler uçuşur rengin atar dizlerinin bağı çözülür ben böyleydim bir aralar o yüzden :)
20 Yorumla"İnsanım ama karaktersizim." ile yakın cümleler.
192 Yorumla- +1 yıl
@Jennerds yoh artık diyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılaşk, aşırı sevgidir sözlük anlamına göre. ilk başta aşık olduysa sana sonradan aşık değilim ama seviyorum diyorsa bil ki eskisi gibi sevmiyor seni. yani sözlük anlamından bunu çıkarabildim :D sevgi dilinde nedir bilemem :P
20 Yorumla Arkadaş olarak görüyorum demek. İnsanlar sevdiği her şeye aşık olmaz. Bu annesi de olabilir, arkadaşı da, bir hayvan ya da bir çiçek. Seni de öyle seviyor işte; bir sevgili adayı görerek değil, en azından şimdilik ✩
10 YorumlaAşk gerçek anlamda bir kere yaşayabilcegin bir duygu. Icin kipir kipir olur gozlerin parlar vs vs... sevgi daha farkli bir insani cok sevip aşik olmayabilirsin. Yaşamayan bilemez bu ikisinin arasindaki ince ayrintiyi
10 Yorumla
+1 yılTutku ve ihtirasla bağlı değilim. Samimi, ponçik duygular eşliğinde merhametle beraber şefkat besliyorum ve senin için daima iyi olanı istiyorum diyor. Minnoş bir durum...
20 Yorumla
+1 yılKız söylüyorsa " daha yeni başlıyoruz. Henüz sana aşık değilim" demek. Erkek ise " benim sağım solum belli olmaz oyüzden kendini fazla kaptırma.." demek istiyordur.
20 Yorumla
+1 yılAşk bedensel bir duygudur sevgi ise ruhsal
Bazı insanlar vardır seversin ama onu arzulamazsın sevgin saf ve tertemizdir baska seyler araya giremeyecek kadar temiz.20 YorumlaYani sana bagli degil olmazsa olmazi degilsin keske herkez bu gercekleri soyleyebilse kadinlari kandirmasalar erkek bir defa asik olur gerisi yalaaannn
20 YorumlaYani sevgilimsin ama kankam gibi seviyorum demiş 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sjdj aklımda deli sorular 😂 yeminle biri bunu bana kullansa teppiklerim onu
+1 yılSözlükte ne denilmiş
Sevgi : insanı bir kimseye ya da şeye karşı yakın ilgi ve bağlılık göstermeye yönelten içsel duygu, sevme duygusu.
Aşk : bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygus veya iki ayrı cinsin birbirine karşı duydukları bedensel ve ruhsal güçlü duygu, sevgi ilişkisi.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yakın arkadaşın tarafından ilan-ı aşka uğradığında kullanılabilecek söz öbeği. seni çok seviyorum, değer veriyorum, yanımda olmayınca özlüyorum, arıyorum ama bu aşk değil. her an birine aşık olabilirim, seni baştan uyarıyorum. gibi anlamlara gelebilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Yok yok arkadasca olani sormuyorum. Diğer türlüsünü soruyorum
- +1 yıl
Taam işte kankan söyleyince degil. Bunu flortune, sevgilisine kullanan insanlar var
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzmanlık alanıma geldinde bu iş "ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anlayacağı kadar" olan bir konu olduğu için işimiz zor be hayricim.
Özet ise aşk yok, seni beğeniyorum demiş adam..20 Yorumla Muhtemelen kafasındaki mükemmeli yakalayamamış veya 1. planda tuttuğu ama ulaşamadığı biri var.
Her iki ihtimalde de problemli kişilik, uzak durulması gerekenlerden...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak benim nazarın da tutkuyla bağlanmak ve 'en'lerim seninle demek. Ama bu safhada değilse eğer duyulan sevgi zor. Kendiliğinden gelişir bu durum. Aradaki uyuma bağlı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Tepişelim ama aramızda mesafe olsun demek gibi bir şey.
113 Yorumla- +1 yıl
Neden bana tanidik geldin su an 😕 Yanilmiyorsam eski uyesin sen. Ogi diyorlardi hatta
- +1 yıl
Jdjd tekrardam hosgeldin o zaman. Daha gecende senden bahsediyordum arkadasinla konusurken
Kulagin cinlamadi mi 😄 - +1 yıl
Bedelim neyse odemeye hazirim sjsj
- +1 yıl
Acıktım karsi koyacak gücüm yok sorry 😄 Senin tayfa nerede
- +1 yıl
Hayırsever varya işte o 😄
- +1 yıl
Şu an sitede mi bilmiyorum ama 😄 nickini de unuttum doğrusu 😕
Aslında bu sözü söyleyen kişi aşktan korkuyordur kesinlikle. Temkinli yaklaşıyordur. Acısını fena yaşamıştır. O yüzden artık sadece sevgiyle yetiniyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevmek ve aşık olmak aynı anlama gelmiyor. İkisi birbirinden farklı dolayısıyla birisi sevdiğini ama aşık olmadığını söylüyorsa bunda tuhaf bir durum yok.
10 Yorumla
+1 yılAşk ya vardır ya yoktur evelemeye gerek yok kaçmak istesen kaçamassın.
Susmak istesen susamazsın.
Seni seviyorum
@godddlifeeee❤️22 Yorumla- +1 yıl
Bende seni seviyorm ❤
- +1 yıl
😊😊
" Seninle vakit geçirmeyi seviyorum, Sana değer veriyorum fakat sana aşık değilim yani bu isin sonu yok.. " demek kanımca.
25 Yorumla- +1 yıl
Yok platonik değil ablacığım zaten 1.5 senenin sonunda kız itiraf etti. İkimizde çekimser yapıdayız yani kız söylemek için bile çekine çekine 1.5 sene beklemiş en son işte arkadaşıyla birlikte söyledide besbelli belliydi ben üzerinde durmuyordum. Uzaktan Arkadaş olarak görüyordum kızı. Bende boş değildim kendisine ama hiçbirşeyimin önüne geçmedi bu geçemezdide. Zaten kız velet gibi birşeydi sarılmaya çalışıyorsun kızın kafasına sarılıyorsun evlat sever gibi.. Kışın bot giysem iş daha kötü. Neyse işte olayın içersinde sinemaya gittik öncesinde yemek yemeye gidelim dedik kız yiyemedi yemeğini aynı şekil hani okuldaykende oluyordu. Açıkcasıda yiyememişsen değil o yiyemedi. Zaten bana hani bunu söylemeden evvel geymisin diye sormuştu.. Kahve içicek kıvama gelemedik ama sabahın 8 inde hastahaneye gidip hasta olmuştu dostça bir çiçek destesi vermiştim. Tabi kızın ailesi hala bizi çıkıyor olarak biliyordu. Görevliler dahi normalde izin vermiyordu o saatte. Yani sorun benlik değil şu an ise
- +1 yıl
Hiç bir olay yok. Da bilemedim en son yazın ben organizasyon şirketinde palyaçoluk yapıyordum oraya oda üye olmuştu.. Arkadaşı filan mesaj atıyor tersliyemiyorumda arkadaşı okadar iyimserki.. :S tabi o şirketten ayrıldım umarım havuza vesayre gelmez havuzdada miniklere filan bakıyorumda antrenör asistanı tarzı. Biliyor ama hangi havuz olduğunu bilmiyor diye tahmin ediyorum. Birde Üniversite sınavına bu yıl tekrar giriceğim umarım aramaz sormaz. Ve en çok korktuğum durum sa kendisiyle aynı üniversitede bulunmak 2. Sene değiştiricem gerçi de umarım olaylar istemediğim yönde gelişmez :D
Bir nevi olsan da olur olmasan da olur demek istemiştir hayatında bir Tutku olarak görmüyordur karaktersizlikle de herhangi bir alakası yoktur karşı taraftan o ışığı alamamıştır sadece değer veriyordur olmazsa olmaz değildir.
10 Yorumla
+1 yılBunu sana kim dedi ey üye!! Onu bana yolla tercüme isteyeceğim
13 Yorumla- +1 yıl
Kiz bana denmedi ki 😂😂 Oylesine sordugum sorulardan biri
- +1 yıl
🙈🙈🙈ben de ufukda yeni bir aşk doğuyor sanıyordum.
- +1 yıl
Aşk ve ben cok uzagiz birbirimize 😄
+1 yılSeviyorum ama toton kalkmasın tekmüğü vurduğum gibi uçururum demek
24 Yorumla- +1 yıl
Vay vay vay
- +1 yıl
O sana vurmadan sen ona vur Hayriciim
- +1 yıl
Iyi de bu bana yoneltilmis bir sey degil 😄😄😄
- +1 yıl
Pardon o zaman :o
+1 yılOysa gayet basit bir cümle seni seviyorum kelimesi sadece aşık olduğunuz kişiye söylenmez arkadaş abi bana kuzen sevdiğimiz herkese söylenebilir ama aşk farklı bişey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1fnFw6U5XJo ben Geldım
10 Yorumla Hmm bence şunu demek istiyor seni seviyorum ama çok değil yanı aşık olunca. Ne oluyorsa o bende Yok yanı
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum senin için ölüp bitebilirim ama canımı sıkarsan o kadar da büyük bir şey değil bu hemen biter.
10 Yorumla- Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat