Becerikli ve başarılı kadınları severim ama Türkiye de değil. Bundan dolayı mecburi erkekler kendinden küçük ve yönlendirilmeyi seven kadınları tercih etmek zorunda kalıyorlar. Aynı durum kadınlar içinde geçerli, kadınlar statü ye önem verirler. Bu tabuları yıkmak için herkesin beyninin içine girip önce kaderciliği çıkarmak gerekir sonrası siyaset bile değişir.
Şıkların hepsine katılıyorum ama benim sulu gözlü kadınlara zaafım var, sahiplenilmeyi seven kadınlara var kedi gibi tatlı olan hatta miyavlayabilir de ama nankör olmaması şartı ile tabiki. :) Ben daha çok kara kedi seviyorum galiba :D
Başarılı kadın her konuda başarı sahibidir sevgili konusunda da elbette , erkeği yönetmek yerine anlamak değer vermek, ona özel olduğunu hisset'irirse ilişki de başarı olur ki yardımseverlik te vicdanına parmak basar ki bu da her konuda tamamlayıcı olur
Ne istediğini bilen ve yardımsever kadınlar daha özgüvenli olurlar diye düşünüyorum. Kendilerini bilirler. Bundan dolayı da ilişkide yeni fikirler yaratabilirler. Hele ki aramızdaki ilişkinin daha iyi olmasını istiyorsa o zaman erkeğin üzerindeki yükü azaltmış olup ilişkiyi daha yapıcı bir şekilde davranırlar.
Aslına bakılırsa herkes güzelliğe önem veriyor mesela kıvrımlı hatlara sahip bir kadın varken kimse dönüpte kilolu kadınla ilgilenmiyo bence şuraya bir fizik seçeneği felan ekleyin dkslxkncnc
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimse kusura bakmasın ama erkekler başarılı kadın istemez, hatta korkar. Açıkçası erkekler başarılı bir kadın görünce biraz çekimser yaklaşıyor. Ona yetecek miyim? beni yetersiz bulur mu? vb. bu sebeplerle erkeklerin ilk önceliği dış görünüş olduğundan dış görünüş diyorum.
zeki başarılı ama önemli bunlar olurken kadın erkekleşmemeli türkiyedeki gibi rus başarılı mevki sahibidir ama kadın kalır türkiyede imkansız gibi hemen anlıyoruz biz sonra güzelim başarılıyım niye gerçek erkekler bizi istemiyor odunlar var kullan :)
Gulumser ve cilveli olacak kivircik sacli orta boy balik etli guler yuzlu yerinde duramayan kipir kipir işveli cilveli tabi her erkege göre degisir bu boyle biri beni kendine asik eder
Bir erkek olarak eğer kadın benim herhangi bir insana önemsiz gelen bir sorunum ile ilgilenip bana yardımcı olmaya çalışıyorsa o kadını üzmek en büyük aptallıktır tav eder arkadaş
Valla bilemiyorum, ama bence Yaşantısının her alanında başarılı, ne istediğini bilen ve yardım sever kadınlar daha etkilidir diye düşünüyorum. Tabii bu konuda söz erkeklerde.
Biz erkeklerin sonu geldi. Aşkta, cinsellikte, kariyer de başarısız olmaya devam ediyor ve izole ediliyoruz. Yaptığınız şeyler Genç Erkekler topluma tekrar kazandırılmadıkça anlam ifade etmeyecektir.
Saçlarını eliyle kafasını sallayarak arkaya atması Bazı kızların yürüyüşü çok hoş oluyor. Hele saf vr masum olanların ayrı bir çekiciliği var Doğal olana bitiyorum
Fiziksel anlamda davranış dersen kalça göğüs basen dudak ve son zamanların trendi olan çiğer... Fakat karakter olarak davranıştan bahsedersen ben kadının zeki ve çevik olanını severim.
Erkekler özellikle evlenecekleri kadınların başarılı olmasını ister. Ne istediğini bilmesi de önemli. Ki seni sevmiş olacak zaten böyle bir kadın. Ve hakikaten kadınlar anaç yürekli oluyor. Olmalı belkide.
Konu erkekler olunca hic değil demişsin ' dee , bu memlekette damacana ya tecavüz eden var eşeği kerten serefzler var, çoğu zaten a. Salak o yüzden pek bise yapmaya gerek yok o zaten etkilenir
Soru yanlış olmuş Abazan erkekler mi yoksa adamlar mı olcaktı 😉 organı olan erkektir evet ama karakteri fikri düşüncesi hareketi düzgün olana da adam denir kıssadan hisse 😉
Fizikte önemli ama bakışlar, gülüş önemli ve hissettirebilmek sıcaklıgını ve en önemlisi karşındakine saf duygular beslemek saygı ve sadâkat önemli azcıkta fena yaklaşmayı bildimi olur da bunların gepsi bir kadında toplamak zor oluyo işte 😂 😂
En İyi Cevaplar