Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence bizim karşımızdaki kişinin kişiliğini ilk anda anlamamız mümkün değil. başta o adamdan etkilenmemizin sebebi gözümüze hitap etmesi, sonra benim için konuştukça cümlelerinde zeka bulmam esprilerinin ince olması gelir sonra kibar erkekleri severim mesela koreli erkeklerle ilgili bir sürü video var youtube'da onları izlerken etkileniyorum. son tahlilde bu tip birinden hoşlanırım ama benim tipim biri ve zeki biri kaba bir zorba çıkarsa buna dayanamam. benden sonra birçok kızın benim hemen bıraktığım kişilerle muhabbeti ilerlettiğini görüyorum. belki onlara farklı davranıyorlardır ama bunu bilemem. çevremden şöyle bir baktığımda "serseri" erkeklerle hala yıllardır çıkmaya devam eden kişiler var. şimdi düşününce bu kişilerde mutlu değiller. bu kişilerle sık sık görüşüyorum ve şu an 3 çift hemen aklıma geldi. bu kızlar memnun değiller ama hala devam etmelerinin sebebi o tür erkekler bu kişileri bir şekilde kendilerine bağlamışlar. çok karmaşık anlattığım için toparlıyorum.
öncelikle ben ve annem zorbalıktan hoşlanmıyoruz. bu yüzden annem ve babam ayrıldı. babam fiziksel şiddet yapmıyordu ama çok kavga ediyorlardı ve birbirlerini yıpratıyorlardı. ben de galiba annemin kızı olduğum için en ufak bir hakarete "yavrum, bacağını aç o... u" gibi cümlelere tahammül edemiyorum. bu yüzden tercihim tatlı nazik erkeklerdir. arada sırada biraz sert olabilir ama bu da ilişkiye heyecan katmak için olabilir.
çevremde sayabileceğim bir sürü serseri erkekle çıkan kızlar var ve bu kızları galiba kullanıyorlar. bu yüzden en azından benim çevremde çoğunluk olarak serseri erkekler ön planda diyebilirim ama bu insanlar mutlu değiller hatta bazen in... har etmek istediklerini söylüyorlar.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Sosyal hayatın gerçeği var sayılarak subliminal mesaj olarak işleniyor bu konu diziler de filmler de bile, toplum da kadına karşı şiddetin sebeplerinden biri de budur aslında onun için ne bunun ne de cinayetlerin önüne geçilemiyor, bu yüzden sağlıklı mutlu bir ilişkiyi bundan dolayı bu ülke de aramayın, arkadaşlar kendinize ailenize odaklanın, gerisi kendiliğinden gelir.
Sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar efendi erkekleri sever, serseri erkekler ilk etapta dikkat çekebilir fakat boş olduklarını anladıkları anda dönüş yaparlar. Efendi erkek denince pısırık içe dönük çirkin erkek algısı var sanırım fakat asıl anlamı bu değil. Efendi erkek, sevdiği kadını düşünür, o incinmesin üzülmesin diye dikkat eder ve sevdiği kadını mutlu etmeye çalışır. Kim böyle hır erkeği istemez ki? Serseri erkek hiç bir şeyi umursamaz kendinden başka ve böyle bir erkek ile mutluluk yakalanamaz. Onun için er ya da geç efendi erkekler tercih edilir.
64 Yorumla- +1 yıl
pısırık içe dönük adamın kadına ne zararı var?
- +1 yıl
@kapalıkutu03 zararı yok ve bu tabirler hoş değil. Aksine bazıları böyle erkek sever...
- +1 yıl
sevmeyen daha çok var. serseri lazım çünkü
- +1 yıl
Helal olsun ağzına sağlık işte bu yazdığını bir görseler 😃😃🙂
Efendi erkekleri. Aşağılık kompleksli erkek muhabbetine göre serseri erkekleri. Ama şunu şöyle açiklayalım;
Serseri erkeklerle birlikte olan kadınlar da ya serseri, ya da psikolojik sorunları olan, medyaya cinayet vb gibi şeylerle yansıyan 85 milyonun içinde 300-500 kadın.
Mesela bunun erkek versiyonu da es*kort kadınlara aşık olan erkektir bence.
Yani bunlar azınlıkta.
Ülkedeki ünlü erkeklere baktığımızda %99 u efendi, sempatik, hiçbir serseriliği olmayan insanlar. Aaa demek ki neymiş Türk kızları serseri sevmiyormuş. Çağatay Ulusoy, K. Tatlıtuğ falan filan hepsi gayette efendi, nezih tipler. Ha TV önündeler diye söylenecek olursanız fenomenlerde de efendi, kibar, sempatik olanlar popüler daha çok.
Yani kadınlar efendi, sempatik, kendisine insan gibi davranan erkekleri seviyor. Bir karın sizi sevmediyse serseri değilsiniz diye değildir. Enerjiniz uyuşmamıştır, kafa yapınız uyuşmamıştır, dış görünüşünüzü beğenmemiştir vs.472 Yorumla- +1 yıl
300-500 kadar sınırlı sayıda değildir asla
- +1 yıl
Bence tam tersi de neyse
- +1 yıl
İroni yapıyorum kardeşim her varoş mahallede yetişen hızlı çocuklar gibi bizimde yanlış yaptığımız senlerimiz yaşlarımız oldu ama çok şükür büyüdükçe olgunlaştık kötü alışkanlıkları terk ettik zaten bu serseri sevdalısı kızlarda minimum 17 max 22 yaş aralığındaki ya ergenlikten ya da çevresindeki ergenlikten kurtulamamış kitle
- +1 yıl
@VesVeseTR ben her kızın aynı olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
@pufku demek istediklerimi söylemişsin parmaklarına sağlık.
- +1 yıl
@pufku yorumdaki adama nerdeyse anasına sövmediğin kalmış. iyi adamları sevmiyorsunuz. boş yapmışsın baya.
- +1 yıl
ve her kızda aynıdır buda doğru
- +1 yıl
@alarachan ben uzun zamandır araştırdım bu konuyu o yüzden genelliyorum. bilimin bile araştırmaları var bu konuda. ayrıca hep duyuyoruz efendi erkeklerin yalnızım beni hiçbir kız sevmiyor diye cümlelerini. o yüzden kim ne derse desin her kız karaktersiz erkek istiyor seviyor
- +1 yıl
öyle bişey bilmeden sallamıyom yani. çok kızdan duydum neler neler diyorlar duysan varya ağzın açık kalır
- +1 yıl
@alarachan ayrıca efendi severim diyipde serseriye gidenler de var. nasıl güvencez biz kızlara?
- +1 yıl
@alarachan işte sorun hiçbir kıza güvenmiyorum.
- +1 yıl
iyi adam olmak harbi zor bir şey çünkü iyi adam seven kız yok. ee bizde erkeğiz eşcinsel değiliz. kadına ihtiyacımız var ama sevilmiyceğimizi bilmek kahrediyor
- +1 yıl
@alarachan peki
- +1 yıl
S kimse artık umarım efendi iyi çocuktur
- +1 yıl
@VesVeseTR ananı dikerim orçocuğu
- +1 yıl
@VesVeseTR araştırdım çünkü youtubedan bakabilirsin
- +1 yıl
her şeye geç kalıyorum ya @VesVeseTR sonuna kadar haklısın.
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz küfür eden mı haklı?
- +1 yıl
@VesVeseTR abi bilmiyorum ne kadar mantıklı ama youtubeda bissürü video var kadınlar niye serseri erkek sever diye. Bu adamlar boşuna mı çekmişler vakitlerini harcayıp? Özellikle izlemek istersen onedionun videosu var tavsiye ederim
- +1 yıl
@kızlardanuzak evet
neden? - +1 yıl
@Sakinvetatlikiz Yanlış düşünüyorsun.
- +1 yıl
@kızlardanuzak nerde yanlış olduğunu söyler misin?
- +1 yıl
Şu soruyu yine soracağım. Çok sordum kızlara önceden. Peki madem kızlar efendi iyi erkekleri seviyor diyelim. Neden hep efendi iyi erkekler yalnızlar? Hiç kötü başbay serseri bir erkeğin yalnız olduğunu gördünüz mü?
- +1 yıl
Badboy*
- +1 yıl
Mantıklı cvp verebilen olmadı daha bana
- +1 yıl
Küfür de mı haklı?
- +1 yıl
@kizlardanuzak laf anlatmaktan yoruldum biliyormusun sürekli aynı şeyleri duymak ve söylemek cidden sıkıcı
madem kadınlar p? iç erkek seviyor senin baban ne diye sorarlar adama. sonra bunu diyince de 'aaaa küfür ettiii' olmaz. - +1 yıl
@Sakinvetatlikiz daha öncede dedin bunu
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz z kuşağı dediğimiz yeni nesil kızlar seviyor mu efendi? Eski kuşaklar efendi severmiş ama yeni nesil daha farkli
- +1 yıl
@kızlardanuzak kızlar efendi erkekleri seviyor ama mesela senin yalnız dediğin kişiler gerçekten efendi erkekler mi? Yoksa ben efendi erkektim bana bakmadılar diye ağlayan biri ama aslında kızın ondan irrite olacak bir hareketini gördüğü ya da hoşlanmadığı biri mi? Sen efendi uslu olunca her şey bitiyor sanıyorsun ama mesela çirkin ve efendi uslu kızlar var onlara da bir kez bile bir erkek bakmıyor. 🐵
- +1 yıl
@kızlardanuzak evet biliyorum daha önce de dedim ve gayet de haklıyım
- +1 yıl
@alarachan ben bakarım. yani hiç sevgilisi olmamış tanıdıklarım var. bir tanesi harbi iyi çocuk baya. Benden daha iyi hatta. Diğeri baya istekli afedersin. Kız bulsa taciz bile eder belki ALLAH korusun
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz iyi. küfür etmeyi haklılık olarak görüyorsan herkese ana bacı söv o zaman
- +1 yıl
@kızlardanuzak küfür etmeyi haklılık olarak görmüyorum önüme gelen her hangi bir insana küfür ettiğimi gördün mü zahmet etme ben cevap vereyim hayır
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz bana ettin
- +1 yıl
@kızlardanuzak ben şu an sana küfür etmedim
- +1 yıl
@kızlardanuzak öyle ben bakarım demekle olmuyor işte. Bizde sana sabahtan beri efendi erkek seviyoruz diyoruz da anlatamıyoruz. Oysaki olaya siz hep kendi açınızdan bakıyorsunuz. Ben de gerçekten iyi kalpli ama çirkin kızlar tanıyorum sessiz sakinler bu kızlara 'kezban' vs diye dalga geçiliyor. Erkekler acır gibi bakıp sevgili olmuyor ama bu kişilerin sesi çıkmıyor buralarda "Aman efendi kızları seven yok". Aşk isteyen ve bulamayan bir sürü kız var. Ben S ile tanışana kadar aşk yaşamayı deli gibi istiyordum ama erkekler genel açıdan aynı düşünmüyor cinsellik olarak bakıyor. Bu yüzden "düz göğüslü ve düz kalçalı efendi kızlar"lada alay ediliyor. Ben burada karşılaştırma yapmıyorum. Efendi olmak yetmiyor yorumumda da bunu yazmıştım ben. Mesela efendi olduğunu söyleyen bir erkek tanıdık Tamam sen kendine efendi diyorsun, ve efendi misin? Okey efendisin ama benim tek kriterim o değil. Kültülü müsün? Zeki misin? Yakışıklı mısın? Kaslı mısın? Esmer misin sarışın mısın? Bir sürü arkasından kriterler yağacaktır. Bu herkes için böyle mesela türk erkekleri rus kızlarını beğeniyor. Buna göre sizin kriterlerinizde onlarda sevdiğiniz şeyler şeklinde vs vs neyse daha fazla uzatmayacağım.
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz önceki hesabımdan etmiştin. Bundakini de ettin diye kabul ediyorum.
- +1 yıl
Ben karakterli kızlara hicbir zaman kezban demedim. Serseri sevenlere diyorum ama
- +1 yıl
@alarachan ama seninde baya kriterlerin varmış😁😂
- +1 yıl
@kızlardanuzak önceki hesabını karıştırma sende bana yeteri kadar küfür ettin diye hatırlıyorum.
her neyse bu kadr tartışma/konuşma yeterli sonuca varamayacağımız aşikar herkese iyi geceler - +1 yıl
@alarachan peki iyi geceler
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz yoo sonuca vardık işte. Küfür ettin bana bir şey demedim bende
- +1 yıl
Bak kardeşim daha yaşın 18-19 falan daha hiç bir şey görmemişsin daha önünde uzun bir yol var girmediğin ortam kalmicak görmediğin insan kalmicak kullandığın kelimelerden kullanıcı adından bile belli nasıl bir karaktere sahip olduğun. Bak kimse serseri güvensiz bir erkekle veya bir kadınla evlenip ailesinin akrabalarının karşısına çıkarıp bu benim ölene dek hayat arkadaşım eşim olucak diyemez serseri dediğin erkeklerle takılan kızlar düzgün erkeklerin takılmiyacağı tip kızlar yani o kızlarda ortam kızı. Yani sen bu genelleme işinden vaz geç ilk başta bu düşünceyi sana düşündüren ortamını arkadaşlarını değiltir belliki etrafında düzgün kız yok burada kimsenin günahına girip yok kızlar şöyle böyle diyemezsin
- +1 yıl
@VesVeseTR 19 yaşımdayım evet 20 olcam yakında. evlilikte zaten serseriyi tercih etmez kimse. ben sevgililikten bahsediyorum
- +1 yıl
Valla yanlış anlama sana ne desek boş 😂 sen nasıl biliyosan öyle yaşa ama hiç bir zaman başkası gibi olma o şöyle yapıyo sevgilisi var arkadaşları var bunlar yanlış düşünceler sen kendin ol efendi ol yanına da senin gibi efendi insanlar gelsin bırak k, aşarı serseriyi kendine yakışan insanlarla takıl
- +1 yıl
@VesVeseTR karakterimden vazgeçmem zaten. Aşk sevgi gorurmuyum bu hayatta bir kızdan orası meçhul baya. Neyse iyi gunler
- +1 yıl
@VesVeseTR bu çağ dışı, sorunlu, aşağılık kompleksli insanlarla bu kadar muhattap olmanı önermem : )
"Bütün erkekler aynı, bütün kadınlar aynı, bütün insanlar aynı." gibi düşüncelere sahip olmak, güven yetisini kaybetmek zaten psikolojik bir hastalık. Sosyal kaygılı, alayı sorunlu insanlar. Kadınlar bu sebeple kendilerini sevmiyor ve tutturmuşlar kadınlar serseri seviyor diye. Kendilerinde ne mizah anlayışı var, ne kültür, medeniyet var, ne uyumlu neşeli, eğlenceli bir karakter var. Ot gibi sıkıci herifler, hiçbir çekicilikleri yok ama sırf serseri değiller diye sevilmiyoruz zannediyorlar. İnanılmaz komik ve zavallılar.
Erkeklerde bir kesim sadece cinsellik için zihnen hiç uyuşmadığı kadınlarla ilişki yaşayabiliyor. Ya da sevgisiz, ilgisiz, sorunlu büyümüş erkeklerin bir kısmı kendileri gibi sorunlu kadınlarla muhattap olabiliyor. Kadınlarda da böyle. Kendisine hakaret eden, şiddet uygulayan erkeğe boyun eğen kadın normal bir psikolojide olan kadın değildir zaten. Kendisine oz saygısi gelişmemiş, bağlanma, takıntı sorunları olan bir kadındır.
Onun dışında hem çevremde hem de toplumda gayette insanlar arkadaş gibi oldukları, eğlenebildikleri insanlarla sevgililer. Ama bu sığırlara gel de anlat işte. - +1 yıl
@VesVeseTR değişti diye biliyorum.
- +1 yıl
@pufku efendi erkeklerinde dezavantajları sıkıcı ağzı laf yapmaması. En azından serseriler gibi abazan sapık karaktersiz degiliz
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz değişti ama beni bulmaz sevecek kız
- +1 yıl
@pufku neden yıllardır tartışılıyor peki efendi serseri konusu? Bildirimler için kb. Ayrıca sanki birtek ben yorum yazmışım gibi de boş yapma
- +1 yıl
@VesVeseTR tamam yazmasın kimse artık abi. Banada habire bildirim geliyor. Konu kapansin
+1 yılSerseri erkeklere âşık olup, efendi erkeklerle evleniyorlar. Tıpkı sizin yaptığınız gibi yani…
53 Yorumla- +1 yıl
yoo biz sizin gibi değiliz
- +1 yıl
Hıhı
- 1 yıl
Kadınlar yalancı
Aklı başında azınlık kızlar efendi erkek ister , çoğunluk olan diğer türlü kız grubu ise serseri ise yaramaz tipleri sever çünkü onların gözü efendilere göre daha açıktır çoğu efendi erkek biraz saf oluyor. Saf erkek de ne kızı eğlendirir ne peşinde koşturur ne ona estetik bir zevk sunabilir. O yüzden genelde efendiler tercih edilmez. Öte yandan serseri ve ucuz karakterli olan erkek zamanla kazık atacağı, aldatacagi ve helal yoldan ekonomik anlamda sıkıntıda olacağı için çokça ağlamış olan kızın aklı başına gelir ve efendi erkek arayışına girerve maalesef güçsüz olan bu anlamda da yeniliyor ve efendi görünümlü saftirik arkadaşlar bu serserilerin artıkları olan tiplerle caresizlikten evleniyorlar.
00 YorumlaEfendi erkekleri ön planda tutsalar kendileri için daha iyi olur ama nerede bir zibidi var gidip onu buluyorlar onları ön plana koyuyorlar, bu da onlar için iyi olmuyor.
60 Yorumla
+1 yılAklı başında olan kız için efendi, sürünmek ve kendini rezil etmek isteyen kız için serseri... Günümüzün çoğunluğu da ikinci dediğim versiyondan... Çünkü kendilerine saygısı olmayan türler yetişiyor...
40 Yorumla
+1 yılResimdeki gibi ortam kaşarları kendileri gibi serseri erkek severler evladım. Düzgün ev kızları da efendi erkekler ile yuva kurarlar.
54 Yorumla- +1 yıl
düzgün kızlarda serseri karaktersiz erkek seviyor hanımteyzeciğim maalesef
- +1 yıl
@kapalıkutu03 benim bildiğim düzgün kızlar erkeklerle fazla muhatap olmaz evladım. Senin gördüklerin serserinin iyisidir. Düzgün aile kızlarını dış ortamlarda gözlemleme fırsatınız olmaz. Ancak serseri kızlar ve onlara nazaran biraz daha pasif olan kızları görürsünüz. Kötünün iyisi de size düzgün kız gibi geliyor. Tabi tek tük böyle serseri çocukları düzeltmeye çalışan kızlar olabilir ama onlarınki sevmek değil zaten. Kendilerince bir yarış yapıyorlar o kadar.
- +1 yıl
z kuşağı kızlar serseri erkek seviyor teyze
- +1 yıl
@kapalıkutu03 z kuşağının çoğu serseri zaten düzgün kız yok denecek kadar az
+1 yılEfendi, ne yapacağını bilen, doğru düzgün hareket eden.
31 Yorumla- +1 yıl
Dedi şuana kadar aşık oldukları serseri olan kizce 😂😂😂
Serseri..
Kadınlar efendi erkeklerden ne anlar
Efendilerin kendilerini koruyamayacağını düşünür
Efendi erkek hatunu yanındayken ona biri laf etse kavga çıkarmaz konuşmaya çalışır insan gibi mesela
Ama serseri olan anasını bile..00 YorumlaKadınları genel olarak baz alamayız. Kimi kadının serseri erkeğe ilgisi vardır, kimi kadının da efendi erkeğe.
21 Yorumla- +1 yıl
Gayette baz alınır ama boş ver konuşmaya değmezsiniz hepiniz aynisiniz
Serseri hovarda erkekler daha çok sevilir ama evlenmek için efendi olan tercih edilir genelde. Ben kendimi bildim bileli efendi olanı hayal edip herkese aslan bana kedi olan biri ile evlendim
00 Yorumla
+1 yılEfendi erkekleri severler. Yok öyle serseri erkek sevme filan. Yerine göre aşırılaşıp delileşen, yerine göre ağır olup efendi kalabilen erkekler makbuldür kadın için. Sadece aşırı ve geveze olan erkek kadını iter, sadece ağır olup sürekli ciddi takılan erkekte kadını sıkar.
00 Yorumla
+1 yılİkisinin karışımı ikisi de mevcut olsun ama yerine göre olsun bir çoğunun istediği bu gözlemlediğim kadarıyla. 😂
10 YorumlaKadınların ne istediğini bilmek kolay değil ki, günümüz kadınları ilişki Evlilik de menfaat peşinde koşuyor
10 Yorumlaçok kişisel bir soru ama serseri saygısız sevmiyorum.
20 YorumlaSerseri erkeklere kapilip adam edecegine inanir sonra psikiyatrisklik olur😊😊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSerseriler keko oluyor genelde efendi her zaman iyidir
28 Yorumla- +1 yıl
@1286mmw Sen onlara kurban ol saf drğil kimse merak etme.
- +1 yıl
Değil*
- +1 yıl
@1286mmw ne biçim konuşuyosun böyle kstşında askerlik arkadaşın yok farkındaysan başkalarının düşüncelerine saygılı ol
- +1 yıl
@1286mmw böyle çekip gitmen çok çocukça olmadı mı dostum😆
- +1 yıl
@1286mmw adam ol klavye delikanlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar nerde serseri erkek var ona tutulur efendi düzgün kaçırınca uzulurlrr bence🤗
20 Yorumla
+1 yılCevap yazmadan fırçayı yedik. Kendimden şüphe ettim acaba ben de ergen miyim?
18 yaşındakiler cevap verebiliyor mu abicim?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. serseri her zman dikkat çeker ve önceliktir ama çabuk sıkar onunla uğraşamam efendi her zman daha iyidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu sorunun aynısını geçen sormuştum. 😅 Şöyle ki ergenlikte serseri erkek kadınlara çekici gelmekte. Ancak yaş ilerledikçe bu düşünce değişmekte.
00 Yorumla
+1 yılEzik seseiz bir olmadigi surece kafinlar sever. E buna serseri erjekler de dahil ulunca sanjo serseri erkek seviyormus imaji cikiyor
00 YorumlaÖnce serseri ister kendini bir güzel s. iktirir sonra efendi erkek ister kanları mayaları bozuk çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen efendi erkekleri tercih ederim. Serseriler arka planda bile olmamalı bana göre.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki öyle serseri erkekler daha çok ön planda tutulur
03 Yorumla- +1 yıl
duygusal zekasız varlıklarsınız çünkü
- +1 yıl
@Yerimdesayıyorum ahaha depresyon engeli vurmuş bana ağır geldi herhalde 😂😂
- +1 yıl
@Yerimdesayıyorum genelleme yapma be
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Daha çok efendi erkekler ile birlikteler.
Efendi erkek demek; pısırık, ezik ve özgüveni düşük anlamına gelmiyor. Böyle bir algı var fakat yanlış.00 YorumlaHayatı yaşamamış acemi olan insanlar daha çok p*ç diye tabir ettiğimiz erkekleri seçerler. Ama efendi erkek uzun vadelidir, evlenilecek olandır.
00 Yorumla
+1 yılBen kadınların bu gibi saçma sapan akıllarından da dehşetle nefffreeeeett ediyorummm!
10 Yorumla
+1 yılSerseri ne ya kim sever böyle adamı. adam dediğin efendi olacak aklı başında olacak. Serseriliği şirin bir şey sananlar ergen mi acaba.
21 Yorumla- +1 yıl
kim sever derken? her kız seviyor. daha hemcinslerini tanımıyon yazık
+1 yılMaalesef serseri erkekleri daha ön planda tutuyorlar.
10 YorumlaIliskiye başladıktan sonra veya evlendikten sonra degsmesin yeter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Serseri erkekleri tabi. Efendi erkekler sıkıcıdır. Serseriler öyle mi
10 Yorumla
+1 yılBence olgunlaşmamış kişilere serseri karakterler daha çekici geliyor.
00 Yorumla
+1 yılIkisininde ucunu kaçırmadan ortaya karışık en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef coğu efendi erkeği pısırık veya uyuşuk sanıyo bu yüzden serseri ve herhaltı yemişleri tercih ediyorlar tabi hepsi değil çoğu desem doğru sonra kötü birşeyle karşılaşınca erkekler böyle böyle diye saydırmaya başlarlar efendi erkek diye ağlarlar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEfendi erkekler de uyandı artık biliyor onların ne bk olduğunu
Artık serseri istiyorlar biz efendi iyi kalpli insanlar sadece evlenmeyi bekleriz
00 Yorumla
+1 yılHerkes monotonluktan sıkılmış. Biraz ekşından kimseye zarar gelmez
00 Yorumla
+1 yılSerseri katil ruhlu lari sever sonra bu kisiler bunlari öldürür.
021 Yorumla- +1 yıl
para sömüren kızları tercih edip sonra herkese para düşkünü kız olarak bakan erkek tiplemesi değil mi bu ya
- +1 yıl
@zAntiSosyall bence kendi adina konuşmalısın hayatim. boyunca hic bi disiye para yedirmedim, kole olmam para yedirecegim anlamina gelmez köle olabilirim fakat gerizkli a* hastasi bi sapık degilim.
- +1 yıl
her kadını aynı zannetmende aynı böyle bi aptllk işte
- +1 yıl
@zAntiSosyall yorumuma butun kadinlar diye mi başladim? Nerenizle okuyorsunuz?
- +1 yıl
soru çoğul sende çoğul cevap vermişsin bu kadar bile anlamıyorsan ben ne anlatıyım sana
- +1 yıl
@zAntiSosyall kes lan tiriviri yapma
- +1 yıl
kapa çeneni lan gt
- +1 yıl
@zAntiSosyall konusma lan it
- +1 yıl
düzgün konuş pç
- +1 yıl
@zAntiSosyall gonusma layn
- +1 yıl
kes sesini
- +1 yıl
@zAntiSosyall sustur beni seksi dudaklarinla hadi ndjajf
- +1 yıl
ml mısın
- +1 yıl
@zAntiSosyall bana bak recep
- +1 yıl
çocuk kafayı sıyırdı haa
- +1 yıl
@zAntiSosyall eee sana baktim muharrem soyle
- +1 yıl
devreler atmış
- +1 yıl
@zAntiSosyall isine bak hadi sıkıldım senden baska birileri ile tartis benim tartismam bu kadar ilk 3 dk umrumdaydin ama zaman ilerledikce s2mde bile degilsin
- +1 yıl
hâlâ yazdığına göre umrunda ejdkdkdj
- +1 yıl
@zAntiSosyall aynen cok umrumdasin bb
- +1 yıl
yazma o zaman
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence serseriler çok itici mesela ayyy beni serserim kıskanıyor işte yakışıklı oluyor sonra o tipi evlenince çöküyor (çökme sebebide böyle erkeklerin artık amacına ulaşıp kendilerini salmaları) sonra bu kıro beni kıskanıyor ıyyy diyorlar bunu tanıdıklarımda hep gördüm tecrübeyle sabittir itici bir gerçek
00 Yorumla
+1 yılSerseriyle eğlenip efendiyle evlenme derdindeler. Onlarla anca eğlenilir :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışa doğru efendi erkek ama benimle olduğu zaman her şeye açık olan bir erkek tercihimdir😅 bol eğlenebileceğim, gülüp söyleyebileceğim erkek olması gerek benim için🙂
20 Yorumla
+1 yılTabii ki, efendi erkekleri. Efendilikten kastım da put gibi olması değil. Yeri geldiğinde saçmalasın, yeri geldiğinde ciddi biri olsun. Bir de saygılı erkekler daha iyidir her zaman.
20 Yorumla
+1 yılSerseri tip tütün ve alkol mamüllerini seven maço tip dediklerini sevip sonra dayaktan zorlamalardan dert yanıyorlar. Hayır diyenler çıkacaktır illa ama gerçekler çevremizdeki masum hanımhanımcık dediğimiz kızların tercihlerinden ortada.
00 YorumlaErgenlik çağlarında serseri olan daha çok çeker ama yaş ilerdiği zaman efendi erkekler daha çok dikkat çeker
32 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle katılıyorum 👍🏻👍🏻
- +1 yıl
@huriye3100 yani ergenlik çağında her kız serseri mi istiyor?
Serseri tipleri sevgili olarak seçiyorlar efendi olanları eş olarak görüyorlar erkeklerin ilişkiye girdikleri kadınları farklı gözle baktıkları gibi ve sonra Namuslu kız aradıkları gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtaya karışık olmalı. Çok efendi bayar. Serseri de sıkıntı
122 Yorumla- +1 yıl
serseri seviyorsun işte
- +1 yıl
sana kendin gibi ağzı bozuk lazım
Cevap sahibi+1 yılKemik atmamıştım ama atladıysan buyur 🦴
- +1 yıl
senle uğraşırım laf dalaşına girerdim ama senin gibi bir karaktersiz için değmez
Cevap sahibi+1 yılDedi milletin yorumuna salça olan kişisel gelişimini tamamlayamamış tek hücreli kardeşimiz
- +1 yıl
demek laf dalaşı istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYallah
- +1 yıl
eski hesabımdayken ana bacı sövdün bana. karakterin ahlakın edebin 1 gram bile yok uza
Cevap sahibi+1 yılHak etmeyen kimseye sövmüyorum. Demek ki hak etmişsin. Yine olsa yine söverim iyi ki sövmüşüm
- +1 yıl
bende sövmüştüm engellemiştim sonra hatırladıysan
Cevap sahibi+1 yılHatırlamadım pekte umrumda değil zaten
- +1 yıl
üzerinden uzun zaman geçti zaten neyse
Cevap sahibi+1 yılUzun zaman geçtiği için mi ekliyorsun?
- +1 yıl
yoo ben eskiden de takip ediyordum zaten. şimdi denk geldin yine. bahsediyim artık dedim
Cevap sahibi+1 yılAnladım
- +1 yıl
Bir kşar kendi gibi kşar ister bu gerçek
- +1 yıl
@Hapishaneköşesi kızın ne olduğunu bilmeden bir şey deme. ama bu kız ağzı bozuk biri baya. namusunu bilmiyorum bişey diyemem
- +1 yıl
Ben genel olarak dedim kımseye laf sokmadm
Cevap sahibi+1 yılYa sabııır genel olarak söylüyorsan yorumumdan defol git
Cevap sahibi+1 yılHepsi beni buluyor şunlara bak millet deliye ben akıllıya hasret
- +1 yıl
LalalallaaLlla bana da mı kızdın ben ne yaptım?
Cevap sahibi+1 yılİkinizede soru bildirimini kapanıp gizliyorum rahat bırakın beni
+1 yılDiğerlerini bilmem ama efendi erkek her zaman tercihim
30 YorumlaKadın serseri erkeği tercih eder gibi gözükse de aklını topladıktan sonra efendiyi tercih eder.
Selvi boylum al yazmalım😊10 Yorumla
+1 yılEfendiyi sevmezler eğlenceli olmadıkları için. Lakin gel gör ki lafta efendi seviciler:)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkek Can'dır.
50 Yorumla
+1 yılBence efendi erkekler ama bir çok kız serseri maço haddini bilmeyenleri sever.😊
10 Yorumlatabiki efendi. saçma sapan filmleri izleyip serseri tiplere özenen ergenlerden değiliz
10 Yorumla
+1 yılEfendi gibi sevip serseri gibi eğlendirmesini bilen erkekleri severiz.
02 Yorumla- +1 yıl
Demekki siz kadınlar mutlu olmak pesinde değil de oynaş peşinde
- +1 yıl
@Hapishaneköşesi Eğlenme dediğim zaman aklına oynaşın gelmesi bence senin sorunun. Kimin oynaş peşinde olduğu fazlasıyla belli oluyor.
Serserinin çekicigi cazibesi var eğlenceli oluyorlar
012 Yorumla- +1 yıl
karakter?
- +1 yıl
karaktersiz olurlar o tipler
- +1 yıl
Sizde erkeklere inat mı sipere geçtiniz sanki her erkek dediğin gibi 😃😃
- +1 yıl
ayn bişi olmaz o yüzden şiddet cinayet yaygın değil mi?
- +1 yıl
yoo rahat yaramaz kasar kızlar iğrençler
- +1 yıl
Kşar hastalıklı tipleri asla sevmem seven varsa oda kşardır
- +1 yıl
@Hapishaneköşesi kaasar kızı abazan erkek sever
- +1 yıl
Herkes baban değil ki affetmesin
- +1 yıl
abazanlara sor sen onu leyfun
Bu zamana kadar efendi oldukta noldu? KOCAAA BİRR HİİİİİÇÇÇ
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Efendi beyefendi erkekleri
30 Yorumla
+1 yılİnsan olan bir adım öndedir
31 Yorumla- +1 yıl
Serseri sevdiğini söylüyorsun bir ara?
+1 yılEfendi erkekler bana daha hoş geliyor
30 YorumlaEfendi erkek seviyorum
20 Yorumla
+1 yılsokakta efendi yatakta serseri
20 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?