• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlişkinizin 6. ayında sevgilinize ruj sürdürür müsünüz 😂?

Nəməsis
Nəməsis Takip Et
FenomenGuru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bu tweete çok güldüm ya 😂
İlişkinizin 6. ayında sevgilinize ruj sürdürür müsünüz 😂??
İlişkinizin 6. ayında sevgilinize ruj sürdürür müsünüz 😂?
Ruj Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• MRTCUBUK
    MRTCUBUK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

Anasını satıyım daha geçen gün zorla sürmeye çalıştı. Dedim meyveli olanından varsa belki olabilir hadi ordan bok bu mac dedi çok pahalıymış dedim o zaman sürme benim dudaklarım o ruja layık değil

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Sen bana ruj sürersen aşkım bende senin üstüne araba sürerim karar senin derim :D

0
    48 Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Bari burada ruh hastası olduğunu belli etme ya 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Huyum kurusun vazgeçemiyorum ruh hastası olmaktan alışkanlık oldu :D Peki sen ruj sürer miydin sevgiline 6 ay sonra :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Kardeşlerime yaptım da bilmiyorum ya hiç aklıma gelmedi bu 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Kardeşlerinni yaşı 3-5 olmalı yoksa sürdürmezler diye tahmin ediyorum :D Yoksa uykularında mı muzurluk yapıp çaldın :D Artık aklına muz kabugunu yerleştirdim sevgilinin dudağında ruju bir güzel kaydırırsın :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Yok be gayette gönüllüydü😂 lise 2 ye gidiyor 😁

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Aman Tanrım gencecik bir fidana, genç bir erkeğe, filinta gibi delikanlıya bu yapılır mı? he yapılır mı? Sen nasıl bir Tanrıçasın böyle! Kardeşin istese bile bunu yapmayacaktın :D Neyse; kardeşine söyle bir daha ruj sürdürmek isterse ben süreyim olur mu aksiyon olur :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Hadi ben ablasıyım da sana noluyor 😂 bir de fotosunu çektim ileride bakıp bakıp gülücem😂😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Biz Hz. Adem babamızdan beridir tanışıyoruz kardeşinle :D Senin ne kadar sürmeye hakkın varsa benim de var :D Hahaha sen var ya çok muzur bir kızsın. Bana da gösterirsen resimleri kardeşine ruj sürmekten vazgeçebilirim :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Bulabilirsen sen de sür allah allah niye elaleme atayım ben bakıp bakıp gülücem😂😂 Dinimizi pis işlerine karıştırma lütfen 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Toplam 24 saattir tanışıyoruz elalim mi olduk? Tanrım söyle bakalım :D Dini karıştırma ben insanı karıştırdım sadece :D Hem pis iş değil çok da keyifli bir iş boyamayı resim yaparken çok severdim. Ressam olma potansiyelimi geri teptim ama kardeşin üzerinde deneyerek yeniden o ruhu yakalayıp Trdeki bonus kafalı ressam amca gibi güzel manzara resimleri oluşturabilirim ve hayranlıkla izleyebilirsin bak bunu yaz aklının bir köşesine, her şey sanat için :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Başkasının üzerinde niye deniyorsun sanatını kendi üzerinde denesen daha doğal olur asıl o zaman hayranlıkla izlerim😛 harbiden ya o adam nasıl yansıtıyordu göle çiçekleri, dağları falan bayılıyordum ya 😍Bob reyiz özlüyoruz seni 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Tamam gel beni boya o zaman. Bir resim galerisinde buluşalım sonra elindeki boyalarla beni boyamaya başla, her şey sanat için :D Evet, hayatın resmini çizen Trdeki bonus kafalı ressam amcayı çok özlüyorum. Şurada küçük mutlu ağaçlarımız olsun diyen, şurada belki gitmek isteyen biri vardır cehenneme kadar bir yol çizeyim diyen adam işte o benim adamım :D Seni özlüyoruz Bob Reis :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Benim boya malzemelerim rimel ve eyeliner yalnız 😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Ya şu dünya kupası maçlarında yüzleri boyanan insanlar gibi boyamanı istiyorum senden sen diyorsun ki bende 2 tane malzeme var. Tamam işte satın alman lazım ya da sen niye satın alıyorsun zaten tanrıça değil misin? Gir bir boyacıya elleri, ayakları titrer seni görünce heybetinden korkar ve tüm dükkanı sana verir. Bunları yaparsan bu yaz dünya kupası boyamı bedavaya getiricem :D Seni de maça davet ediyorum :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Dünya kupası dedin aklıma Beşiktaşım geldi 😂 Yoksa beni Beşiktaş maçına mı götüreceksin😂Koşa koşa gelirim bak 😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Ben Galatasaraylıyım ama Tanrıça hazretlerini bir Beşiktaş maçına götürebilirim. Boğaz kenarında bir maç izlemek güzel olur :D Bunları yapabilmem için de İstabul'a taşınmam lazım :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Benim de İstanbul'a gelebilmem için 40 yalan uydurmam lazım 😂 Gs mi aman yarabbim başka takım mı kalmamıştı 🙄

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Yalan listeni hazırlamaya başlamalısın öyleyse maça gidebilmemiz için bunu yapmalısın :D Başka armalara saygım vardır lakin Galatasarayı seçme etkenlerim arasında; Aslan burcuyum, Aslan gibi delikanlıyım, en çok belgeselini izlediğim hayvan aslan ve bir zamanlar çizgi filmlerin başlangıcında Aslan kükremesi vardı :D Ayrıca aslan bir kraldır. Ben de bu ruhu hissettiğim için Galatasaraylı oldum ama olmamış olsaydım kesinlikle beşiktaşlı olacağımı söyleyebilirim :) Özgürlük göklerde başka güzeldir... Tanrıcam sen bu uçma işini iyi bilirsin. Uçmayı biliyorsun değil mi küçükken Tanrılar öğretmiş olmalı sana ki o yüzden Beşiktaşlı olmaya karar verdin :D Teşhisi koydum olay bitmiştir dağılabiliriz :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Dıtt alakası yok eski sevgilim gsliydi o yüzden nefret ediyorum gsden ve ben takım tutmuyordum geçen yıla kadar. Takım tutmam için ısrar etti bende bjkyi seçtim 😂 ayrıldıktan sonra sizin takıma sürekli beddua ediyorum ise de yarıyor sanırım 😂😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Eski sevgilinin suçunu niye büyük bir camiaya yıkıyorsun. Galatasarayın suçu ne ( Fatmagülün suçu ne gibi oldu) :D Sevgilin cinayet işlese bıçakla, bıçağa da beddua edip ekmek vb ürünler mi kesmeyeceksin yapma böyle Tanrıça hazretleri :D Hemen bedduanı geri çekmeni talep ediyorum. Yoksa seni aşırı beddua etmekten dolayı alıkoyarım ( Polis teşkilatında tanıdıklarım var :) ama yine de sen yapacağını yaparsın çünkü en iyisini sen bilirsin :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Ben intikam tanrıçasıyım sen anlamazsın çok konuşma 😂 ben sevmiyorsam o gs sürünecek o kadar 😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Hahaha :D İnek Şaban'daki Kara Mithat gibi racon kestin yahu ben ne dediysem o olacak O KADAR :D Peki tamam ne istersen o olsun şimdi kırbançlanmayım gece gece uyuyamam sonra iyi olmaz benim açımdan ( bir Tanrıça ile tartışıyorsan sesini yükseltmeyeceksin ve suyuna gideceksin. Suyu ısınırsa yüz derecede ısınmış olan bu suyu kafandan aşığı döker ve yanarsın ) Böylece hep yaşamaya devam ettim :D :D :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Sen biraz akıllanmaya başladın he 😂😂 olacak olacak bir de bjkli ol tam olursun sen 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Gökler ordusunun baş piyadeleri olan Kara Kartal birliğine katılmayacağım. Kara Kuvvetleri komutanlığına bağlı ASlan Tugayının içerisinde yer alan bir komutan olarak devam edeceğim hayatıma bunu değiştiremezsin Tanrıçam :D Bu akıllı olma durumum her an değişebilir bir deliliğe başvuralabilirim ( Baş vurmuşum Türkiyemin yoluna hey hey ) :) :D Ben joker ile tımarhane arkadaşlığı ettim. Onun yarasa bozuntusu batmen ile nasıl kedinin fareyle oynadığını gördüm ve birlikte delice kahkahalar attık. Kısacası tepemin jokeri atarsa delilik ve kaos ortaya çıkar :D :D Bütün tımarhanedeki delileri dışarı salarım. Bildiğin kimyasal silah gibi herkese yayılır ( İyi yükseldim, sesim güzel olsa pavorotti yanımda halt ederdi)

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Ordudan girip jokerden nasıl çıktın anlatsana biraz 🤔

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Olmaz ki ama şimdi anlatamam :D Püf noktaları var bu işin söyleyemem :D Hem sen Tanrıçasın zihnimi okuyabilirsin :D Bir Türk Atasözü der ki; Anlatılmaz Yaşanır :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Bugün atasözlerinden mi konuşacaksın ben susuyorum atalarım konuşsun mu diyorsun 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Bir Türk atasözü der ki; İnsanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır. Bizzat gördüm bizim köydeki dana, ineğin her yerini kokluyordu. İşin sonunda iyi anlaştıkları da ortaya çıktı ve bilimsel çalışmalar da her şeyi kanıtladı. Neyse; artık konuşmaktan yorulmaya başladığım için atalarımızın sözlerinden faydalanmak istedim ve onların yüce sözleri karşısında saygı duyarak bu kelimelere odaklanıp sana ve diğer insanlara bildikleri bir şeyleri hatırlatmak istedim.(niye bunu istedim halen anlamadım :) Artık söz gümüşse, sukut altındır der sözü atalarımıza bırakırım :D Bir Tanrı olsaydım sence nasıl bir Tanrı olurdum yunan mitolojisinde şimdi yanlış anlaşılmasın :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Geveze bir tanrı var mıydı ya ben tam hatırlamıyorum 😂 Ama varsa kesinlikle sen olmalısın insan üşenir ya bu kadar yazmaya 😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

SAğımda ve solumda bulunan meleklerden daha fazla yazıyorum (aramızda kalsın ikisi de beni çok kıskanıyor) ama merak etmesinler kurallar gereği onların yerine atanan bir katip olamam. Zaten gerçek hayatta da atanamayan memur statüsünde kaldığım için yerleri rahat :D ( Allah torpil yaptı onlara ) bu da aramızda kalsın diyeceğim de içten dıştan her yerden duyabiliyorlar :D Benim Yunan mitolojisindeki adım: GEVEZOS ben en son tanrı ilan edindim kıymetimi bilin daha bugün senin huzurunda oldu her şey :D Seni tanık sandallyesine buyur edecekler bu yüzden :D Neyse kısa kesersek ( kısa kesersek çocuk mutlu olur :D ) artık TAnrı ilan edildiğime göre eşit durumdayız. Bana hava atamayacaksın toplumsal burç statüsünde eşit konuma geldik yaşasınnn çok mutluyum :D Şarap Tanrısını arayıp en iyi şaraplarını tüm Tanrılara ikram edecem :D Ziyafet var bu gece Eyyyyy tüm varlıklar hepiniz davetlisiniz :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Bence sen bu çeneyle Olimpos'tan atılırsın sen düşmüş tanrı olursun yine eşitlik bozulur 😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Düştüğümüz yerden kalkarız evelAllah benim de planlarım Olimposu yerle bir etmek olur. O zaman Zeus Baba yı Noel Babaya çeviririm :D Arese uyuşturucu verir kafasını güzel yaparım, Afroditin yüzüne kezzap dökerim, senin elindeki kırbacı vahşi batılı bir kovboya teslim ederim, hera yı ölümlü ile evlendiririm, athenasın tüm bereketini kuruturum, poseidonun üstüne toprak atarım görürsünüz siz beni aşağı atarsanız sizi de aşağıya çekerim hodri meydan (açılın battal gazinin torunu gevezos geliyor ) :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Yalnız Hades i unuttun asıl en önemliyi😂😂 yer altından çıkıp ümüğünü sıkar valla 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Hahaha :D Yer altı Mezarlıklarında yatan onlarca tanıdığm var. Bir çok ruh ile tanıştım ben hades ile bağlantılarım var ve benim safımda savaşacağını bir tebliğat ile bildirdi :D Ölü labaratuvarlarında çalışan ruh bilimceleri de kendi yanıma çektim ve nefertari tarikatının öncü büyücüleri de benimle birlikte olacaklarını kara büyü yoluyla ilettiler ( resmen ordu kurdum şu an ) :D Ümüğüme sahip çıkalım ümüğüme diyen bir teyzem halen hayatta yaşıyor onun çağrısı ile tüm millet arkamda olur :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Yalnız yer atındaki ruhlar kötü 😂 bence sana anca ümüğünü sıkmada yardim ederler 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Takılı kaldın ümüğüme :D Aşırı ilgi gösterdiğin için ümüğüm seninle tanışmak istiyor :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Ümüklerle ilgilenmiyorum tipim değiller 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Peki tipin olanlar nelermiş söyle bakalım Tüm olimpos ve tüm dünya hatta evren bu sorunun cevabını bekliyor :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Bir Herkül olabilir mesela 😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Tanrının cezalandırıcı ruhunun aradığı özellikteki ideal erkeği sonunda görmüş bulunmaktayız sayın olimpos ve dünya halkı :D
      Herkül özellikler yükleniyor: Kaslı, güçlü, onurlu, gururlu, tanrı döver, görev bilincini aksatmaz, canavar yenici, insan sevici, yakışıklı, karizmatik (e yuh yani böyle bir erkek yok diyen sayın seyircilerimiz zaten bu bir Tanrı alışın bunlara, dünya üzerinde bu özellikleri karşılamak için 100 erkek ancak ideal biri olabilir nemesis için :D ) To be continued... Herkülllll... Hau Hau Hau Heil führer herküllll :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Sakin ol genco işte erkek tipim böyle sıradan ölümlülerin dengesini bozuyor 😂😂 sona doğru devrelerin yandı gibi birazcık ama neyse atlatırsın😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Sakinim zaten ben sadece herkülü çenemle dövmek için alıştırma yapıyordum. Orada son satırda herküle bekle seni parmağımı bile dokunmadan yeneceğim dedim :D :D Herkülün evrenin en uzak yerine kaçmaya başlayacak. Son duanı et Herkül için nasıl bilirdiniz diye soracağım çünkü hazırla konuşmanı :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Herkül ume bir şey yaparsan intikamını çok fena bir şekilde alırım senden 😏

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Ne yapacaksın anlat ta bileyim ona göre Herkül e ilişirim :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Doğaçlama keserim cezanı 😏 daha heyecanlı olur 😏

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Trafik polisleri de ceza kesti ama hiç birini ödemedim. Sen kes cezamı doğaçlama ben yine bu cezalardan kurtulurum. Hiç esirgeme benim de cezam var. Rapçi ceza abiyi senin cezana karşılık doğaçlama ustası olarak göndericem. Bana borcu vardı kendisinin ödeme zamanı geldi :D :D Evet bu cezadan da kurtulduğuma göre artık yemek yiyebilirim :D

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Benim cezam fenadır çarpılırsın ümüğüne dikkat et kalmasın bir şey 😂😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Tüm delilleri tek tek topluyorum seni Tanrılar Meclisine şikayet edicek dilekçeyi yazıyorum. Tanrıçalığının elinden kısa bir süreliğine alınmasını ve meclisteki dokunulmaz haklarının sona erdirilmesi talebi ile gen soru verilip hakkında araştırma açtırarak bir faninin yaşamış olduğu tüm zorlukları yaşayıp kendi iç yolculuğuna çıkmanı sağlayacağım bekle az kaldı :D

Yorumla
  • Cannoob
    Cannoob Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

6. Ayla alakasi yok ama bir kere sürmeme izin verdi sonra da o ruju denize attı 😐

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

13

Cevap

• Balkanlı1995
    Balkanlı1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ablam yapıyor 😂 yapsın canı sağolsun hatta sevgilim yaparsa içimden sövmem zaten rujun ömrü 5 dk sonra çıkıyor 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Esquiare
    Esquiare Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Gizli bir yerde olabilir eğlenir güleriz falan asdfsdf

0
    0 Yorumla
  • Jelibonnnnnnnn
    Jelibonnnnnnnn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

neden ruj süreyim mi sana dicem? amaç ne

0
    0 Yorumla
  • zinzon
    zinzon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

sürdururum ama bende ona ayakta ise derim sfsd

0
    0 Yorumla
  • Magicalmind
    Magicalmind Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Ne alaka anlayamadım.

0
    0 Yorumla
  • StandByForever
    StandByForever Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Anlamadım akü biri anlatsın

0
    0 Yorumla
  • NincaTospa
    NincaTospa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

ne işe yarıyacağını söylerse sürdürürüm

0
    0 Yorumla
  • aSiqench
    aSiqench Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Saçma bir twet olmuş 😂

0
    0 Yorumla
  • Tudor
    Tudor Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.

Abahahahhahaha

0
    0 Yorumla
  • Theprimee
    Theprimee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Yoğammına

0
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • 19slymn12
    19slymn12 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Haydaaaa 🙄

0
    0 Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

İgrenc şeyler

0
    0 Yorumla
  • Kapo38
    Kapo38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

İyi misin sen kızım

0
    0 Yorumla
  • serendb
    serendb Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

oha aynı ben

0
    0 Yorumla
  • Madammebovary
    Madammebovary Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Cicim ayları😂

0
    0 Yorumla
  • buzmavisi1453
    buzmavisi1453 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkinizin 6. ayında sevgilinize ruj sürdürür müsünüz 😂?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce ilişkinin kaçıncı ayında seni seviyorum denmeli? 15 cevap verildi
Kaç buluşmadan sonra sevgili olunması iyidir? 4 cevap verildi
Ne kadar süredir sevgiliniz var ya da yok 🤷? 127 cevap verildi
2 haftalık bir ilişkiyi ilişkiden sayar mısınız 😳 ? 54 cevap verildi
Erkekler kız arkadaşınızı elinizden almam ne kadar sürer 🏳️‍🌈? 16 cevap verildi
Flörtle ne kadar süre sonra sevgili olunur? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨