2 yıl önce 2 haftalık bir sevgilim olmuştu ama hiç sağlıklı iletişim kuramazdık.
o 2 hafta içinde çok ayrılıp barıştık.
Siz olsanız bunu ilişkiden sayar mısınız?
o 2 hafta içinde çok ayrılıp barıştık.
Siz olsanız bunu ilişkiden sayar mısınız?
''Hiç sevgilim olmadı'' diyeceksin herhâlde birisine. Bir tek bu oldu, bunu da sayar mısınız diyorsun. Yani saymayalım ki, hiç olmadıya mı bağlanacak olay. :D:D Hani el ele tutuşup, sarılma falan olduysa olmuş işte sevgililik.
Yok el ele de tutuşmadım sarılmada olmadı bir defa buluştuk mesafeyi korudum
Ha o zaman ayrı, sil at geçsin kafandan. Unut sen de. :D Olmadı de hiç, bunu saymıyoruz. :D
Tamam içim rahatladı hiç olmadı o zaman derim bende
Ya bunun pek önemi yok, olsa da de yani. Herkesin bir sevgilisi olmuştur neredeyse önceden... Sosyal olmayanların yoktur belki, benim gibi. Önemsiz ama sevgilileri olup olmaması benden önce, bir erkek olarak ben bakmam buna.
Benim için önemli ama. Olmaması daha iyi benim için
Şöyle düşünelim. Senin bu düşüncene bir örnek vereyim. Senin de onun da ilk kez sevgilisi olacak ve bu ikiniz oldunuz. Şimdi elbet sonsuza kadar süremez, oldu ki ayrıldınız. Eee, şimdi ikinizin de sevgilisi olmuş oldu önceden, dimi? Yani ne olacak, bu kötü bir şey mi? Mutlaka ayrılır sevgililer, haliyle eski sevgilisi olur herkesin, öyle düşünme.
Öyle tabi ama bilmiyorum geçmişe biraz önem veririm 😏
Ama bak senden öncesi o, geçmiş gitmiş yani. Artık sen varsın, seni seviyor. Böyle düşünmelisin. Geçmişe bakarsak, mutlu olamayız ki. Sen, senden sonrasına bak. Seninleyken birileriyle samimi konuşursa aldatmış olur...
Anladım. Teşekkür ederim 😊
iliskiye bagli... neler yasandi.. iki haftalik iliskiden cocuk bile dogabilir yani.. bence 1 saaatlik. iliski bile cok. onemli bir omre bedel odetir 😄😄
Ohaa yuh 😳
Sadece yarım saatlik bir bulusma oldu aramizda kaç metre uzaklik vardi saymadim bile 😊
Ahaha 😊
Saçmalamayalım istersen kardeşim
Ben musade etmediğim sürece o kötü ortamlardan zarar gelmez ☺
saymam.. çok kısa.. iki hafta içinde birsürü ayrılıp barışmayı nasıl becerdiniz
Benimle çıkmasının nedeni başka çıkarları vardı o yüzden tartısmalar yaşanıyordu
Sonucta bir yola cikmissiniz. Neden ilişki sayılmasın ki :)
Ama o 2 haftada çok ayrılıp barıştık sevgililiğe dair birşey yaşamadik
Olsun yine de iliskidir bu :)
Cevap
35Cevap
Eger sende iz birakacak bir sevgi beslediysen ona sayabilirsin. Ama diğer türlü ilişki sayilmaz o.
Hayır. İlk sevgilimdi diye böyle ilk olmasının heyecani vardı sevdiğimi zannediyordum ama megerse sevmiyor muşum
Ilk sevgilimle benimde öyle sacma sapan bir ilişkim vardi. Ayril barış falan. Ama ben çok sevmistim o yüzden onu unutmadim. Sen sevmediysen iliskiden falan sayma. Kac kişiyle ciktin diye sordular mi 1 eksik söyle 😄
1 eksik saymama gerke yok tamamen eksik sayacam çünkü ilk ilişkim buydu başka olmadı 😄
Oh miss 😂 en guzeli
😂😂
2 hafta içinde ayrılıp barıştığın ilişkiden hayır mı gelir?
Gelmedi zaten ayrıldık o ikinci haftada
Sahsen karsindakini tanimak icin sınırlar dahilinde uc bez kere gorusmeyi ve uyum gorulmediginden ileri gitmeyip biten seyleri sevgili likten saymiyorum..
Sayilir somucta ozel bir seyler paylasmissinizdir o surecte
Yoo hiç paylaşmadık aslinda.
Hayatıma dair cok az şeyleri biliyordu
Sanaldan sevgili yapanlar hic gorusmeyip yazismayla sevgili olup iliskim var diyor sen ne diyorsun bu duruma 😂
seninki reel en azindan neden sayilmasin
Sanalı da mi sayalim 😂😂
Sanal aski ciddiye alan var yani benimde oldu 4 kez reelden 1 kez mesela ama sayar miyim bilmiyorum garip birsey
1 günlüğü bile ilişki saydığım halde ilişkim olmadı diyorum sen düşün :D
Ahaha yok artik 😂
Güldüğüme bakma ben olayı anlamadım yalniz şimdi 1 haftalık ilişkiyi ilişkiden sayıyorsun anlamına mı geliyor bu 😄
Madem ilişkiden sayıyorsun niye soranlara yok diyorsun oğlum 😂😄
Yok olmuyor ya ben seni anlamıyorum ya da sen anlatamıyorsun en iyisi boşver he deyip geçelim 😄
Hah tamam şimdi anladım 😅😅
Tamamen özel birşeyler hissettiysen kesinlikle olabilir tabikide
İlk sevgilim olduğu için hissettiğimi düşünüyorsum ama aslinda hiç hissetmediğimi farkettim sonradan
Saymam hele 2 hafta içinde ayrılık olmuşsa hiç Saymam
Özel anlar var ise olur ayrıca akılda kalmış sayılabilir
sayılır abicim..
sana ne hissettirdiği önemli..
İşte birşey hissettirmedi.
Ilk sevgilim olduğu için o an heyacan yaptım ve sevdiğimi zannettim ama aslında sevmiyordum
salla o zaman ;)
Peki madem teşekkür ederim ☺
bir işe girerken bile 6 ay deneme süreci veriyorlar. 2 haftalık ilişki olur mu hiç
sayılır sonucta cıkmışssın 2 hafta 2 haftadır
Ama çok ayrılıp barıstık o haftada saglıklı bir iletişim bile kuramıyorduk
olsun farketmez bır magazadan kıyafet alıp kabınde gıyı ustunde gorup cıkarıp yerıne koyunca onu gıymedınmmı oluyor :D
Örneğe bak ya koptum 😂
Ya ama ben ne güzel hiç sevgilim olmadı diye övünüyordum 😄
bundan sonra evlenene kadar olmuyacaksa sayılmaz o ben belkı bır kac kışıylede sevgılı oldun dıye dusunmuştum o yuzden ornekte guzel bende koptum :D
Peki bir iki aylık ilişkiler sayılır mı?
Sayılır onlar neden sayılmasın
Hayır. Adını bile anmazdım.
2haftada ne kadar ne olabilir ki 🤔😂😂😂
İlişki sayılır sevda asla
Hayır ama öncesine de bakmak lazım
Baş la mis sa ilis kidir
Flört sayılır bu
Hııı 😏😏
Tanışma süreci zaten ve sonucunda karar alınıyor heralde böyle bişeyler
Tanışma süreci değil zaten tanıdığım için ani bir karardı sevgili olmak. Sadece kısa sürdü o kadar
Hayırlısı böyleymiş böyle düşün
Evet hayırlı bu üzülmuyorum zaten 😂
😅😅 kısmet bu işler 😊😏
Aynen öyle 😂😘
😏🙈☺ derse gircem size iyi günler ks üyesi
Git tamam güzelce dinle dersi sözlüye kaldıracam sonra 😂
Tamam 😏🙈
Evet, sayarım
2 aylık ilişkim oldu olmaz olaydı
tek gecede bile ilişkiye giriyorlar :D
Onu girenler düşünsün o zaman.
Ben bu 2 haftada el el tutuşmayı bırak sarilma bile sarılmadım