Sevgilim bana kendimi beceriksiz hissettiriyor ne yapmalıyım? uzun ama okuyun?

Bir çok yeteneğim var spora düşkün atletik biriyim ve dogayı seviyorum ama sevgilimle ne zaman birşey yapsak kendimi yetersiz ve aptal hissetmeme sebep oluyor. Hafta sonu kampa gittik bana küçük bir kız çocuğuymuşum prensesmişim gibi davranıyor bir ayagımı burksam sen çok sakarsın, dalları kırıyorum dur sen kurularını seçemezsin, ateş sistemini ayarlıyorum dur dur ben biliyorum diyip degişik şekilde ateş yakıyor beni dokundurtmuyor üstümü çıkarıyorum burası dag üşürsün diyip üstümü çıkarmam saçmaymış gibi gülüyor bari yemeklerle ugraşıym dedim ona bile karıştı sucuğu dogramak için derenin kenarına oturdum oraya oturmamla dalga geçip üç gün lafını yaptı ordan insan düşse dereye uçar akıl işi degil orası kaygan, sucuğu dograrken çakıyı elimden aldı kendi dogradı sonra dallardan şiş yaptı ve ben salak gibi peşinden dolandım kendi çakımla sucuk bile dograyamadım kendi çakmagımla ateş yakamadım kendi sucuğumu ekmeye bile koyamadım kendi koydu da verdi bütün malzemeleri alıp hevesle gitmeme ragmen yaptıgım tek şey aptal kızlar gibi oturmak oldu ve akşam olup uzanıp yatınca da sen biraz pasifsin ormanda halbuki çok dogacı gözüküyorsun niye böyle falan dedi yürüsek benden önce yoruluyor ertesi gün regl günümdü karın agrısından dolayı üç saatten fazla yürüyemedim karnım agrımaya başladı ona bile laf etti o kadar spor yapıyorsun falan diye güldü işte benim annem becerikli gelin sever. Matematiğim kötü onu bile eleştiriyor ve kendimi filmlerdeki dudaklarını büzerek konuşan süslü salak kızlar gibi hissediyorum
Sevgilim bana kendimi beceriksiz hissettiriyor ne yapmalıyım? uzun ama okuyun?