Okuyorum üniversite ama bazen öyle anlar oluyor ki kendimi çok başarısız, beceriksiz hissediyorum. Sanki tek aptal, başaramayacak kişi benmişim gibi geliyor. Küçük bir laftan, tavırdan çom etkilenip üzülüyorum. İşin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum. Ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Bazen kendimi çok beceriksiz hissediyorum, ne yapabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Kendini iyi tanımayan ve kendi değerini bilmeyen kişiler başkalarının yargılarını üstüne çok çabuk alır. Öncelikle kendinizi tanıyın, değer verin. Çünkü kendini bilen insan başkalarının düşüncelerini üzerine almakta acele etmez, düşünür...
Başkalarının düşüncelerini, yargılarını çok fazla anlamlar yükleme baş edemezsin. İnsanlar her yerden konuşur ve asla susmazlar. Kendinize çok yüklenmeyin herkes her şeyde becerikli olamaz. Henüz kesfetmediğiniz becerikli bir yönünüz vardır. Hemen karamsar olmayın, birazda olumlu şeylere odaklanın...
Bunun sebebi özgüven problemi özgüven eksikliğin var ne yazık ki her zaman hayatı olumlu bakmalısın her şeyi başarabileceğine inanmalısın kendine her daim iyi hissetmen için kendini övmelisin olumlu düşünceler düşünmelisin kendini olumsuzluğa kaptırmamalısın. Ben yaparım ben bunu da başarırım Ben çok akıllıyım Ben çok zekiyim gibi kelimeler söyleyerek kendini motive etmelisin.
Dikkat eksikliği odaklanma problemi yaşıyor olabilirsin psikiyatriste git öneri verebilir.
Bunlar hep geçici süreler. Herkes, her işte başarılı olamaz ! Seninde mükemmel yaptığın şeyler olacaktır. Kimsenin yapamadığı. Zamanla geçen bir süreç bu. Kendini boş görme. Hiç bir işi beceremeyen biri olsan bugünlere nasıl gelirdin. 💫
Çirkin bi erkekle sevgili ol sana iltifat etsin özgüvenin artar.
jghsjdghkdfhg ne alaka
Böyle bu işler
Beceri okulla ölçülen bişey değil
Çok aptal gördüm sen onlardan biri değilsin
Kendimce bir şeyler yaptım hep ama üzülüyorum, yetersiz hissediyorum
Kim mükemmel
Tek degilsin bende ole hisediyorum
Arkadaşlarını değiştir
O herkes de oluyor
Herkeste
Boş verrrrrr
Bölümün ne