Kendimi çok beceriksiz hissediyorum?

Elimden hiç bişey gelmiyor artık dayanamıyorum hayatım çok boş meslek edinme kurusuna gittim bitiremedim Chef hayatımı karartı seni meslek edindem yere soylicen mesleğinden olcaksin burayau iptal edersen dedini yaptı beceriksiz dedi birshaa gelmesin kursa gititm meslek kursuna iki senede bitti normal dört sene olmalıydı iki senelik yaptım için iş bulamadım bir sene sonra sandewisch işine girdim tek sandewisch yapıyorum dört sata çalışıyorum çok sıkılıyorum geri kalan zamanım hep boş arkadaşım yok 24 olcam sevgilim yok asosyalim bana sendne bişey olmaz utanagsin meslek bitirmedim ne işine gircen ezik gibi çalış az maaşla diyorlar ne geleceğim var ne başka bsiey ailem desen baskı yapıyor bütün günün evde geciyir artık dayanamıyorum gençleri görünce hepsi süslenmiş geziyor ben o hayatı nezaman yasiycam yaşamadan evlenmekte istemiyorum ağlamaktan baksa çarem kalmıyor cami ortamına gidyirum çoğu ergen kendi yasitlarim iş kurmay arkadaş sevgilisyle geziyor ben bu yaşta arkdas arıyorum annem bulmassim diyor Yasın gecmis ben ne yapcam
Kendimi çok beceriksiz hissediyorum?