Kocam beni çileden çıkartıyor..

selam benim sorunum eşimle.. eşimle yıllar önce tanıştık. 7 yıl felan önce o zamanlar herşey çok güzeldi eşim benden başka kızla konuşmazdı asla bana yanlış yapmazdı beni üzmezdi. biz evlendik. 2 yıl önce eşim mesleğini eline aldı muteahit oldu.1 bucuk yıldır yapıyor. maddi olarak ilerledi çok çok değişti kendine guvenı geldi. bayanların hepsiyle konusuyor.. mesela bı markete gıdıyoruz tum kasıyerler gelen musterılerden tanıdıgı cıkıyor.(bu arada kucuk bı yerde oturuoz)

herkesle dıyalogu var. ben kıskanmıyordum. ama basımdan bı olay gectı burdan bı kadın esımle bırının lafını cıkartmaya calıstı. o olaydan sonra kımle konusssa sınırlenıyorum..

bazı bayanlar o kadar basitki. sırf muteahıt parası var dıye hepsi esımın agzına dusecek esımdede suc var..

bu arada benı aldatmadıgına yemın edıyor ınanıyorum ama sorun aldattı degıl aldattı demıyorum zaten..

ama bu kadar sosyal olup tüm kadınlarla konusması normalmı kım kabul eder bunu?

bugun esımın yanında calısan elemanı sorguya cektım kadınlarla konusuyormu dıye.. oda dedıkı kadınlar onunla muhabbet kurmaya calısıyor esın kurmuyor ıstese aldatamazmı aldatır ama o pirim vermıyor dedi. mesela ben varım baskası var ama ılla esınle muhabbet kurmak ıstıyor bayanlar dedı beynımden vurulmusa dondum.. ben artık cok oruldum psıkolojık olarak..cok saldırganlastım. tek korkum aldatılmak. ne yapmam lazım?

esımle nasıl konusmam lazım?

gızlı kamera bıle almayı dusunuyorum lütfen bana akıl verin..
Kocam beni çileden çıkartıyor..