Kocam durduk yere sorun üretip bana kızıyor. Neden?

Eşim ile 2 yıldır evliyiz. Sorun şu; her şey güzel giderken bir anda suratını asıp bana soğuk davranmaya ve benimle konuşmamaya başlıyor. Sorduğumda benim normal halim bu diyor, bir sorun yok diyor, bu tavrı günlerce devam ettiriyor. 4-5 gün sonra bana (örneğin) hiç yemek yapmıyorsun diyor. Halbuki nerdeyse her gün yemek pişirmiş ve aç mısın, yemek içecek ister misin diye sürekli sorduğum halde. Sürekli bu şekilde gerçek olmayan şeyler için günlerce surat asıp soğuk davranıyor. Dediğin doğru değil diye anlatınca ben, durumu farkediyor doğru söylüyorsun da ben senin için endişeleniyorum, biraz daha ilgi istiyorum sanırım, beni sevmediğini düşünüyorum bazen gibi sacma bahaneler uyduruyor. Ayda bir sürekli aynı şeyi yaşıyoruz, konuşuyorum, hallediyoruz sonra tekrar tekrar aynı şeyler. Yoruldum artık iyice. Geçen yine surat astı durduk yere yine kafasında ne var bilmiyorum sormadım. 1 haftadır gerekmedikçe konuşmuyoruz napacagimi bilmiyorum niye böyle yapıyor bilmiyorum çok bunaldım. Neden bunu yapıyor sürekli? Fikri olan var mı?

Kocam durduk yere sorun üretip bana kızıyor. Neden?