Sen evliyi falan geç. bir yuvayı, birlikteliği yıkarak, veyahut bir insanı üzülmesine sebep olan mutluluklar sahte ve yanlıştır bence. Ve evet o kızın yaptığı gurursuzluk ve onursuzluktur. Hiç düşünmez mi yani pas verdiği kişinin de karısı var kendini onun yerine koysun. Ama büyük gavatlık erkekte. Madem başkasına pas veriyorsun neden evleniyorsun. Evleniyorsan neden yalan sevgiler besliyorsun.
230 Yorumla
Soran+1 yılİnsanımın bu tür konulara hasas olmasını çok seviyorum, ne kadar haysiyetli, şerefli bir millet olduğumuzu gösteriyor. Ama ilişki yaşamadım bu adamla sadece arada olan bir çekim, gaflet bunun için irispi olmuyorum.
- +1 yıl
Önecikle tarif bu konulara duyarlı çok az insan kaldı. Hatta çoğu bu duruma karşı gelip kendi yapanlardan oluşuyor (söz meclisten dışarı ). Bir şeyin hata olduğunu bilip yapmak çok saçma. Tabi ben bu sözleri genelleme olarak kullandım. Ama öyle bişi olursa hem sana hem etrafına hemde o adamın ailesi'ne vereceğin zararı düşün. Bence bu yapmaman için yeterli bir sebep.
- +1 yıl
Abim söylediklerin çok doğru ama kızın söylediklerinde de haklılık payı var şimdi. Onu da anlamak lazım. Yanlız işte bu karşılıklı tarif edilemeyen çekim durumlarında bencil olmamak ve aile kavramına sahip çıkmak gerekiyor. Özellikle karşıdaki bayana zararr vermemek en önemlisi.
Soran+1 yılAnlayışınız için teşekkür ederim, benim amacım asla yuva yıkmak değil, kimsenin de bir ihanet yüzünden yuvası yıkılsın istemem. Allah korusun evet pası ilk o atti biraz anlatayım uzun ama ben kursa gidiyorum bu arada oda okul müdürü neyse bu ilk sınıfa girdi, herkesin yüzüne baktı bana bakmadı, nedenini anlamadım o gün ilk görüşümdü, bir şey hissetmdim hatta gereksiz ego içinde olduğunu düşündüm, sergi günü olucaktı bende nasıl benim yüzüme bakmaz diye hoş, alimli giyindim dikkatini çektim ondan sonra zaten bakmaya başladı kurs bitti yarım kaldı ve çocuğu da var 1 yaşında 7 yıllık evli eşi de kendi okulunda öğretmen.
- +1 yıl
Geçmiş olsun sevgili kız! Oluyor böyle durumlar. Kendini, karşı tarafı , onun eşini, çocuğunu hepsini düşünmen gerekiyor. Bazen artık adına her ne diyosan sevgi mi? Aşk mı? Her ne ise ; onu öylece bırakmaktır olduğu yerde. Bence bunu yapmak daha zor ve anlamlı. Kahraman olmanı istemiyoruz senin ama kendine saygını yitirmemen için yapman gereken şey bu
- +1 yıl
@Patrick_ çok doğru söylüyorsun. Ben her zaman mantıkla hareket eden ve şu an çok mutlu bir ilişki içindeyim. İnşallah evlenicez. Normalde buraya kayıt yapmazdım. Ama evlilik, ve sevdiğim kadına karşı nasıl davranmam gerektiğini, onu kırmamak için neler yapmam gerektigini ataştırdığım zamanlar da devamlı bu site açılıyor du. Ve bende kayıt oldum bir çok şey öğrendim. Sevdiğimiz insana bence her daim sadakat ve dürüstlük içinde olmamız gerekiyor. Bencil hareketler yapıp sadece kendimizi düşümek yerine, olayı veya durumu yaşatacağımız insanın yerine de koymalıyız kendimizi
Soran+1 yılEvet öğrendim, çünkü aşık olduğum adamı tanınmam gerekti. Evli olduğunu başından biliyordum amacim beni görmezden gelemez, adam yerine koymalı diye dikkat çekmekti sonrası gülüşe vuruldum çok kötü düşüncelere kapıldım, şeytan için muazzam bir an bu aklıma neler soktu tabi sonra çok pişman oldum Allah kimsenin başına versin istemem
- +1 yıl
Abicim ne dediysen gerçekten anlamadım. İnsanoğlu bu beşer şaşar. Ben kızın sebebine takıldım? Hani olmadık bir an olur başına böyle birşey gelir anlarım da bu " nasıl beni görmez" meselesi kadınlar harbi manyak varlıklar 😂 Senin dediğine gelince burda erkeklik taslamak kolay be abim. Ahkam keseriz erkekler olarak da hiçbir fırsatı da kaçırmayız yeri gelir. Toplumun bize dayattığı erkeklik rolü. Biz her konuda özgürüz dimi abi!!! Sevgili kız , aklını başına devşir. Oynama kimsenin hayatıyla
- +1 yıl
@Patrick_ Ben nasıl anlatırsam öyle biriyim. Ne sen beni tanıyorsun nede ben seni. 20 yaşındayım daha 1 kızın elini tutupta 2 adım atmadım. 1 kişiden başka sevgilim olmadı. Sevgilim deyipte bir kıza sarılmadım. Sevdiğim insana her zaman sadık kaldım. Uzaktan sevmeyi öğrendim. Herşey zamanında güzel.
- +1 yıl
@Patrick_ bu sefer ben seni anlamadım. Bence sevdiğin kişiden hariç kimse sadakatini sorgulamamalı. Aldatmaya gelince o iş karakter meselesi. Kanı beş para etmez biriyse aldatmak hergün yemek yiyor gibi sıradan gelir. Ama adam gibi adamsa (kadınlar içinde geçerli ) sadık kalır ve kalmalı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Hata her iki taraftadir lakin kız kapıyı araladiysa isleyebilecegi bütün cürümün yüzde doksanı nı işlemiş sayılır zira gerisi erkeğin marifetine kalmış bir durumdur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, ama ne yapayım hoşlandım geri cekilemedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadın sensin galiba bence yapma kendini o duruma düşürme hele adam karısını sevdiği halde seninle bişeyler yaşarsa bunu kaldıramazsın kendini o kadar kötü hissedersin ki aptal kullanılmış geri plana atılmış.. Hiç bir zaman kıymetini bilmicek çok acı çekersin çok
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tebesüm etmek yanliş değil ama flört edercek gülümsemek empati yapalım senin eşine bekar biri flörtleşsin istermisin?
16 Yorumla
Soran+1 yılİnsanımın bu tür konulara hasas olmasını çok seviyorum, ne kadar haysiyetli, şerefli bir millet olduğumuzu gösteriyor. Ama ilişki yaşamadım bu adamla sadece arada olan bir çekim, gaflet bunun için irispi olmuyorum.
- +1 yıl
Ben o dediğin şeysin demedim zaten.
dişardan aldiğin ilgi bir insana ayrı özgüven getirir ama iltifatı veya başarıyı taşiya bilmek gerek.
Benliğini kayıp etmeden. Erkekler diye bir sözler geciyor yok aldatır yok şöle yapar kiminle yapıyor kadınla demek ki kadında yaparmiş tövbe Allahım konu gitti gidiyor kisaca önem verme.
Kendine bu yanliş etme.
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum, bu ağır bir vebal evli birine göz koymak yani Allah kimsenin başına vermesin bunu. Adamla ilişki yaşamadığım halde çok tepki aldım, kim bilir ilişki olsa ki Allah korusun neler duyarım? Ama kiminin ne dediğin den daha çok kendime saygımı yitirir küçüldükçe, küçülürüm agi hakaret olmadığı sürece burdaki herkesin görüşüne saygı duyuyorum
Soran+1 yılAynen öyle, yarım kaldı ona icerledim belki çünkü birbirimize hissler besledik 1 hafta balistik kurs bitti zararın neresinden dönersek kâr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Erkektedir veya Kadındadır bu durum tartışılır. Evli erkek eşini gerçekten seviyorsa böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum kadın ne kadar pas versede.
14 Yorumla
Soran+1 yılKız genc ve alımlı olsa yine de Sevde tutabilir mi kendini esine aşkından?
Soran+1 yılDengesiz biri zaten, önce ilgili davranıp sonra off der ki? Nefret ediyorum böyle adamlardan nefret umut verme sonra üzme kızı dimi ama?
evli oldugunu biliyorsa yapmaması lazım diye düşünüyorum
10 YorumlaPas verme sen ! oturup "pes" atın daha eğlenceli 😂😂 Skor tutuyor adam inanma biz erkeklere sen. Rezil yaratıklarız çunkuuuuu
00 YorumlaONURSuz olabilir ama gelecegin krartiyor o kizda ol n ayabi l ir
10 YorumlaEvli erkek bakmasın. Diğeri bekar ne isterse yapar.
10 Yorumla
+1 yılYoo bence hiç öyle değil. Bende evliyim mesela ama pas verene kötü demem. Konuşmak isteyenle konuşurum
00 Yorumla
+1 yılkolay ve ucuzdur..
o çocuk adam olsa bunu yapmaz zaten..11 Yorumla
+1 yılEvet hayatın da gördüğüm göreceğim en haysiyetsiz insan.
01 Yorumla- +1 yıl
Ikisi de hatalı kadın pas verek adam da karşılık vererek
Niye pas veriyosun kız evli adama
Ortada bir sürü bekar erkek varken
Kötüsün kızım sen07 Yorumla
Soran+1 yılEngel olamıyorum, çok tuaf duygularim var ona karşı ama ilişki asla istemem işte o zaman herşeyi yitirmiş olurum.
Soran+1 yıl8 yaş o 30 ben 22 6 aydır görmüyorum aynı mahalle olduğumuz halde ama o okulda müdür. Mahallesi burası değil
Soran+1 yılÇok oldu, ama en kuvvetlisi buydu. Zaten yaşıtlarıma ilgim yok, olmadı hiç bir zaman.
Soran+1 yılKötü biri değilim, hiç olmadım.
+1 yılHata adamdadır. O güzel kardeşim niye karısından başkasına gülümsemiş yavşamış böylelerini daşşşşaklarından mıhlayacaksın. O orrrrospu da niye evli olduğunu bile bile yavşamış böylelerinin de lamına çimento dökeceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılLütfen böyle katı ve ön yargılı olmayın bir anlık heyecan ve heves hepsi bu. Adam da başta ilgi göstersede kıza sonra geri çekildi bos yere. Hakaret etmeyin
- +1 yıl
Bu ön yargı falan değil. Dışarıda onca bekar erkek var. Yakışıklı olanı da zengini okumuşu da var sen bunlara yönelmeyip evli erkeğe yöneliyorsan bunun altında tek bir sebep olabilir o evli kadını kıskanmak çünkü o bir erkeğe sahip olabilmiştir. Tabir-i caiz ise o adamın tapusunu alabilmiştir. Üstelik adam bunu gönül rızasıyla yapmış. Sen bunlara sahip olamadığın için evli erkeğe yönelirsin. Evli erkek neden başka bir kadına yönelir. Dışarıdaki kadının verebileceklerini evli olduğu kadın da verir verebilir ki o adam onunla evlenmiştir. Ama burada da kadının elde edilmişliği vardır. O ulaşılmaz dediği ya da birlikte olmak için zaman yarattığı kadın artık yanındadır. Alışmıştır ona kaybetme korkusu da yoktur monotonlaşmışlardır. O da heyecan için bakar başka bir kadına.
Soran+1 yılFarkındayım, ama burda ilişki yok. Sadece hisler var zaten adam geri çekildi! Ben bir anlık gafletle onu görmeye gittim. Oda beni görünce önce tuaf baktı sonra göz göze geldikten sonra off çekmişti bende hatami anladım ve pişmanım bu yüzden burda soruyorum
+1 yılPass veemek böylemi olıyor. Pas verince görüşürsün. O bakışmadır.
08 Yorumla
Soran+1 yılBakışmadan, gülüşmeden nasıl görüşülür? Çok saçma zaten zaman kısıtlıydı Allah'tan o kadarına gitmedi.
- +1 yıl
Evli olduğunu nerden biliyon
Soran+1 yılFacebook adresinden, zaten okulda herkes biliyor.
- +1 yıl
Sen uzak dır onlardan sana zararlı onlar.
Soran+1 yılBiliyorum, en az sigara kadar zararlı
- +1 yıl
Aynen. Uzaktan göründüğü gibi durmaz
Soran+1 yılDavulun sesi uzaktan hoş gelir, diye boşuna dememişler. Sonu iyi bitmez.
- +1 yıl
Çok doğru. Sonra davulun tokmağını kafana vurur.
Eleman evliyken başka birine bakıyorsa sevmediği kadınla evlenmiştir. yazık la.. kızın suçu yok
04 Yorumla
Soran+1 yılEşini seviyor diye biliyorum, yani öyle görünüyor.
Soran+1 yıl6 yıldır evliler, 1 yaşında çocukları da var belki sıkılmıştır, ama sevmediğini sanmıyorum ben zaten ilişki istemem ya da bilmiyorum 😑😑
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacım çocuğu oldukları halde bacım çocuğu değilmiş gibi davranmaları bacım çocuğu olmalarından dahada bacım çocukluğuca
10 YorumlaGurursuzdur tabi sorumu buda en uzak durulası kız tipi bugün bana selam verir yarın başkasına
00 Yorumlanasıl bir durumla karşı karşıyasınız bilmiyorum ama
sıcak muhabbeti pas vermek olarak yanlış anlamayın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk bu ne olacağı belli olmaz bende evli bir kadınla sevgili oldum
02 Yorumla- +1 yıl
Ne hikmetse zaten bir zamanlar aşık olduğunuzu iddia ettiğiniz ve bunun için evlendiğiniz karılarınıza aşkınız hemencik bitiverir belki nikah masasında evet der demez.
Cevap sahibi+1 yıl@Yettigari35 haklısın umarım seninki hiç bitmez
Pas vermek asagilikca bisey bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, ama hislerim çok kuvvetli çok engel olamıyorum kendime. Ama sonra neden yapıyorum bunu diye kızıyorum iyice omurgasız oldum.
Soran+1 yılNeden tehlikeli mesela, anlatın herkes tehlikeli diyor gerisinden bahsetmiyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsist yapmışsın, ne pası?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılİkisinde de hata vardır
00 Yorumla
+1 yılErkek ofsayta düşmüştür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı bokun laciverti.
10 Yorumla
+1 yılİkinizde yollusunuz. Ne haliniz varsa görün.:)
10 Yorumla
+1 yılBanada öylesi denk gelse keşke :)
00 Yorumla
+1 yılHem onursuzdur hem gurursuz hemde basittir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan pas veren değil gol atandır..😂😂😁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkek serefsizligini kadın onursuzlugunu gösterir
15 Yorumla
- +1 yıl
sana öyle bir ithafta bulunmak haddime değil. yanlış anlamissin
Soran+1 yılAnlıyorum, ama bazıları abartmış yemediğim küfür kalmamış o an acayip bir şey göz göze gelince, bırak evli olmasını Dünya'yı unutuyorum herşey bir an yok oluyor sonra bir an düşünüp kızıyorum kendime evli adam evli, kendine gel diye çok başka bir şey bu kötü ve yuva yıkıcı biri değilim ben.
- +1 yıl
gel dertleselim yaz bana
Soran+1 yılEvli adama göz koyan bir kızım, kendimi ifşa etmeye utanıyorum ama dertleşmek iyi tabi
+1 yılGenelev karısından farksızdır
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh abartma sende.
- +1 yıl
Abartmadım
Adam da önce sonra kadın da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kadında sonra erkekte
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden önce kadın? Cidden çok merak ettim?
- +1 yıl
Eğer kız bunun evli olduğunu biliyosa ve buna pas verici hareketler yapıyosa ki erkek nasıl olursa olsun bakar bunu sende biliyosun erkekte nefsine sahip çıkamıyorsa onunda sucu
Soran+1 yılAnlıyorum, ama bazıları abartmış yemediğim küfür kalmamış o an acayip bir şey göz göze gelince, bırak evli olmasını Dünya'yı unutuyorum herşey bir an yok oluyor sonra bir an düşünüp kızıyorum kendime evli adam evli, kendine gel diye çok başka bir şey bu kötü ve yuva yıkıcı biri değilim ben.
- +1 yıl
Bak şu an sana saygı duyuyorum ve bu benimde başıma geldi neler yasadigimi çok iyi bilirim sana yasadiklarimi anlatsam sen hâline şükredersin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılikisi de şer*fsizdir net. :D
01 Yorumla
Adam da... Dir kadın da gadasi
00 Yorumla
+1 yılKadında tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kadın?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aşkını yaşamak istiyordur
00 Yorumla
+1 yılİkisinde.
00 YorumlaHer ikisindede
00 Yorumla
+1 yılHatalıdır
00 Yorumla
+1 yılİkisinde tabiki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaDeğildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Bence öyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. evet
00 Yorumla
+1 yılIkisinde de suc var
00 Yorumla
+1 yılbence olmamalı
00 Yorumla
+1 yılKappe
07 Yorumla
Soran+1 yılİnsanımın bu tür konulara hasas olmasını çok seviyorum, ne kadar haysiyetli, şerefli bir millet olduğumuzu gösteriyor. Ama ilişki yaşamadım bu adamla sadece arada olan bir çekim, gaflet bunun için kappe olmuyorum.
- +1 yıl
İnsanımın bu tür konulara hasas olmasını çok seviyorum, ne kadar haysiyetli, şerefli bir millet olduğumuzu gösteriyor.
Aa en büyük örneğimizsin - +1 yıl
Adamın evli olduğunu bile bile yapıyorsan öylesin bunun çocukları da vardır ikinizde de suç yaptığı şerefsizliğe karşılık veriyorsun
- +1 yıl
Görmemeye çalış bakma aynı iş yerinde falan çalışıyorsunuz sanırım
Başkalarıyla ilgilen illa seveceğin birisi olacaktır. o adamla bu şekilde ilgilenmeye devam edersen düşünürsen iyice kapılırsın sonra tam boka sarar işler
Soran+1 yılYok aynı yerde çalışma yok Allah'tan ben kursa gidiyordum oda okul müdürü. Genç baya sergiden sonra bu çekim oldu zaten. Bayadir görmüyorum okulu mahallem de ama önünden geçmiyorum
- +1 yıl
Oo boş verr uzak dur karşılık verip düşme
Aynen oyledir
00 Yorumla... Dir
Erkek de...00 Yorumla
+1 yıldestur iste önce
00 YorumlaŞerefsizdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. onursuzdur
00 Yorumlaöyledir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. ne alakaaaaa
00 Yorumlaevet
00 Yorumla