Bizim fakültede bir kız var ben hayatımda bu kadar şanslı bir kız görmedim. Tüm hocalar çok seviyor , fakültedeki herkes çok seviyor. Inanılmaz güzel bir kız yüzü fiziği on numara. Kizin annesi ve babası doktor çok zenginler kız hep yazın dayilarinin ve teyzelerinin yanına avrupaya gidiyor. Kizin böyle bir hayatı var. Üstelik diş hekimliği okuyor yani ileride inanılmaz bir geleceği olabilir heleki ailesi avrupada ona iş ayarlayabilirler. Kız gitti suriyeli biriyle nişanlandı. Çocuk yazılım mühendisi ve ailesi kuyumcu. Çocuk cidden yakışıklı renkli gözlü uzun falan o da hep yurt dışına çıkıyor çocuk fena değil yani ama ben o kızın sahip olduklarına sahip olsaydım asla suriyeliyle nisanlanmazdim. Bir de tıp ve eczacılık fakültesi de bize yakın hep ordan teklif alıyor bu kız hiç kimseyi kabul etmedi gitti bu adami kabul etmedi nedeeeen? Cidden aklim almıyor ya
Böyle bir kız neden suriyeli biriyle nişanlanır?
Güncellemeler
1 yıl
Gitti bu adami kabul etti ***
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilemiyorum herkesin onu sevmesi vs önemli bı etken değil ama kız çok zengin ve güzel diyorsun belki de gönlü ona gitmiştir yapacak bı şey yok
Suri bum bum da çok yakışıklı ve zengin mi
Suriyeli çocuk yazılım mühendisliği mezunu ailesi kuyumcu ve çok zengin. Zenginliği geç aşırı yakışıklı. Yanı ınstahtam profiline bakıyorum çocuğun sanırsın suriyeli değil de avrupalı bir manken. Sarışın renkli gözlü uzun boylu çok hoş bir çocuk hiç bizim bildiğimiz suriyelilere benzemiyor
Eee o zaman niye sevmesin
Ne bileyim ya
boş ver milletin hayatı bize ne
Ben bu dünyada artık hiç bir seye şaşırmıyorum... her şey olabilir normal geldi bu da
Ya nesi normal
Bak nişanlandığı çocuk inanılmaz zengin , yakışıklı, sürekli avrupa seyahatlerine çıkıyor yani kız menfaat için çocuğu kabul etti desek olmaz çünkü kız zaten çok zengin ve zaten avrupa seyahatlerine çok çıkıyor. Yanı para sahibi olmak ve avrupaya gitmek için evlenmeye ihtiyacı yok. Üstelik bir sürü zengin yakışıklı türk kıza evlenme teklifi etti kız kabul ede ede suriyeliyi kabul etti
Hayatım sevmiş olabilir mi gerçekten bu ihtimali dusundun mu hiç her şey olabiliyor ya i yani bu aşk meşk mesleelrinde
Ya bilmiyorum ya sevmiş olabilir de kiz fakülteye adım attığı günden bu yana 3 senedir tıp fakültelerinden eczacilardan hep teklif alıyor bunların hiç birini sevmedi gitti onu sevdi
İşte olabilir dediğim buydu mutlu olsunlar inşallah ne diyelim başka söze gerek yok🤷🏻♀️
Allah akıl fikir versin
Kime?
Suriyeli’ye nişanlana
Bence de. Yanı çocuk çok yakışıklı ve zengin iyi sayılır ama kıza zaten bir sürü zengin ve yakışıklı türk genç teklifte bulundu ama kız bir tek suriyeli oğlanı kâbul etti
Zenginliği vurguladınigiza göre paraya bakıyor
Inan kız oğlandan daha zengindir. Bir kere kizla gezmeye gittik kız ayak üstü bir rastegele bir kuyumcudan girdi altın bileşik aldı. Biz altın bilezik almak için aylarca para biriktiririz. Kız ayak üstü öyle yürürken uğrayıp aliyor. Yanı paraya bakacağını sanmıyorum çok
Garipmiş , oglan büyü mu yaptı kıza acaba shshs
Valla bence oğlan kiza büyü yaptı
Bende aynısını dedim zaten 🙄
Senin gibi ırkçı bakmıyor demekki olaya.
Ya ırkçılıktan değil bu arada bana böyle biri gelse kabul ederim tabiki ama o kız kadar ve zengin olsaydım kabil etmezdim zaten türk birini de kabul etmezdim hiç kimseyi almazdım hayatima heleki 20 yaşında. Kız 20 yaşında köylü kızlar gibi evlenmeye meraklı yani onu dedim. Bu kadar güzel ve zengin olsam 30da falan evlenirim
Yani bu senin kararın o demekki kararından memnun 😁
Zeki dediğin kız demekki canım çıktı
Tercih meselesi