Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. boga burcuyum. oncelikli dis gorunusten ziyade ice bakmayi tercih ederim. kisinin ici ne kadar guzelse kalbininde o kdr guzel oldugunu bilirim kisilik ve huy cok onemli. pala pul olmasada olur calisarak beraber herseyin ustesinden gelinebilir. evlencegi kisi yemek yapmasada bilmesede beraber yemek yapacagima inaniyorum dusunsene sevgilimle ayni mutfaktayim
28 Yorumla- +1 yıl
Aslinda bogalar guzellige cok onem verir. ozellikle fizige
- +1 yıl
Tam tarih ne dogumgunun
- +1 yıl
Peki huyu tam olrk nasil olmali?
- +1 yıl
Yani ne blim hanimefendi mi konuskan mi nasil yani
En İyi Cevaplar
+1 yılbende boa burcuyum ama bir anım bir anıma tutmuyor o konuda mesela 165 buyunda ise en fazla 50 kilo olacak degilse kosuya cikartirim beraberimde zayiflatirim. şuda var. 170 ve uzeri ise en az 60 -65 arası olacak. bu sekilde
129 Yorumla- +1 yıl
Yani zayif seviyorsun.160 boyum 50 kiloyum normal mi yani
- +1 yıl
tam ideal en fazla 50 olacak dedim ya. her boa burcu benim gibi mi dusunur bilemem
- +1 yıl
Yuz guzelligi nasil olmali?
- +1 yıl
kendi görüsüme göremi söyleyeyim? yalnız soruya konu olan arkadas benim görüsümü tasımayabilir.
- +1 yıl
Kendine gore soyle brz daha genel
- +1 yıl
genel soyluyorum o zaman. egerki sarısın ise yesil gozlu olması ilgi cekicidir. beyaz tenli. saclar dalgalı degil düz. saclarini taramayi severim. gozler hafif cekik ya da badem gozlu olmasi iyidir. mavi goz rengi insanları bilmiyorum nedendir pek sevemedim. esmer tenli hosuma gitmiyor ben esmerim zaten.
- +1 yıl
Kumral bir adam esmer ister mi peki sence?
- +1 yıl
bak isin bir yönü de şuki. insan sevdikten sonra yüz güzelligi vs cokta onemli degildir. ayakları olmasa sırtımızda tasımasınıda biliriz sevdigimizi.
- +1 yıl
Ama iste sevmesi icin sartlar ne? her onune geleni sevmio insan
- +1 yıl
sana gecmisimden baz alarak söyleyeyim. 165 boyunda 45 kilo sevgilimde oldu. oda spor delisiydi. sırtıma alır şınav cekerdim. 172 boyunda 50 kilo sevgilimde oldu sarısın yesil gözlü. boa burcu fedakarlık ister. fedakarlık iliskide onu baglayan en büyük etkendir.
- +1 yıl
Peki neden bitti
- +1 yıl
ilki ihanet etti. ikincisi ise aile baskısı. olmadı yurumedi aile baskısından dolayı
- +1 yıl
Peki araya uzaklik girince sogudugun kiza geri doner miydin kiz cok isterse
- +1 yıl
ASLA
- +1 yıl
Yaaa neden:(
- +1 yıl
soguduysam bir insandan bir daha ısınamıyorum. sevgim biterse tekrar dirilmiyor iste. o imkansız bende.
- +1 yıl
Ama kizla aran kotu degilse olmz mi tekrar
- +1 yıl
aram kotu degilse cokta sogumam ben. mesafelerin onemi yoktur. belirli tarihlerde gider gelirim. sayet ki ayrıldıysam asla donmem sogursam. ama diger turlu. sıkıntı yok iliskide dominant taraf oldugum kadar yönetilmekte isterim bagzı konularda. bu hafta ya da su tarihte gel özledim ya da ben geleyim bir programın varsa iptal et bana vakit ayır diyebilmeli
- +1 yıl
Aramiz kotu değil . brz ustune gttim diye sogudu. tabi uzak oldgu icin de oyle dsunuyo. ama sallamiyo. lafa gelince onemlisin benim icin diyo ama sevgili olayina girmiyo. cok dengesiz anlayamiyorum. bir kiskaniyo bir kiskanmiyo
- +1 yıl
bende öyleyim iste. 😂😂😂 ama su varki sevince tam seviyoruz. sadece ihanet ya da benzeri bir sey olursa ayrilirim. diger turlu sıkılmak vs olmaz bende. uzerine gitme rahat bırak fazla üsteleme o sana gelir
- +1 yıl
bir gun konusuyorz naptin diyo. ozel islerjm vardi diyorum. ne isi diyo. seni ilgilendrmio ki diyorum. nasl ilgilendrmz falan diyo. ertesi gun konusuyrz naptgm umru değil . anlamadim. bn de yazmiyorum aramiyorum. o da aynen
- +1 yıl
kız arkadasım da bana özel is diyecek benden özelin ne olabilirki ulan senin der. aynı tepkiyi veririm. ardından da umursamam yani. orda cocuk biraz haklı gibi 😊
- +1 yıl
Iyi de biz sevgili deglz ayrica bir gun oyle davraniyo ilgili oluyo ama ertesi baska davraniyo
- +1 yıl
sevgili degilsin ama sanki sen bir seyler hisediyorsun.
- +1 yıl
Oncden sevglydk cunku
- +1 yıl
sahiplenir boa burcu. sevgililikten arkadaslık yurutemezler. sayet ki o sekilde bir duruma gelince ben sunu yapiyorum. irtibatı tamamen kesiyorum. zarar vermemek icin. ya da üzülmemek icin. senin hala konusuyorsa icinde bitmemis birseyler vardır
- +1 yıl
Benden kaynakli konusuyo. ben birakmiyorum cunku yoksa kestrip atmisti
- +1 yıl
sana karsı birseyi olmasa konusmazdı
- +1 yıl
Ama hep ben ariyorum
+1 yıliyi yemek yapan kadın isterler o yüzden dolgun bence
13 Yorumla- +1 yıl
Normalde erkekler zayif ister ama bu bogalar farkli glba ya
- +1 yıl
babam boğa annem evlenmeden önce 38 beden falanmış. çok boğa tanımadım ama eğer yemek severlerse yemeği güzel yapan kadın istemeliler. çiroz kızda yemekten ne anlar
- +1 yıl
Ben de zayifim ama yemek yapmayi severim guzel de yaparim. sadece genetik olarak kilo alamayan biriyim. genelde dolgun seviyo diyolar ama iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBiz bogalar dersem genelleme olur, her insan farklidir, lakin bogalar mukemmelliyetci, gorsellige temizlige onem veren insanlardir...
Tam bir boga erkegiyim, yapili degilde daha cok narin kadinlar ilgimi ceker...148 Yorumla- +1 yıl
Mukemmeliyetci derken goruntu icin mi?
- +1 yıl
Goruntu oncelikli olarak her konuda... Zeka mesela, orf adet, saygi vb
- +1 yıl
Dedigin gbiyim de bu adamda sorun var glba
- +1 yıl
Nereden vardin bu kaniya?
- +1 yıl
Kendimi bilirim
- +1 yıl
Yorumlara baktim biraz, sen ne burcusun ve kendine ozel ozelestiri yaptin mi hic?
- +1 yıl
Basak burcuyum. brz ustune gittim baski yaptim. hatan orda ama artik oyle dglm
- +1 yıl
Ozgurluk boganin vazgecilmezi, sikmayin bizi, basak ayni grubuz, iyi anlasiriz, inat etme, hesap istendiginde hesabi ver, alttsn alin bizi, begenmekte zorluk cekeriz begendigimizde mezara kadar...
- +1 yıl
Alttan alirim da iste ilgi seviyorum ben de. ilgisi sifir ve inatci. dengesiz. bir gun ariyo cok ilgileniyo ertesi gun git evlen diyo
- +1 yıl
Ben de kolay begenmem ama boga dha farkli bir dusuncede sanirim
- +1 yıl
Aranizdaki iletisimde bir sorun var sizin...
- +1 yıl
Cunku uzak sehirdeyiz
- +1 yıl
Sende sanirim fazla anlam yukluyorsun, ilk arkadasin mi? Sosyal yasaminda kendine oyalanacak bir seyler bul, 24 saat aklinda olan birinin yaptigi hersey koyar sana, takarsin, bos yere kendini uzersin...
- +1 yıl
Ilk değil tabiki ama ilk defa sevdim diyebilirim
- +1 yıl
İlk iste, aşkin gözü kör kulagi sağar..
- +1 yıl
Illa surundurmem mi lzm sevmesi icin?
- +1 yıl
Bogalar surunmez, asla deneme...
- +1 yıl
Vala basta iyi surundu de simdi sallamiyo
- +1 yıl
Amacina ulasti iste, seni aşık etmis kendine, simdi sen yan derdine...
- +1 yıl
Evet aynen
- +1 yıl
Ya bu sekilde ince ince dokuyacaksin onu kendine sabir ile ya da yol vereceksin baska yollara onu.. İletisim eksikligi cok buyuk dezavantaj, fizige gorunuse aldanma, ayi bile yavrisunu severken öldürürmüs...
- +1 yıl
Is isten gecti glba:(
- +1 yıl
Aşk ta gurur olmaz, aşiklarin gururu olur.. Cokta zorlamamak gerek, sirf kendimiz seviyoruz diye bir insana baski uygulamak hos degil.. Aksine seviyorsakm cidden, sirf o mutlu olsun diye sessizce cekip gitmek gerek bazen...
- +1 yıl
Ben gurur yapmiyorum da o istemiyo artk. kendini oyle sartlandirdi ve bana firsat vermiyo. ondan gitmek istemiyorum
- +1 yıl
Bu sekilde davranarak hem onu kendinden uzaklastirir hemde sevecegi varsa sevdirmezsin.. Boğma fazla, sirf sen mutlu olacagim diye baska insanlara acı cektirmeye hakkin yik
- +1 yıl
Napim msela hic aramiyim yazmiyim mi gunlerce aylarca?
- +1 yıl
Bu en dogru karar, birak o arasin o merak etsin aradigindada onu sıkma, he he de gec
- +1 yıl
O aramaz yazmaz ben aramadikca
- +1 yıl
Uzatma o zaman, uzulursun... Kalbinle beynin arasinda kalma kalbin acir, birak beyin hukmetsin
- +1 yıl
Ama arama istemiyorum deyince ariyo cok ilgnc değil mi
- +1 yıl
Hayir ilginc degil, belki halen oda istiyor ama sana guvenemiyor... Belli ki kirilmis sans
- +1 yıl
Evet guvenemedigini soylemisti nse zaman vereyim en iyisi
- +1 yıl
Yasın musait biraz olgun olup beyninle haraket et, kalbini tatile gonder yaz geldi
- +1 yıl
O da olgun davranmami soylemisti
- +1 yıl
Aklin yolu bir... Olgunluk iyidir
- +1 yıl
Ailesinin istycgi biriylr goruscgni soylemisti. nden bni istemezler diye anlayamadim. ben de onun gbi memurum yas falan uygun sdce uzak memlkt farkli iste
- +1 yıl
Bir erkek ailesini bahane ediyorsa hiiic kusura bakma o is sagliksizdir, erkek net olur oz olur... Trip atmaz, kapris yapmaz... Bende TEM ciyim, hiic ailemi one surmem... Kac yasinda acayip bir durum
- +1 yıl
30 yasinda cevik. ben ogretmenim. yani oncdn oyle bhane soyledi. smdi de sorunlulk istemiomus evlilik falan uzun sure
- +1 yıl
Cevik mi, devrem benim, bende teror, 30 una gelmis halen dusunmuyorsa kusura bakma hocam, yazamiyacagim seyler vardir, devremi kotulemekte istemem ama bu is bitmis, senin zorlamanla gidiyor... Zamanina yazik...
- +1 yıl
Yaa rahat birisi. brz da genc gosterio. kiz falan tabi yogun szin cevrenizde. ondan istemio bnce takilmak istyo. benmle takilamayacgnu da anlamadi ama yine de unutamiyorum ben onu ya
- +1 yıl
O da mi ist'da gorevli...
Hocam, lutfen kendinize bu kotulugu yapmayin.. Unutamiyorum ne demek? tamam seni anliyorum ama bu psikoloji senin tum hayatini sosyalini yikar gecer. - +1 yıl
Hayir ikimiz de doguda baska sehirdeyiz. memleketime geldim ben
- +1 yıl
Sirnakta o sanirim...
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kafani bosaltamiyorsun sanirim...
- +1 yıl
Uzun zamandir boyle
- +1 yıl
Bosaotmalisin hocam bir sekilde, hayat bu sekilde sana aci verir, yuzun gulmez... Boşa yipranirsin...
- +1 yıl
Belki degisir belli olmz
Karakterli olacak en başta önce kendisine sonra bana saygısı olacak. Acik sözlü olmalı gerektiğinde çatır çatır tartışmalı benimle ama son sözün kimse oldugunu da bilmeli sevdiğinden başkasını gözü görmemeli
117 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak?
- +1 yıl
Boga burcusun di mi?
- +1 yıl
Dolgun istemiosun yani
- +1 yıl
Soguduysan ve kiz tekrr istyosa doner misin?
- +1 yıl
Aldatma yok da uzak oldugu icin ve ustune gidip bogdugum icin sogudu ve istemiyo Şu an
- +1 yıl
Hic yazmiyim yani oyle mi?
- +1 yıl
Oyle yapiyorum ama o hic yazmio
- +1 yıl
Zaman vereyim bklm
- +1 yıl
Haklisin evet
+1 yılBoğa burcuyum çogunlula beyaz tenli syah sacli zayif kadinlardan hoşlanirim ama burçlarla ilgili bir konu degil bu kisilige bagli
13 Yorumla- +1 yıl
Bugday yda esmer ten olmaz mi
- +1 yıl
Dedigim gibi kişiligede bakar mesela semt kizlarindan hiç hoşlanmam ben esmerlerin çoguda semt kizi diksiyonu düzgün olmayanlardan oluyordu ergenligimde bide gozlere esmerlerde yesil gozluyse çok yakisiyor
- +1 yıl
Anladim
+1 yılBurca göre olmaz be abla gerçekten... Karakter meselesi
12 Yorumla- +1 yıl
Burc karakteri yansitabilio
- +1 yıl
Abla sende haklısın olabiliyor...
Boğa burcuyum ; Zayıf olmalı, güzel olup olmaması umurum olmaz, Akıllı olsun yeter
15 Yorumla- +1 yıl
Ozmn sen yakisikli dglsn
- +1 yıl
Cok mantiklisin
- +1 yıl
😊 👍🏻
burçlara ne kadar güveniyorsun
gerçekten senin için burcun ne olduğu önemli bir kritermi?19 Yorumla- +1 yıl
Burclar karakteri yansitiyor ama iste yoksa ben de merakli dglm burc olaylarina girmeye de
- +1 yıl
Evet ama benim gbi is isten gectikten sonra değil
- +1 yıl
Yok yani adami kaybettikten sonra
- +1 yıl
Coktan ama geri donmek istemio
- +1 yıl
Evet o donmuyor
+1 yılBoga burcu erkekleri hamarat, guzel bir yuze sahip ve seksi vucudu sahip olan zengin ve kulturlu bir kadin ister.
15 Yorumla- +1 yıl
Acaba kendileri yakisikli karakterli zenginler mi ki?
- +1 yıl
Bir boga, fakir olarak dogsa bile zengin olurmus astrolojiye gore. Bogaza, guzellige ve zenginlige duskun olarak bilinir. Ayrica aile baglarina duskun ve esine sadik olan ve seven bir burctur. Tip olarak belki iyi olmasa da karakterden kazanirlar.
- +1 yıl
Hm yuzum guzel fizik 160 50 kiloyum hamarat sayilirim ogretmenim guzl konusurum ses tonum cok iyi ailem zengin. nden istemio bu cocuk beni anlamiyorum
- +1 yıl
Karakterin etkileyememistir. Ya da kilondan dolayi da olabilir.
- +1 yıl
Karakterim de iyi de zayif miyim ki
+1 yılBen boğayım ama fiziksel özelliği en son sırada bıraksam da zayıf ya da balık etli değil basenli kalçaları ve büyük göğüsleri olan kadın tercih ederim.
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenince dolgunlasiyo kizlar zaten
- +1 yıl
Ben en başında öyle olanı istiyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Ilerde sisko olur ama o kiz dolgunsa obez olur
- +1 yıl
Kilo almasın ya sizin gibi minyonsa 160/50 tadından yenmez. Minyonlar da zaten fazla kilo almıyorlar
+1 yılben boga burcuyum hosladigim sekil tip minyon tipli ve esmer zayif olmasi iyi olur
15 Yorumla- +1 yıl
Dolgun istemiosun di mi
- +1 yıl
dolgun kastin baliketliyse olur ama boyuna gore kilosu normal olmali
- +1 yıl
160 50 nasil
- +1 yıl
evet olabilir bide esmersen tamam işte
- +1 yıl
Evet dedigin gbi
+1 yılSor bebeğim bana boğayim...
Bebek Yüzlü Miranda Kerr tadinda gari seviyorum..04 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sen de burak ozcivit falan olmalisin
- +1 yıl
Daha fazlası bebeğim 😉
- +1 yıl
Eminim oyledir
- +1 yıl
Yes bebeğim 😂
+1 yılfarketmez göze hitap ediyorsa
12 Yorumla- +1 yıl
Bogalar brz enteresan ya fark eder sanki
- +1 yıl
güzeli seviyolar
Burca gore mi degisiyor bu isler?
16 Yorumla- +1 yıl
Normalde erkekler zayif sever diye biliyorum ama bogalar farkliymis
- +1 yıl
Minyon nasil?
- +1 yıl
30 yasindaki adam ne dsunur acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılGoogledan daha sağlıklı bulgular elde edebilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz kafam karisti googleda
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım tamam o zaman. Umarım aradığın cevabı burada bulabilirsin.
Zarif ve fit 😊
24 Yorumla- +1 yıl
Guzel
- +1 yıl
Evet oldu da bogalar dolgun seviyomus diye aklim karisti
minyon beyaz tenli 😉
02 Yorumla- +1 yıl
Bugday olunca esmer olunca olmuo mu
bogayim. bekarim boga erkeklerinin cogu yanlizdir
08 Yorumla- +1 yıl
Neden cogu yalniz
- +1 yıl
Brz okuz olmayin ozaman ya
- +1 yıl
Siz bu egoyla devam ederseniz kizlar olmz tbi
- +1 yıl
Neyle alakali
+1 yılSporcu isterim
11 Yorumla- +1 yıl
Fit yani
+1 yılben kocum hıc anlamam
01 Yorumla- +1 yıl
Boynuzlar ayni ama
BAYAN DEĞİL KADIN
00 Yorumlabalıketli minyon
017 Yorumla- +1 yıl
Sisko yani
- +1 yıl
Zayif olmaz mi
- +1 yıl
Aman evlenince hepsi kilo aliyo zaten nolck bir de cocuk yapsa ztn
- +1 yıl
Hepsi istisnasiz aliyo
- +1 yıl
50 kiloyum
- +1 yıl
160
- +1 yıl
Yani cok zayf dglm ama cok dolgun da dglm brz spor yapsam ideal olck basladin zaten
- +1 yıl
Hayir squat kalca dolgunlastryo onun gbi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne