Çok sevdiğiniz cancanız size eski sevgilisinin ismiyle hitap etse bir tepki gösterirsiniz? Ben sinirden en az 1 hafta konuşmazdım. Insandır böyle hatalar yapar demem, demeyin de. Yapmasın kardeşim... Ne kadar sinir bozucu bir durum. 😕😕
Sevgiliniz size eski sevgilisinin ismiyle seslenirse ne tepki verirdiniz?
çok da şeyapmamak lazım olur öyle bunun bir çok sebebi olabilir yani pozitif bir anlam da çıkarılabilir çünkü insan beyni ilginçtir atıyorum sevgilin senin için ne kadar hanım efendi bir kız eski sevgilim böyle değildi diye düşünse ve o saniyeler içinde sana seslenirken o ismi telafuz etme ihtimali çok yüksektir çünkü beyninin meşgul olduğu son isim o isimdi örnekler çoğaltılabilir ama dediğim gibi bundan pozitif veya negatif bir anlam çıkarmak yanlış olr neden ve niçin yaptığını kendi bile anlayamaz sen hiç anlayamazsın takılmamak lazım
Şu soruyu 3. görüşüm 😀 Başıma gelmişti. Telefon da eski nişanlısının ismini söylemişti tartışırken. O gün de buluşcaktık. Buluştuk ve telefonunu alıp hattını kırmıştım. 😀 Ama sonradan mantıklı bir açıklaması olmuştu. Özür dilemişti.
Fakir ama gururlu genç edebiyatına yapmak gibi olmasın ama kimsenin geçmişinin gölgesini üzerimde hissetmek istemem anlarım ki ben Sadece sırtını dönmüş, batmamış eski aşkının Güneşi. Bunlar ufak detaylar gibi gözükse de Mide bulandırma yeter.
yapmışlığım var iki defa farklı kişilere. o yüzden onlar gibi davranırdım. ama sonrasında özür dileyip gönül aldım yani. berbat bir durum genelde ilişkinin ilk haftalarında oluyo
Sinirlenirdim, kızardım bir süre konuşmazdım. Böyle hata mı olur, değer verdiğin insan sana değer verdiğini düşündüğün insan tarafından böyle bir şey yaşayınca insan acaba aklında o mu var diye düşünmeye başlar
En İyi Cevaplar