Yanlışlıkla size o an eski sevgilisinin ismiyle seslenen sevgilinize ne tepki verirdiniz? 🎈Onu unutamadığını mı düşünürsünüz; yoksa “amaaan yanlışlıkla söylemiştir” diyip geçiştirir misiniz? ya da aklınıza başka ne geliyorsa..
Sevgiliniz size eski sevgilisinin ismiyle seslense ne tepki verirdiniz?
İlişkimin başında bir kere yaşadım. Alışkanlıktan da olabiliyor böyle şeyler aylarca belki senelerce her gün o isimle sesleniyor insan, 1 kere olması çok da anormal olmayabilir. Yine kavga etmiştim tabii ama olsun :D
Tepki vermem soğukkanlı bir şekilde güle güle derim.
Sonuçta birisinden ayrılır ayrılmaz yeni birisini bulmuyor insanlar eğer üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen bu tür bir sorun yaşanıyorsa belli ki bazı şeyler hala akılda kalmıştır ve uzatmanın manası da yok.
Dalgınlıktan kaynaklı olarak dili sürçmüş olabilir. Bunun böyle olduğundan adım kadar eminsem huzursuzluk çıkarmam. Unutamadığını işaret eden farklı davranışları da oluyorsa işte o zaman içime kuşku düşebilir.
Bir defa olduysa dalgınlıktır diye düşünüp anlayışla karşılayabilirim. Sürekli aynı şeyi yaparsa art niyet ararım. Aramızda sağlam bir tartışma yaşanır.
Şimdi bol keseden atarım mantıklı davranmak lazım, ağız alışkanlığıdır falan diye de..🤦🏻♀️ Başıma geldiğini düşünüyorum reaksiyon vermesem bile sağlam demorilize olurum/ederim 🤨🙄
Bende ona eski sevgilimin ismiyle seslenirdim😂. Nasılmış görsün.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanın aklında kalıyor istemeden oluyor ya bir şey hissettiğinden değil. Kız erkek farketmezsizin kafam dalgın olduğunda herkese Ahmet (erkek kardeşim) diye sesleyorum.
Birine başkasının ismiyle hitap etmenin altını irdemenezdim.
Alışkanlıktan olabiliyor bazen böyle. Normal karşılamak gerek. Çokta ustunde duymaya gerek yok karşınızdaki insana güvenip inanıyorsanız. Zaten bunlar yoksa niye birliktesin 😊
Aklında hala o vardır kızmam büyük bir tepki vermem alırım karşıma onu hala unutamayacaksın bitirilerim derim ne arkadaş kalalım ne de baika bşr şey derim. Ama akşama çok pis ağlarım
O an benle buluştuğu yerde eski sewi aklına geldiği için büyük ihtimal demiştir ama aklı varsa demesin biraz aklınızı kullanın kızlar çenenizle bezdirin bakalım birdaha diyebiliyor mu
Aklıma değilde içime bi an hüzün gelir üzülürüm yani düşünsenize sizle evlenmiş ve size eski sevgilisininin ismi ile hitap ediyor bazı insanlara acı verebilir bu : (