Kore hayranı sevgilim koreli bir erkeğin resmini paylaşıp gülüşün aşk gülüşün huzur yazıp paylaşmış onu stalklarken gördüm napcam?

Selamlar ,

Direk konuya giriyorum kore hayranı bir sevgilim var 8 aylık bir ilişkimiz var sevgilimi stalkluyodum (eski paylaştığı şeyler beğendiği şeylere falan bakıyodum yani) neyse bu temmuz ayında koreli bir erkeğin resmini paylaşıp (bts isimli kore grubunun bir üyesi) gülüşün aşk gülüşün huzur yazmış bu durum bana gerçekten KOYDU ve ne yapacağımı bilemedim ellerim kollarım bağlandı bir anda. Bana karşı böyle bişi hiç yazmamıştı sanırım yazdığı veya söylediği en özel şey seni seviyorumdur ne biliyim ya şu an yazarken kurduğum cümleler bile devrik ne yapıcağımı hiç bilmiyorum yardım edebilecekmisiniz :( ? Ne yapmalıyım ki.
Bu arada bts ile benim aramda bir seçim yapmasını istediğimde de böyle bir konunun açılmasını istemiyorum vesayre demişti ben hissediyorum ya o grubu bir adım önde tutuyo eminim. Arada sırada onların fotoğraflarını paylaşıyo onlar hakkında story atıyo...
Güncellemeler
+1 yıl
Ona karşı ilgi gösteriyorum (Sıkmadan) ilişkimizin yürümesi için çabalıyorum bişiler yapıyorum ne biliyim ya çok fazla buluşamıyoruzda buluştuğumuzda da benimle değilde başka şeyler ile ilgileniyo arkadaşlarına zaman ayırıyo ben istediğimde çalışıyorum falan diyo. İlgi göstermediğini ve çaba sarfetmediğini çaba sarfetmesi gerektiğini söylediğimdede şöyle demişti: İlgi göstermediğimi hiç aklıma getirmemiştim, hani düşünüyorsun ya çaba göstermiyor diye ben çoğu zaman çaba göstermem ben bu kadarım
Kore hayranı sevgilim koreli bir erkeğin resmini paylaşıp gülüşün aşk gülüşün huzur yazıp paylaşmış onu stalklarken gördüm napcam?