Gündem Az once instagramdan çinli bir beyi beğendim. Korona virüsü kaptim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beğeni attim sonradan aklima geldi. Yoksa begenmezdim. Sizce korona virüsü kapmışmıyımdır? Güncellemeler+1 yıl Telefonumda antivirüs programi var ama korona icin gecerlimi bilmiyorum. Bağışıklığı varmıdır? Az once instagramdan çinli bir beyi beğendim. Korona virüsü kaptim mi? Cevapla Instagram Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Krakozya Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aferin sana, geldin saçtın virüsleri şimdi tüm siteye bulaştı. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya onuda akil edemedimki 😷 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Begeniden bulaşmaz da yorum yaptıysan eger sıkıntı olabilir. 0 0 Yorumla
Okaann34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bu soruyu cidden sormuş olamazsın demi? 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gündem konusunda 411 cevap paylaştı. Sana görüş yazdım şimdi bende mi virüs kaptım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay sizede bulasti simdi 😷 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hahahah dikkat et kuluçka süresi 2 hafta😃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi sıcak tutayim o zaman Yorumla
PrensininPrempesi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Off kesin hasta oldun uzak dur bizden jxjx 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hapçiuu 🤧 Yorumla PrensininPrempesi +1 yıl Elhamdülillah her yerim tukuruk oldu hxjx Yorumla Soran +1 yıl Len afafsa 😂 Yorumla
DespinaManolas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Doktora gidip tahlil almalarını isteyebilirsin. 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Beyin hücrelerin zedelenmeye başlamış bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aferin sana, geldin saçtın virüsleri şimdi tüm siteye bulaştı.
Ya onuda akil edemedimki 😷
Begeniden bulaşmaz da yorum yaptıysan eger sıkıntı olabilir.
Bu soruyu cidden sormuş olamazsın demi? 😂
Neden
Sana görüş yazdım şimdi bende mi virüs kaptım
Ay sizede bulasti simdi 😷
hahahah dikkat et kuluçka süresi 2 hafta😃
Kendimi sıcak tutayim o zaman
Off kesin hasta oldun uzak dur bizden jxjx
Hapçiuu 🤧
Elhamdülillah her yerim tukuruk oldu hxjx
Len afafsa 😂
Doktora gidip tahlil almalarını isteyebilirsin.
Kaptın doktora git hemen..
Beyin hücrelerin zedelenmeye başlamış bile
troller de olmasa :D
Alın bunu burdan 😉
2 güne öleceksin
Gecmis olsun.
He şimdi ölcen