Arkadaşım habersiz fotografimi cekip Azar uygulamasindan tanistigi bi erkege atti yayilir mi bu?

arkadaşlar ben tesetturlü bi kızım ve liseden beri tanisik oldugumuz kız arkadasim 3 gundur bizde kaliyordu. Afedersiniz ev hali uzerimde askılı elbise pijama vardi havalar cok sıcak diye evde oyleydim her neyse, mutfakta ablamlar falan kahve iciyorduk sonra kizin beni cektigini fark ettim napiyosun beni mi cekiyosun dedim, yanina gittim bir baktim cocuga resmimi yollamış, afedersiniz gogsum belli bacaklarim zaten ortada ve orda bagirdim kiza sen napiyosun ne yaptigini saniyosun ben kapalı bi kizim yaptigin şey edepsizlik , bu cocuk benim bu halimi gordu ve onu da gectim oraya buraya yayarsa napicam ben dedim kavga ettik kızla, nolucak seni tanimiyor bile dedi , şaka gibi cidden tamam tanimiyor olabilir ama gordu çocuk ve sapık bişey çocuk arkadasimin anlattigina göre. ya kullansa bu resmi? ne yapayim Allah aşkına 3 gündür evimde agırliyorum elimden gelen her turlu imkanlari sunuyorum mutlu olsun şey olsun diye ama yaptigi şeye bakın ya Allah a havale ediyorum cidden. Gece yarisi evden kovmamak icin zor tuttum kendimi bide pişkin pişkin özür bile dilemedi. yayilir mi sizce foroğrafim? ne yapmaliyim
Arkadaşım habersiz fotografimi cekip Azar uygulamasindan tanistigi bi erkege atti yayilir mi bu?