Bir hafta öncesine kadar hic birşey yoktu aslında. Ama bir haftadır sevgilim bana soğuk davranıyor hatta hiç ilgilenmiyor sebebini sordum tabi bende. Hayatına çok karıştığımı ve buda onun hoşuna gitmediğini söyledi ona bir kaç şey söyleyip tavır almıştım onları hatırladıkça kötü olduğunu ve yapamadığını olmadığını söyledi. Oda bana karşı tavır aldı aynı siniftayiz artık yüzüme dahi bakmıyor okul içerisinde ve sınıfta. Yakın davranmaya sarılmaya öpmeye çalışıyorum izin vermiyor. Beni seviyor musun? Diye sordum seviyorum değer de veriyorum ama olmuyor dedi. Bana yaptıkların aklıma geliyor diyor. Arkadaş ortamına karışmam onu sıkmaya başlamış kıskanmam da aynı şekilde. Telafi edebilirim olanları unutturabilirim yeterki eskisi gibi davran ayrılma benden yapamam dedigimdeyse senden ayrılmıycam ama olmuyor unutamıyorum gücüme gidiyor diyor. Yakın davranıyorum kendini çekiyor uzak davranıyorum bu sefer daha kötüye gidiyor ben daha kötü oluyorum 1 haftadır ağlıyorum ağlayarak düzeltemezsin diyor. Allah aşkına ne yapmalıyım onu geri kazanmak için?
Cevabın nedir?
Aynı durum bendede vardı o kadar çok soğumuştiki benden bitirmişti tamamen kafasından beni bizde 3 yıl olacak sevgili olalı ve şimdi konuşuyoruz ve aramız çok iyi orda doğru demiş ağlayarak düzeltemezsin demiş doğru demiş 2 hafta kadar ağladım sızladım değişmedi ve konuştum onun sevmediği huylarım vardı onların hepsini düzelttim
07 Yorumla- +1 yıl
Bende gönderemiyorum mesaj gönderebilsem konuşsak iyidi aslında ama hiç korkma sevmediği huylarını düzelt biraz olsun düzelir ilişkiniz şu anda sarsıntılı bir dönemden geçiyor ve şu sıralar onu alttan almaya bak ters birşeyler konuşma biraz zaman geçince düzelir canım ilişkiniz sabırlı olmalısın birazda şu sıralar seni üzmek gibide olmasında başka kızlarla falan konuşuyorsa onlar ilgisini çekmiş olabilir birazda ondan yapar ama dikkatli ol şu sıralar onun aklında ayrılma düşünceleride vardır
- +1 yıl
Dikkat edicem huylarima davranislarima oda bunu söyledi cevresinde cok fazla kiz arkadasi yok sadece çocukluk arkadaslari var konuştuğu onlarinda hepsinin sevgilisi var kizlarla oturup tanıştım o yönden sıkıntı yok dedigim gibi sadece huylarimi tavrimi begenmiyor onunda ustesinden gelmeye calisicam
- +1 yıl
Biraz uğraştırır ama üstesinden gelebilirsin huylarını neyi sevip sevmediğini en iyi sen bilirsin ama sen tavırlarını huylarını düzelttinmi aranız eskisinden iyi olabilir çünkü sinirde olsan trip atmamaya bak birazda ama fazlada pofpoflama şımartma o zamanda tepene çıkcek yer arar her dediğini yaptırmaya bakar aranızda sorunlar o yüzden yine olur o yüzden o ikisinin arasındaki ince ayrıntıyı tutturmalısın
En İyi Cevaplar
Eğer kazanmaya çalıştığın bir kız ise seni kafasında bitirmiştir yalnızca senin ona olan sevgin bağlılığın onu yanında tutuyordur senin. Bence seni üzmek istemiyor ama arrik sevgili gibi de bakamıyor :(
03 Yorumla
+1 yılYaşın gerçekten 18 ise hiç takma ben 18 yasindayken sevgilimi çok taktım kafama senin durumdaydim simdiki halimden memnunum Azdır aşım agrımaz başım takıl biraz
118 Yorumla- +1 yıl
Çok takarsan cefasını sen çekersin Bu dünya etme bulma dünyası onun düşüncesine bakacak olursak senin yapman gereken olayi akışına bırakman o yarın askerde bir G3 ile keleş sesini duysun direk yanina gelir merak etme :)
- +1 yıl
Oyle olmazsa dunyanin sonu mu sende bu gidişle kanser olacan hangi duygusal insan mutlu olmus bu zamanda
- +1 yıl
Ben demiyorum ki git ayrılacak duruma gel ben diyorumki sana soguk davraniyorsa sende ona soguk davran ki hatasini anlasin erkekler kizlardan daha nazlidir üstüne titrersen sen zararli cikarsin :D kendimden biliyorum fazla ilgiyi severim :)
- +1 yıl
Oda baya anasının kuzusuymuş
- +1 yıl
Takacan susturucuyu bu dunya pembe degil bebe deyip sıkacan ayagına :D
- +1 yıl
Sonra Alttan Alttan verecen kurtlar vadisi müzigi , Cendere Cendere Cendere Cen :D
- +1 yıl
Bir laf var cani yanan eşşek attan hizli koşarmış ;)
- +1 yıl
Sonunda ayni dili konusuyoruz aklin basina geldi :)
- +1 yıl
İnşallah :)
+1 yılSeven kıskanır ama abartarak karşı tarafı kendinden soğuta bilirsin. Bide her şeye karışarak karşındaki değiştirmeye çalışma buda iticilik katar.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir kız bulmuş. Hiçbi erkek yalnız kalacağı bir durumda böyle soguk yapmaz ayrılmaz. Senden ayrılmıcam diyo yani seni hazırda tutcak ama ya sanaldan ya gerçek hayatta başkasıyla görüşcek olmazsa, sen elinin altında aglıyosun zaten sana döner.
O yüzden aklını başına topla. Aglama sakın gösterme zayıflıgını. Güçlü olmayanı üzüyolar dünyada tatlım. Uzaklaştıkça sen de uzaklaş. Zaten başkası için bunları bahane ediyosa eğer, onu ayaklarına düşürür Allah senin00 Yorumla
+1 yılOnu rahat bırakman lazım , arkadaş çevresine asla karışma, uzun uzun konuşun ama sakin ve tatlı olmaya çalış " düşündüm gerçekten üzgünüm banaa böyle davranmana çok üzülüyorum" gibisinden birşey de ve sıkıştırma belli ki çok sıkıştırmışsın ama yapma
00 Yorumla
+1 yılÜzerine fazla düşüyorsun erkekler bunu sevmez. Bırak biraz. Sende kendi kız arkadaşlarimla vakit geçir biraz onu umursama. Kacan kovalanır, taktik biraz.
114 Yorumla- +1 yıl
Sen ona ne yaptinki öpunce aklına gelsin. Ya umursama sen biraz söz dinle.
- +1 yıl
Arada bı uzun uzun bakarsın tamamdır.
- +1 yıl
Nasıl istersen öyle olurum denemeliydin. Sen böylesin kıskanc bı yapın var. Onun istediği gibi olmak zorunda değilsin. Asıl ya o seni böyle kabul etsin ya da sen artık mesafenin koy. Onun adına tavır diyorsa tavrını koy o zaman. Hem zaten degisirim dediğin halde olmuyor diyomuş. Daha ne yapacaksin canımı verceksin. Sen ayrıl bence
- +1 yıl
Resmen hareketlerine sinır koyuyor. Bence tavrında tribimde bı sorun cikmiycak cünkü ben yokum artık de. Son noktayı koy.
- +1 yıl
Kendini hiç düşünmüyorsun demi
- +1 yıl
Kendini tutamayıp bı şey daha yaparsan seni bırakıcagini söylüyor. O zaman ne yapacaksın peki
- +1 yıl
Sen bilirsin. Sen kendine bunu yapmayi kabul etmişse benim söyleyecek biseyim kalmıyor.
otur konuş ciddi ciddi rahatsız olduğu ne varsa düzelticem de
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılÖfff bitirecek ya yol yapıyor. Geç bunları anam babam.
00 Yorumla
+1 yılFazla ilgili davranma, bekle biraz. Ağırbaşlı ol. Biraz sinirli ol. Belki, işe yarar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver umursama engelle akli başına gelir biri gider biri gelir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBezdirme politikasi bu bezdirip senin ayrilmani saglamak istiyor kolay basit yoldan kurtulma taktigi
10 YorumlaSoğumuş ufak bahaneler yapıyo
04 Yorumla
+1 yılİnşallah sonu sorun sende değil bende ye gitmez :(
01 YorumlaBaşkası var oda bahanesi
03 YorumlaSende onu hep sicak tut olmadı saunaya götür
018 Yorumla
+1 yılSen ne söyledin ki çok mu ağır konuştun
018 Yorumla- +1 yıl
Direkte bu gelir akla zaten ağır konuşmak😂
- +1 yıl
Çocuk unutamıyorum gücüme gidiyor dediğine göre ağır konuşmuş😂
- +1 yıl
Bu ara uygun kriterlere sahipsin çok gezmeyide seviyorsan sevgilim olabilirsin onaylıyorum 😂
- +1 yıl
1. Si geceleri dışarı çıkmamasını istedim. 2. Si aslında şaka maksatliydi bak elin sevgilisi çiçek alıyor sen almıyorsun demiştim. 3. Su sınıf ortamimiz var icinde bir kiz olan grupla gece 1 lere kadar Sogukta oturdu ama ben yılbaşında dışarda olalım dedigimdeyse oturamam Sogukta dedi tavır aldım buna karşılıkta onlardan kiskandigimi sandi hepsi bu 😞
- +1 yıl
Haklısın kuzum erkekler türlü şeyleri bahane edebilir bence dediği şeylere fazla takılma ve öyle sülük gibi de yapışma kendi değerin olsun sen gül eğlen o senin değerini anlasın sen onun değerini zaten biliyosun
- +1 yıl
E oha yani birşey söyledik @endlesspainn
- +1 yıl
Bana mı demiştin ahaha
- +1 yıl
Evet sana söyledim hazır mısın😂
- +1 yıl
Gezmeyi severim ama çoğunlukla ev kedisiyim olmaz bu iş😂
- +1 yıl
Çok büyük bir şansı kaybediyorsun şuan😂
- +1 yıl
Eminim öyledir😂
- +1 yıl
Beni tanımamanın zararlarııı
- +1 yıl
Kıskanma fato😂
- +1 yıl
Dur uzun diye okumamıştım bir okuyayım😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHavalar soğudu ya ondandır.
01 Yorumla
+1 yılNe kadardır sevgilisiniz?
021 Yorumla- +1 yıl
Bence çocuk senden soğumuş.
- +1 yıl
O işin göstermelik kısmı. Birde sen çok istekli davranma kaçan kovalanır daima
- +1 yıl
Ya birde şöyle düşün seni istemeyeni sen neden istiyorsun? sen kadınsın unutma
- +1 yıl
Söylenen önemli değil illa bunu duyman gerekmez hal hareket anlatıyor herşeyi bence sende farkındasın
- +1 yıl
Kadınların zaafı bu maalesef. Kabullenmek istemiyorsun ama farkındasın. Yani olay durum belli ama iteliyorsun sadece. Sonunda yine sen ağlayacaksın
- +1 yıl
Valla yaşın kaç bilmiyorum ama ben 25 yaşındayım aynı durumu yaşadım ailenin ailelelerin bilmesi o durumu asla bozulamaz yapmıyor. Bence madem bu kadar bağlısın en başta biraz soğuk davran o biraz şaşırsın noluyoruz desin alışılmışlık biraz değişsin. Yani senin olmama ihtimalini ona hissettir. Buna rağmen değişmesse yol ver gitsin
- +1 yıl
O zaman bu kişi seni haketmiyor canım kusura bakma. Güçlü ol ve yol ver gitsin
- +1 yıl
Böyle acımıyor mu?
- +1 yıl
Bence hiçbirşey düzelmeyecek sen daha çok üzüleceksin
- +1 yıl
Dürüst oldum
+1 yılben sıcacık davraıyım bırak ole svıglımı olur
00 Yorumla
+1 yılÜşendim okumaya ayrıl bence
00 Yorumla