Sevgilim bana soğuk davranıyor?

Bir hafta öncesine kadar hic birşey yoktu aslında. Ama bir haftadır sevgilim bana soğuk davranıyor hatta hiç ilgilenmiyor sebebini sordum tabi bende. Hayatına çok karıştığımı ve buda onun hoşuna gitmediğini söyledi ona bir kaç şey söyleyip tavır almıştım onları hatırladıkça kötü olduğunu ve yapamadığını olmadığını söyledi. Oda bana karşı tavır aldı aynı siniftayiz artık yüzüme dahi bakmıyor okul içerisinde ve sınıfta. Yakın davranmaya sarılmaya öpmeye çalışıyorum izin vermiyor. Beni seviyor musun? Diye sordum seviyorum değer de veriyorum ama olmuyor dedi. Bana yaptıkların aklıma geliyor diyor. Arkadaş ortamına karışmam onu sıkmaya başlamış kıskanmam da aynı şekilde. Telafi edebilirim olanları unutturabilirim yeterki eskisi gibi davran ayrılma benden yapamam dedigimdeyse senden ayrılmıycam ama olmuyor unutamıyorum gücüme gidiyor diyor. Yakın davranıyorum kendini çekiyor uzak davranıyorum bu sefer daha kötüye gidiyor ben daha kötü oluyorum 1 haftadır ağlıyorum ağlayarak düzeltemezsin diyor. Allah aşkına ne yapmalıyım onu geri kazanmak için?
Sevgilim bana soğuk davranıyor?