Sevgilim bana neden soğuk davranıyor?

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında bir erkeğim, 1 aydır güzel bir kız arkadaşımla ilişkim var kendisini çok seviyorum oda beni çok seviyor ancak 4 gündür bana çok soğuk davranıyor ve buda beni çok üzüyor başkası mı var filan diyorum yok diyor doğal olarak ama takip ettim yani mesajlaşmaları filan gerçekten yok doğru söylüyor bende mi sorun diyorum hayır sende sorun yok diyor peki neden böyle yapıyorsun dediğimde ise arada bir böyle oluyor bana sıkıntı basıyor dedi. Sevgilimi eğlendirmek için herşeyi yaparım ancak buluşmak istemiyor eski sevgililerinden bile bu yüzden ayrılmış üşengeç birisi yani hep bilgisayar başında konuşuruz arada bir web cam açarız bu kadar yani. Eskiden bana daha sıcak davranırdı ne bilim konuşma hevesi olurdu seni seviyorumu üşenmeden yazardı yani seni seviyorum dediğinde bende seni diyor o kadar iltifat ediyorum hiç bişey demiyor şuan zorla konuşturuyorum bırakınca da konuşmuyor hiç ben yazmasam selam bile vermiyecek neredeyse anlamıyorum neden böyle davranıyor buluşalım diyorum kabulde etmiyor yeni aktiviteler yapalım değişiklik olur sıkıntın geçer diyorum yine hayır diyor bir hata da yapmadım çok sıkıntılıyım gerçekten seven birisiyim ben kabullenirim böyle sorun değil benim için ancak benden ayrılmasından korkuyorum endişem bunun için bir fikri olan varsa paylaşabilir mi özellikle bayan arkadaşlarım... İyi günler
Sevgilim bana neden soğuk davranıyor?