Sevgilim soğuk davranıyor?

Arkadaşlar sevgilimle çok kez tartışıyoruz zaten 2 defa ayrılık ama yine barıştık ilkinde yaptıklarına ve dediklerine dayanamadm ben gittim , ikinci sefer ise beni aldatiyosn dedi ve s**ktr git lan falan dedi engelledi beni heryerden , üstelik aldatmdm bile ,2,3 gün sonra engellimi kaldırdı çok kırıldım ve sinirliydim ona yazmadm, 5 gün yazdı bana abimi niye takip ediyosn şimdi de onunlami konuşacaksın utanmıyor musun falan dedi yine tartıştık ,, sonra bir şekilde barıştık suçsuz olduğum da ortaya çıktı zaten , o ayrılıktan sonra artık soğuk davranıyor saat 12:05 te mesaj atsa saniyesinde cvp weririm ama o yine geç cvp weriyor, sabahları çalışıyor bişey demiyorm ama geceleri de aynı şekil ortadan kayboluyor, yok bilmem annemler yanımızda otur diyor yok kardeşlerim yanımda ben artık şüphelenmeye başladım belki beni sevmiyor ya da aldatıyor diye,, dün gece tartıştık abim ya da erkek kardeşim yok diye benimle dalga geçiyordu bende çok kırıldım ve bana evlenirsek sen erkek çocuk getirirsen annemler seni çok sever kız çocuk getirirsen fzla takmazlar değerin fzla olmaz dedi,, zaten çok kırılmistim daha da kırdı, ağlamamak için kendimi zor tutuyodm kapatm teli, sonra yine aradı kalbimi kırdın dalga geçerek dedim yine dalga geçti Bilmm ne falan dedi gülerek konuşuyordu gönlümü alması gerekirken, sonra kız kardeşi geldi onunla güzel konuştu imalı imalı ve ben daha da kırıldım bir süre böyle tartıştık ve ben her tartşmada ayrılık konusunu açıp beni itmeye çalışıyosn dedim, o zamn git yol orda yolun açık olsun dedi , ben şok oldum ne dedin sen falan dedim , eğer bir kelime için gideceksen durma Git o zmn dedi , sonra kavga başladı bide kendini haklı çıkarıyor, gece yine aradı barışalım falan dedi kalbim cok kırılmıştı barışmadım kapatık sonra telefonu ne yapmam gerek bilmiyorm
Sevgilim soğuk davranıyor?