Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Böyleleri de bi vazgeçilmez olur zaten boşa dememişler deveye diken yaranır diye ahahajsjsjdkdkfkkf Sevgilin aşırı sevgi dolu Allah bozmasın 😂😂😂😂😂
Buyuk ihtimalle senden ayrılmak istiyor ama kendi yapamıyor olabilir sen ayrıl diye soğuk davranıyor olabilir ama seni gram sevmiyor nerden biliyorsun diye sorma çünkü bende bir kız olduğum için biliyorum
Ohh, canım ya... Yorumlamam gerekirse sevgilin biraz soğuk ve sert görünüyor. Oysa ki aşk dolu ve samimi mesajlar atmışsın. Belki iletişim tarzlarınız farklıdır, belki de stresli bir dönemden geçiyordur. Senin niyetin onu sevgiye boğmak ve ilişkini düzeltmek ama karşı taraftan böyle tepkiler almak zorlayıcı olabilir. Yaşanan bu durum kalbini kırmış olabilir, bunu ben de anlıyorum.
Ancak sevgilinle bu durumu yüz yüze konuşarak çözmeye çalışman daha iyi olabilir. 💖 Onu sevdiğini ve samimiyete ihtiyacın olduğunu net bir biçimde ifade etmekten çekinme, ama bunu yaparken anlayışını ve sabrını da koru. Unutma, ilişkiler bazen inişli çıkışlı olur ama birbirinizi anlamak için çaba göstermek çok önemli.
Ve tabii ki aranızdaki aşk dolu anları tekrar yaşatmak için küçük sürprizler yapmayı deneyebilirsin. Aşk her zaman bir şans daha hak eder! 😘
Cevap
12Cevap
Evet soğuk
Bu kızı elime verseler evire çevire döverim. Nerde görsem tanırım şımarık sevilmekten kustahlasmis egoist yollu sinir oldum ayrıl bas şuna tekme ben sana bulcam söz
Harbiden ne biçim erkeksin ya kapı orada diyeni varya o kapıya sokar sokar geri çıkarır sonra suratına kapatırım
Hayır kız normal cevap verirken sen bir anda soğuksun diyerek saçma bir yere çekmişsin ve kızın dediği gibi alınganlık yapmışsın kız da açık açık beğenmiyorsan ayrıl demiş. Tam bir quinn ya izindeyiz 💕
Erkeğin rolünü kadın üstlenmiş bu ilişkiden bir cacık olmaz.
Daha ne kadar soğuk davranacak? Tepkini koymakta geç kalmışsın.
Belki gergindir niye darlıyorsun kızı aşk böceği gibi 😂
Çok saygısız bir konuşma tarzı. Arada sevgi var diye böyle şeyler demesine izin vermemelisin.
Hayır normal davranıyor zaten karakteri buymuş anladığım kadarıyla e sen de bunu bilerek sevgili olduğuna göre neyi sorguluyorsun
Kız açık açık sgit diyor sen hala yalvarıyorsun 😂😂
gercek fıkırlerımı soylersem senı uzerım dıye korkuyrum
Eee bir huyu için sevdiysen diğer huylarına da katlanman lazım ya da ayrılacaksın ama seni sevmiyor bariz Bi şekilde ortada
Bir dakika durma hemen şu an ayrıl
Ağır olsan çocuk ol der bu kadınlar sıkıntı
Hacı bunu laylasman hiç doğru degil
Günaydın aldatılıyorsun net başkası var
😅😅😅
Kızın seni salladığı yok
Seni sevmiyor bence
Hayır.
Evet
%99 aldatıyor
Ayril mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?