Bazen küçük tartışmalar , ilişkinin tuzu, biberi gibi görülür. Birbirini kırmamak ve üzmemek şartıyla. tartışmasız ilişki yok denecek kadar azdır. Peki siz sevgilinizle en çok hangi nedenle tartışırsınız? tartışma sırasında alttan alır mısınız?
Tartismayiz genelde anlayisliyiz ama ilk zamanlar benle sevgiliyken eski sevdiginkizin ftgrafini begenmis ayrilmak istedim. Sonra kankisini bana anlatti ona kavga ettim smdi bisey yapmio akilli askim
İlk başlarda onunla pek vakit geçirmediğimden yakınıyordu.. Sonradan hallettik. Birde kızların bana bakmasını istemiyordu. :D Ne yapayım çuvallamı gezeyim..
benden kaynaklı şeylerden tartışırız aslında pekte tartışma sayılmaz. ben normalde bodoslama dalardım ama törpüledim bu huyumu. daha doğrusu o törpüledi.
Alttan maalesef cok zor aliyorum genelde alttan alamiyorumm zaten. Hep yanlis anlasilmalar yüzünden acikcasi hep ben yanlus anladigim icin tartisiyoruz
ikimiz de insanları kırmayı sevmiyoruz bu yüzden aramızda sorunlar olabiliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hic tartismayi sevmiyorum zate kincide degilim bazen tabii dogal olarak birseyler olur ama insan alttan alacak biriyle sevgili olup evlenmek kolay degill bazi seyleri alttan almak lazimm
En İyi Cevaplar