Merhabalar, ben lise son sınıf öğrencisiyim ve ingilizce dersini çok seviyorum en iyi dersim ingilizce zaten üniversitede bu bölümü okuyacağım. Öğretmenimle aram çok iyi, sınıftan kimse pek sevmez onu. En iyi öğrencisi benim aramız gerçekten çok samimi ben bunu hep öğretmen öğrenci ilişkisine yordum yakın arkadaşlarım bana sana bir şeyler hissediyor gibilerinden şeyler diyor dalgaya vuruyorum ama gerçekten bana farklı samimi demin bile sınıftan beni bir yere gönderdi çıkarken hadi seni çok seviyorum diye gönderdi. Onun derslerini bekliyorum her gün çok heyecanlanıyorum. Sizce farklı bir durum mu var? Bu arada aramızdaki yaş farkı 12-13 civarı bir şey.
Cevabın nedir?
+1 yılSoyle sacma şeylere yorumlamayin ya. Kiz arkadaşların seni seviyorum demiyo mu? O zaman kiz arkadaşlarında aşık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
öğrencisine aşık olup evlenen yok mu ya hiç türkiyede. Neden anormal birşeymiş gibi bakılıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama maalesef çok anormal bakılıyor bu duruma bendede normal bir durum. Sizce yaş farkı çok mu 12 ?
Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Yok öyle bir kendi kendine kurmuşsun arkadaşlarına bakma sen atıp tutuyorlar
020 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyosun ama ben hissediyorum ben zaten beni seviyor falan demiyorum diyemem fakat bir ilgisi var bence Eminim
Soran+1 yılYalnız ben buraya belli bir kısmını anlattım ben zaten benden hoşlanıyor falan demiyorum asla ama bir ilgisi olabilir
Soran+1 yılAynen zaten bende öyle diyorum ama bana çok farklı kimseye böyle değil bazen sürekli bakıyor hep çok ilgili güzel şeyler söylüyor anlatamıyorum ya baya farklı ve iyi yani bende öyle diyorum zaten ama bu ilgi farklı yerlere gider mi bunu düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısın tabi ki ama diyorum ki onun bir ilgisi varsa ve asla olmayacağı ihtimalini bildiği için duruyosa
Soran+1 yılAynen öyle haklısın. Yani ilgisini çekiyomuyumdur demek istediğim çekiyosam bile olmayacağını daha ileri bildiği için bir şey yapmaması. Ben olsun ya da olur mu demiyorum düşünüyo mudur sadece
Soran+1 yılYok hayır ben hoşlanmıyorum hoşlandı daha ileri derece bir şey bence ama öğretmen olarak ilgimi çekiyo bu doğru, o da öyle midir diyorum. Bir insan duygularına engel olamaz yanı öyle bir şey düşünüyordur belki ama asla olmayacağını biliyordur ve engelliyodur. Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır
Soran+1 yılEvet öyle zaten ben bir şey beklemiyorum bir şey de yapmıyorum ama demek istediğimi bir türlü anlamıyorsunuz neyse
Soran+1 yılKasdettiğim şey özetle şu ; öğretmenlerinde duyguları vardır. Benim bahsettiğim asla büyük bir duygu değil sadece belki bir hoşuna gitme belki bir beğenme duygusu ve bu küçük duyguda istem dışı oluşan bir şeydir. Varsa bile o bunu kalbiyle hisseder, aklıyla da düşününce reddeder zaten çünkü mantık dışı bir şey dediğiniz gibi
Soran+1 yılEvet kastettiğim şeyi tam olarak anladım şu an. Benim duygularım Yok ona zaten olamazda ama dediğim gibi çok sevdiğim öğretmen. Belki de tam tersi mezun olunca okul dışı bir muhabbetimiz olur, kastettiğim şey sadece daha günlük hayattan muhabetler aklınız farklı yerlere gitmesin. Ben bizzat durumu yaşıyorum ve biliyorum, bu hiç bir şey olmamış hali olamaz. O zaman neden diğer kimseye böyle değil benim mantıgım almiyor
Soran+1 yılOlabilir kastettiğim şey de bu buda bir nevi beni özel yapar onun gözünde. Yorumlar için teşekkür ederim iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk varsa yaş sorun değil ama tam olarak senin hocanın yaşı kaç?
05 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında diye biliyorum fakat emin değilim
Cevap sahibi+1 yıleee senin yaşın kaç o 30 sa 25 misin
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılCok fazla ya 12 yaş :/
Soran+1 yılEvet öyle fakat ülkemizde çok var bence belli bir yaşa kadar çok sayılmaz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen aradığın bir ilgiyi onda görüyorsun, tutunacak bir dal gibi. o da bunu fark etmiş zarflıyor seni
212 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu ilgiden gayet memnunum bende ona sevgimi belli ediyorum tüm sınıf farkında aramızda çok iyi bir yaklaşım var zaten beni özel olarak çağırıp konuştuk benim onu ne kadar sevdiğimi vb bildiğini söyledi, zarflamaktan kastını anlayamadım
- +1 yıl
bu ilginden emin olmak için yakınlaşıyor. emin olunca ne olur bilmem
Soran+1 yılAdam evli yalnız
- +1 yıl
o senin sorunun benim değil
Soran+1 yılZaten onunla öyle ileri derecede bir beklentim YÖK fakat onunlayken mutluyum , o da öyle. Durum nedir sence benim hakkımda me düşünüyordur soradan bir öğrenci miyim?
- +1 yıl
cinsellik düşünüyordur
Soran+1 yılAma bana hiç öyle bir yaklaşımı Yok olsa ben bir şekilde hissederim
- +1 yıl
ben bu fikirdeyim, yanılıyor olabilirim
Soran+1 yılOlabilir tabi bilemem haklısın ama öyle değilse neden bana böyle samimi sence bir öğretmenin öğrenciye bu denli samimiyeti olur mu? Bir tek bana Böyle e dolayısıyla hoşuma gitmiyor değil
- +1 yıl
hoşlanıyor da olabilir ama bu neticede cinsellik istediğini değiştirmez.
belli bir mesafeyi geçmeme sebebi öğretmen - öğrenci olayı patlak verip rezillik çıkmaması içindir
Soran+1 yılEvet haklısın, ama bir tek bana böyle samimi gerçekten artık çok kafam karıştı nasıl davranmam konusunda. Her şeyi geçtim bugün sınıftan bir yere çıkmam gerekiyordu çıkarken beni gönderirken hafif sessizce gülerek seni çok seviyorum dedi buna ne demeli? Ama bana farklı şekilde hiç yakınlaşmadı sadece samimiyeti bana özel ve hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
bir tek sana öyle yakın çünkü bir tek sen ona yakın duruyorsun. o sadece karşılık veriyor
+1 yılCicukca dusunme, o sana yakinligini ogrenci sevgisinden yana kullaniyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyor. Bu iyi de olabilir, kötü de. Bilemeyiz.
032 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani , öğretmen öğrenci ilişkisi olarak mı yoksa gerçekten seviyor mudur farklı anlamda
- +1 yıl
Bunun cevabını burada kimse veremez sana.
Soran+1 yılPeki sizce senin anladığın kadarıyla hangisi? Bana bir tek bana çok ilgili, bunun sebebi tabi ki benim derse olan ilgim sadece benim İngilizcem çok iyi ilgliyim fakat onada çok ilgiliyim o da bunun farkında bazen konuşurken göz göze geliyoruz gözleri gülüyo resmen herkesi her konuda eleştiriyo bana hep iyi güzel şeyler mesela başka bir arkadaşım yapınca azarlar ben aynısını yapsam hiç sorun değile getirir
- +1 yıl
Sen da yanlış yapıyorsun.
Bir bayan olarak ona sinyaller veriyorsun.
Geri çekilmen lazım biraz.
Ona o güveni sen veriyorsun samimiyetinle.
Soran+1 yılAma zaten aramızdaki ilişki samimi bir öğretmen öğrenci ilişkisi o da benim en sevdiğim en uzmanlık alanı olduğum dersin hocası, üstelik en sevdiğim öğretmen. Şu zamana kadar hiç farklı niyet arayacağını düşünmedim o yüzden hep samimi davrandım ona kardeşi yaşındayım sonuçta bana o gözle bakmaz diye ama bilemiyorum 🤔bakabilir mi?
- +1 yıl
Bakabilir. Olabilir.
Soran+1 yılNe yalan söyleyim hiç bir şeyden emin değilim benim o hoca çok hoşuma gidiyor bana gösterdiği ilgi. Eğleniyorum mutluyum bütün hafta onun dersini bekliyorum. Bir de son bir iki haftadır arada düşünmeye başladım onu onun dersi olduğunda okula daha bakımlı gidiyorum. Ama hiç bir şeyden emin değilim, sadece sevdiğim bir öğretmen mi? Ben ilgili miyim?
- +1 yıl
Sen de biraz dusunuyorsun. Belki o da.
Soran+1 yılPeki ne olur nereye kadar böyle bunun sonu? Sizce bana bu konuları açar mı belki şimdi belki daha ilerde , yani demek istediğim öğrenci öğretmenlikten ileri bir iletişimle yaklaşırmı bana
- +1 yıl
Hayır. Yapmaması lazım. Sen de daha çok poziyon vermesen ona iyi olur ama ne yaparsın bilmem.
Soran+1 yılYok bendede yapmamalı zaten bende bir şey yapmam ki adam evli, ama bilemiyorum belki ilerde beşki mezun olunca bana daha farklı yaklaşır. Daha farklıdan kastım aklın farklı yerlere gitmesin daha okul konuları dışında :)
- +1 yıl
Yani ikinize kalmış artık.
Soran+1 yılGeçenlerde bir ödev vardı konuşma ile ilgili video çekme ödevi videoda askılı bir tişört vardı üzerimde bunu görünce gülüp vaayy askılılarıda giymişiz dedi direk bir şey mi ima etti çözemedim. Bu arada yorumlar için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Birşey değil. Sen bunu diyince, sanki senden hoşlanıyor.
Soran+1 yılNasıl yani dalga mı geçtiniz anlamadım? Benden hoşlanıyor anlamına mı gelir bunu demesi
- +1 yıl
Kıyafetine takılması fazla bence.
Soran+1 yılHaklısın, peki ne anlamda takılabilir böyle bir şeye illa hoşlantımıdır esprisine denmiş bir şey olma ihtimali var mı? Gerçi bir öğretmenin de esprisine böyle bir şey demesi ne kadar normal. İlgisi var mıdır diyorsunuz
- +1 yıl
Yani çok uzatmaya gerek yok.
Aranızda duygusal birşeyler var.
Artık siz nereye çekerseniz olayı. - +1 yıl
Şöyle de diyebiliriz.
Sen ona ne hissediyorsan, o da sana aynısını hissediyor.
Soran+1 yılPeki buna kesin emin miyiz yani aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Aslında aramızdaki her şeyi geçtim ciddiye almıyordum falan ama bugün beni bir yere yolladı sınıf kapısından çıkarken tam çıktım hafif sessiz gülerek hadi seni seviyorum dedi. Bende şey dedim teşekkür ederim bende sizi çok seviyorum
Soran+1 yılEvet güzel bir tesbit fakat ben bilmiyorum ne hissettiğimi , sıradan bir öğrenci öğretmen ilişkisi mi ilgi mi bilemem
- +1 yıl
Ikisi de.
Soran+1 yılSon bir şey daha sormak istiyorum bu da çok kafama takıldı. Sizce benim ilgim onun hoşuna gidiyor mudur illa ki farkediyor yoksa rahatsız mıdır durumdan?
Soran+1 yılKonu ders içerikli bile olsa yakından ilgileniyorum sonuçta bunun farkında o da :)
- +1 yıl
Rahatsız olmadığı belli.
Senin de ondan hoşlandığın belli.
Çok irdeliyorsin.
Ama bu soruların cevabını eminim biliyorsun.
Soran+1 yılBilmiyorum, sorsan normal öğretmenim ama hislerim yogunlastı son zamanlarda. Belki de çok sevdiğim bir öğretmenim. Bu son soruyu sormamın sebebi son bir kaç gündür içim içimi yiyo acaba rahatsız mıdır soğuklaşsam mı diye
- +1 yıl
Seninle samimi olması, seninle şakalaşması belli ki rahatsız değil.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim yorumlar için tekrar ben napöalıuım nasıl ilerleyim bundan sonra aynı devam mı
- +1 yıl
Ne kadar uzattın ya... :)
Yapamazsın herhalde ama, derslerinle ilgilen.
Soran+1 yıltamam rahatsız ettim seni de kusura bakma dediklerini dikkate alıcam iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Takılı kaldın bu konuda. Isteklisin çünkü. Iyi akşamlar.
Soran+1 yılBilemiyorum, haklısın heralde :/ teşekkür ederim
+1 yılyaş 25-29 yaş arası lise son sınıfta okuyor öğretmeni çok seviyormuş
012 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım kaydılurken direk salladım
- +1 yıl
evet öğretmenler de sever onlarında yüreği kalbi var değil mi
Soran+1 yılDoğru zaten ben bunu onaylıyorum yani sence öğretmenim beni öğrenci kapsamı dışında hoşlanıyormudur
- +1 yıl
kapsamıdışı olurda yakışık almaz özellikle kariyerli bir meslek öğretmen sen de bu sevdaya sevgiyle katılırsan senin canın daha çok yanar
Soran+1 yılBu arada evli o :( ya onlayken mutluyum sevda mıdır bilmem. Başka bir şey Yok , bu duygular ilerler mi
- +1 yıl
evet ilerle başına bela alırsın hem yuvası yıkılır hem meslek gider elden gel sen vazgeç bu sevdadan bu sevda sana göre sonra bir şeyler olur
Soran+1 yılYahu haklısın doğru diyorsun ama benim zaten onunla öyle ileri derece düşüncelerim Yok ki. Bir şey hissettiğim bile yok tam olarak aslında. Sadece onu çok seviyorum ve onun bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyor o gün çok mutlu oluyorum tek güzel bir şey olsa bana soğuk olsa günüm kötü geçiyor :) acaba o benim hakkımda ne düşünüyordur sıradan bir öğrencimiyimdir?
Soran+1 yılBelki de ondada bir şeyler varsa bile senin dediklerinin farkında olup kendini geri çekiyordur.. bir
- +1 yıl
sen gene sevgili öğrenci ol kalbini ferah tut
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten ona farklı gözle bakmıyorum çok sevdiğim yakın bir öğretmenim :) teşekkür ederim yorumların için. Peki sence öğretmenin düşüncesi nedir
- +1 yıl
senin yaklaşımın neyse düşüncen neyse onunkide odur öğrenci öğretme ilişki olarak bakar bende öğretmenlik yaptığım dönemde öğrencilerin böyle duyguları olurdu ama arada mesefe bırakırdık şimdi korkuyoruz öğrencilerden iftira atmaya meyilli kesim
Soran+1 yılEvet haklısınız, zaten aramızda o şekilde bir şey yok fakat bu samimiyeti sadece bana özel herkes farkında herkes biliyor çok iyi aramız hepsini geçtim bugün bile sınıftan çıkmam gerekiyordu bir neden için çıkarken kapıdan hafif sessizce seni çok seviyorum ded güldü bende dedim böyle yani :)
+1 yılGeleceğin bu kan sız o. çocuklarına emanet edilmesi kadar saçmaydı hayat.
00 Yorumla
+1 yılO bir öğretmen
131 Yorumla
Soran+1 yılOnların duyguları yok mu?
- +1 yıl
Olabilir fakat öğretmenlik bunu gerektirir
Soran+1 yılEvet haklısınız, peki olası bir durum oldu diyelim öğretmen öğrenciye ilgi duydu ne olcak
- +1 yıl
Normal birşey insansın bu hayranlık olabilir enfazla
Soran+1 yılBenim öğretmenimle aram çok samimi ama sadece benim öyle bunun herkes farkında bana hep ilgili ama hiç farklı anlamlarda yanaşmadı iyi bişey yani bu ama bugün bir yere gitmem gerekti sınıftan çıkarken kapıdan hafif sessizce seni cok seviyorum dedi güldü bende dedim sizce benimle ilgilendiğini nasıl anlarım?
- +1 yıl
Benimde fizik öğretmenimle böyle arkadaslık bağım vardı ama bu durumu hiç yanlış anlamadım insan olarak bak seninle daha iyi anlaşıyor olması senden hoşlandığı anlamına gelmez
Soran+1 yılYok zaten bende anlamadım hiç bir zaman şu an da da anlamıyorum fakat bu site bunları sormak için var zaten insan ister istemez bir düşünmüyor değil, ben zaten benden hoşlanıyor mu demiyorum ilgileniyor mu dedim yani gerçekten bana sürekli çok iyi
- +1 yıl
İlgilendiğini gözünlede görebiliyorsun
Sorun yok
Soran+1 yılİlerde ben mezun olduktan sonra okul konusu dışında bir muhabetimiz olur mu
- +1 yıl
Olur ben fizik öğretmenimle halan görüşürüm hal hatır vs vb
Soran+1 yılHımm anladım, kaç yasındasınız bu arada okul ne zaman bitti yani?
- +1 yıl
19 2 yıl oldu bitireli
Soran+1 yılAnladım siz hiç mesajlaşıyor musunuz ve fizik öğretmeni kaç yaşında evli mi çok soru sordum ama kusura bakmayın bu konu çok kafama takıldıda
- +1 yıl
Bekar 28 yaşında arada bir hal hatır sorar ben üniversiteyi bıraktım o dönemde benimle çok ilgilenmişti
şu an ayda bir falan
Soran+1 yılAnladım peki sen sever miydin onu? Benim hocam 30 yaş civarında evli :(
Soran+1 yılBelki aranızda yakınlaşma olur
- +1 yıl
Yo biz arkadaş gibiydik dedim ya
Evli insanlarında duyguları var dikkatli ol sen cok gençsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim samimi yorumların için sağol:) yani evli olması bana bir şey hissetmesinde engel değil diyorsun öyle mi, tamam daha dikkat edeceğim çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Öyle ricaederim
Soran+1 yılHe bir de son bir şey sormak istiyorum ben ona hep tam olarak samimi bir öğrenci tipi imajı verdim bazen şımarık oluyodum hatta samimiyim çünkü ona ve hep sizli hocamlı konuşurum, bunlar etkiler mi yani hareketlerimde bir değişim yapmalı mıyım olan bir şey var mıdır
- +1 yıl
Nasılsan öyle ol değişmene gerek yokki
Soran+1 yılAramızda belli bir samimiyet var ben ona hep sizli konuşuyorum saygıdan, sen mi demeliyim en azından bazı durumlarda. Yanlış anlaşılır veya ayıp olur diye korkuyorum
- +1 yıl
Sen diyemezsin öğrentmen kişiiğindeyken okul dısında sen diyebilirsin
Soran+1 yılÖyle değil ya az önce kastettiğim bazen beraberken sadece okulda bir konu konuşurken falan tam o samimiyette ben hep siz diyorum o zamanlar için dedim yoksa tabiki toplum içinde siz
Soran+1 yılBana hiç bir zaman farklı şekilde yaklaşmadı ama çok hoş sıcak bir samimiyeti var bazen gözlerime öyle bir bakıyoki ben bile n'oluyo diyorum bana her fırsatta değerli hissettiryo bir şekilde sözleriyle vb
- +1 yıl
Anladım öğretmeninden hoşlanıyorsun ve onunda senden hoşlanmasını istiyorsun evli biri böyle bişey yapmamanı tavsiye ederim
Soran+1 yılYok zaten o bana aşık bile olsa asla olmayacağını biliyorum böyle bir şeyin amacım zaten asla ilerisi değil ama hoşlantımı bilmem ilgileniyorum ve onlayken hep rahatım mutluyum ama bunun büyük bir sebebi dersten kaynaklı eğer ingilizce değil de başka bir ders hocası olsaydı ben bu kadar samimi olamazdım ona o da bana. Onunda bence bir ilgisi var fakat sizinde söylediğiniz gibi evli ve bunu düşünüp bu konuda kendini tutmuş olabilir
- +1 yıl
Yavrum zaten seninki hayranlık bunu bir çok kız yaşıyor
Soran+1 yılNe yapmalıyım, daha önceler gibi devam ediyim mi
- +1 yıl
Aynen devam edebilirsin üzerine ekleme yapma
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim saol hepsi için iyi geceler
+1 yılBekar mi evli mi
016 Yorumla
Soran+1 yılEvli :(
- +1 yıl
O zaman uzak dur minik.
Yazık etme kendine.
Bu durumda sadece meze olursun yatağına...
Huzur çıkmaz sana buradan.
Soran+1 yılYa zaten onunla öyle bir beklentim yok ama ben onlayken mutluyum, o da benle öyle
- +1 yıl
Minik senin sevgi açlığın var.
Yem olma bu açlığına...
Soran+1 yılAslında pek öyle değil, etrafımda bir çok insan var. Beni seven ilgilenen. Her anlamda. Ben kolay sevmem birisini kolay alışmam. İlk kez birisinin yanında çok iyi hissediyorum
- +1 yıl
Nasıl bir çocukluk yaşadın?
Soran+1 yılAilem tarafından olsun çevremdekiler olsun hep el üstünde tutuldum fakat maalesef her şeyden memnunluk duyan biri değilim
- +1 yıl
Hım o zaman seninki sevgi açlığı değil sevgi fazlaliginin beraberinde getirdiği doyumsuzluk... Bu da sıkıntı.
Soran+1 yılBilmem valla nedir, hadi beni geçtim öğretmenin bana düşüncesi ne olabilir
- +1 yıl
Meze olarak gördüğünü düşünüyorum seni
Soran+1 yılSaol süper iç açıcı bir yorum
- +1 yıl
Gerçekler acıdır boncuk
Soran+1 yılÖğretmenim beni gayet seviyor
- +1 yıl
Umarım ben yanilirim boncuk
Soran+1 yılHayır haklısın zaten onunla cidd bir bakış açım YÖK ama birbirimizi normal anlamda seviyoruz yanı illa farklı bir anlama gerek YÖK
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖgrenci filmleri azlamisti sektorde iyi oldu bu
03 Yorumla- +1 yıl
Hangi seckstördesin sen.
Cevap sahibi+1 yılJames bond sensin bul dostum
- +1 yıl
Buldum tamam.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi