Sürekli bakiyor bana beni kiskaniyor hep beni izliyor beni keserken yakalıyorum özellikle çok kaçamak bakışlar atıyor canim cicimli konusuyor. Bana dalip gidiyor koluma omzuma temas ediyor beni o kadar izliyor ki artık arkadaşlarım sabahtan beri bakıyor bir laf at su adama dediler. Gecen soru çözerken bana yaklas diyip sırıttı. Daha sonra afedersiniz 6-7 sn beni kesti, popoma bakmis bi de bakarken gülmüş görenler söyledi wpden konustugumuzda sürekli muhabbet uzasın diye konu açmaya çalıştığınıda fark ediyorum sinirli halim bile onun hosuna gidiyor. Sonra dersinde biraz uzakta oturuyodum ondan bana buraya gel dedi ben konuştuğum için çağırdı sandim tamam duriyim burada konusmucam dedim ondan değil yanımda ol istiyorum, dibimde ol istiyorum dedi anlaşılmasındanda çekiniyor bence. Wpde paylastigim bir şarkı sözünüde spotify listesine eklemis yanima gelip muhabbet etmek icin alakasız seylerden bahsediyor arkadaslarim senin yanında gülüyor derste bize patliyor diyor benimleyken çok mutlu yanımdaki erkeklere dik dik bakıyor baya kıskanıyor belli. Arabanin icinden bana bakiyor mesela dersi bitti gidiyor diyelim arabadan bana bakıyor okula gelirkende sabahları arabanin icinden bana bakiyor. Kucuk ayrintilarida ekleyim hatta tüm herseyde beni öncelik tutuyor her isini bana yaptirmak istiyor öğrencilerin durumlarına bakmaz ama benimkilere hep bakiyor sonra instadan istek attim kabul etti ama geri takip yapmadı çok garip bi yanim diyor ki hisleri olsa geri takip yapardı.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgili yap erkek arkadaşınla foto paylaş seni çok seviyorumlu falan sürekli paylaş ağır sövesim geldi hocaya tacizci köpek
Sevmeden sevgili yapmak istemiyorum ama
Yakın niyetini bildiğin erkek olan arkadaşın var mı yanlış anlamayacak sahipli olduğunu düşünsün
Dediğin gibide olabilir evet. Ama adamın hisleri olsa geri takip yapardı
Biraz saf gibisin amacı aşık olmak olmayabilir
Tamam iste cinsel hisleride olsa ederdi diye düşünüyorum
Bu tacizci köpekler öğretmenlikten men edilmedi eğer koridorda bir şey yaparsa kamera kayıtlarından hocayı okuldan attıe cimere şikayet et
Bugünde göz ucuyla kalcama bakiyordu sonra kiz arkadaşımın ona baktigini fark etti gozlerini cevirdi hemen değişik
1 ay içinde niyeti net belli olur ben olsam dediklerini yapmazdım şimdi dedikleri mi yap arkaya otur hiç konuşma derste yanına çağrırsa ve yine yanımda olmanı istiyorum derse resti çek istemiyorum hoca agresif olursa tüm sınıf şahit olur arkadaşın sana destek çıksın hocam sorun nedir falan desin çek resti
Senle aynı sınıfta olsam yanına oturur arka çıkardım hoca ön sıraya mı oturttu çantayı alır yine otururdum neden geldin diye sorarsa arkadaşım oturamaz mıyım falan derdim arka çıkacak bir arkadaş lazım
Vallaha uzun sure siritarak popoya bakma mevzusunuda erkek arkadaşlarım fark etti o zaman "nasil kesti seni o* çocuğu* dediler gectiler yani..
Arka çıkacak yanından ayrılmayacak bir arkadaş lazım sana o hocanın ağzına o kadar sıçmak isterdim mi o köpekler hak ediyor
İstegi kabul eder misin yazacamda
Ne kabül etmesi engeli bas
Onu demiyorum ya ben sana yazacam istegi kabul edersen
Wp den yazıyor mu sana
Ya onu demiyorum owshwhdha
Ederim şu hocanın ağzına sıçalım
hocaya tepkini belirtmen gerekiyor ve gerekirse ailene de söyle bu durumu hoş değil rahatsız edici
Geri takip etmez miydi hisleri olsa
bak şimdi hisleri olup olmaması pek mühim değil. yaptığı hareketler hoş hareketler değil ister sana karşı işinde bi his olsun ister olmasın . senin sana karşı olan tavırlarına bakman gerekiyor doğru mu diye. ve ayrıca eğer korkuyorsan sana inanmazlar falan diye senin doğruyu bilmen vicdanın için yeterli kalbinin peşinden git
Doğru diyorsun ya bugün bile göz ucuyla popoma bakiyodu arkadasimin ona baktığını gördü hemen gözünü çekti başka yere korkak
bak işte ne hissi olucak bunun ayrıca hissi olsa bile rahatsız edici ben olsam haddini bildirirdim. sende korkma bugün sana yaptığı şeyi sen durdurmadığın için belki başka birine tecavüz olarak yapar. çok görüyoruz medyada buna engel olmakta sesimizi çıkartarakta aslında biraz bizim elimizde
Kuzum okulda tek bana böyle olduğundan eminim uzun zamandir gozlemiyorum takti herhalde pislik
o zaman sessiz kalma derim
Öğretmen mi ve evli mi?
Evet öğretmen
Evli ile sonun olmaz