Evlenmiş boşanmış çocuklu bir kadına aşık oldum, Fakat o evli çocuklu bir adama aşık napmalıyım?

Neresinden sarsan bok, üst komşum kendisi çok iyi bir insan aynı yerde çalışıyoruz, asik olduğu adam mağaza müdürümüz, ne zaman gitsem adamın odasında görüyorum kendisini, mağaza müdürü evli olmasına rağmen bir çok kadınla takılıp sevişen bunu da elaleme anlatan bir adam, ben hatunu uyardım anlattım bu adam pisliğin biri uzak dur dedim. Anlamadı. Mağazada işe başlayalı 3 ay oldu. Bekledim damdan düser gibi açılmayayım dedim. Gel gör ki neredeyse iki akşamda bir geziyoruz içiyoruz. Ama ama ama işte, dogru zamanı beklim dedim. Bu akşam yemeğe gittim evine. Sonra mesaj attım bende çay içek diye. Geldi ben aslında evli bir adama aşığım dedi. Kim dedi mağaza müdürünün adını söyledi. Deli oldum olmaz dedim bu adam seni kullanır dedim. Anlamıyo ben de sana aşık oldum dedim. Ama hatuna şiirler yazdım ettim elimden geleni yaptım belli etmek için. Anlamamıs özetle bu gecem bok oldu. Bok. Sonrası malum beni sevmiyomuş zaten demesine gerek yok.
Evlenmiş boşanmış çocuklu bir kadına aşık oldum, Fakat o evli çocuklu bir adama aşık napmalıyım?