Soru açık...Benim liste başım Terazi ve İkizler..
Peki sizin ?
Teşekkürler...
Peki sizin ?
Teşekkürler...
Bir çok kişi benim burcumu diyecek :) yani koç burcunu ama ben farklı bakıyorum olaylara.Ben hayatımda tanıştığım tüm insanların bir takım sorunları vardı.Hepside 12 burçtan karışık insanlardı.Yani bu işler burçlara bakmıyor.Ben daha bu zamana kadar normal insan tanımadım :).
Gerçek hayatta bu işler farklı.Buradaki insanlar biraz öfke dolu nefret dolu :)..Bir kaç kere koçlara nefret duyduklarını benim yorumum altında bile yazanlar oldu.İyidir iyi.Sevmedikleri insanlarla aynı ortamda olmaları onlari için iyidir.Hırs iyidir :).
:)
normal olmayı kendin gibi görüyorsan muhtemelen ondandır .Kimse sen gibi olamaz
Yani normalin tanımını bilmek gerekir .Normali neye göre tanımladığına bağlı Normal birini görüp görmememek
En iyi cevap için teşekkür ederim Douresia ve Sorunsöyleyim sizede katılıyorum ama ben şunu demek istedim.Hayatımda dünyanın bir çok şehrine gezdim.Farklı kültürlerde dinlerde insanlar tanıdım ve tanıştığım her insanda bir takım sorunlar vardı.Hiç bir zaman o insanların burçlarının ne olduğunu sormadım.İnsanlar ve hayat onları yıpratmıştı ve yaşadıkları olaylar onları dengesizleştirmişti.Ben bu zamana kadar hiç sorunu , problemi, olmayan bir insana dahalık raslamadım.Burclarla alakali degil :).
Başlık herkes küstüğü arkadaşının ve ayrıldığı sevgilisinin burcunu yazsın olsaymış aynı sonuçları
alırmışız. İstisnalar dışında çoğunun bu şekilde yazdığına eminim. :)
kızdığım arkadaşım: Oğlak
Ayrıldığım sevgilim: Boğa
Soruyu yargılamıyorum. Cevapların niyetini tercüme ettim sadece :)
ünideyken bir ara takıldığım kız arkadaşım vardı. çok tuhaf huyları vardı. hangi burçu bilmiyorum ama martın başlarında kutlamıştık doğum gününü. adını da hiç söylemediğinden adını bile hatırlamıyorum valla :D
Balıktır o kesın
İkizler. Aslında seni kendine yakın hissediyorsa, senin için bir çok şeyi feda edebilir İkizler. Ama en ufak birşeyde de seni geride bırakmasını çok iyi bilir. Dengesizliği hat safadadır yani.
Cevap
17Cevap
en dengeli akıllı rastladıgım burc boga kadını
en dengesizi biraz maceracı ama dksı bir olmayan yay kadını
bu iki burcun kadını hayatımda gördügüm en degişik burc kadınları oldu
en gengesiz burç oğlaktır bu kesin ve nettir uyuz oluyorum hepsi aynı şansımada hep oğlak burcu kızlar çıktı
lanet olsası ikizler dostuum onlar çok tehlikelidir adamım uzak durmak lazım
:)
cok sukur her burc solendı.bız basaklar cok tutarlıyız... forever basak
İkizler! nefret ederim ama sevgili olarak arkadaşlık bakımından çok iyilerdir.
burcu aslan yukselenı koçtu... tanıdıgım en dengesız ınsandı
ama ben de ona aşıktım :D
demek kı ben de de var :D
yükseleni ikizler olan aslan bence. höh denicek kadar dengesiz, mükemmeliyetçi, kafa ütüleyen cinsten. uzak durmalı..
Yay kaç tane dengesiz varsa hep yaydı Tabi kadınlar için söylüyorum Bu arada ben koç
Tanıdığım en dengesiz insan benim yani oğlak diyorum ben :)
Burç denilen şeye inanmıyorum,insanların kişiliğini burçlar belirlemez.
en dengesizi oğlaktıo :D bendeoğlağım :D
Terazi burcuyum. Dengesiz zamanlarım olduğunu kabul ediyorum. Ama bence ikizler burcu bu konuda daha ilerde...
burclara inanmiyorum ama ''ikizler burcu kadini'' diye bir gerceklik var
Dengesiz deyince Akla ilk gelen TERAZİDİR.
yay dı ama yayla alakası yok tuuuu
birde kovaaa
ikizler,koç,aslan,akrep
Terazi
balık
koç
akrep
koç ve ikizler, yaka silktim hükümsüzdür, kaçın.
terazi burcuydu. bir söylediği diğerini tutmuyordu
ikizler terazi balıkk
tabiki YAY ! yaylara cevap hakki dogdu!
akrep ve ikizler..aslan da olur...
bence eski sevgilisinin burcunu yazmış herkes.
İKİZLERİN BEN VARYAAA
İkizler
terazi kesinlikle
akrep
İkizler ve koç :))
Terazi ve boğa.
oğak ve terazi..
senin burç ne
akrep :)
Aslan bence
kova ve aslan
ikizler