Falcinin her dediği çıktı napsam bilmiyorum yardim?

Evet bu benim kötü alışkanlığım malesef uzun zamandır kurtulamıyorum.. ozellile sevgilim olduğunda ya da aramız kötü ise hemen gidip iyice mahvediyorum..3 ay önce gittim ve nana sevgilim seni mantıken seviyor eskisini unutamamış 3 ay için dr ayrilcaksin dedi daha bircok sey de de dedi ve bundan ayrılıp hemen biriyle tanışan ve ciddi ilişkin olcak dedi.. 3ay sonra cidden sevgilimin telini karıştırırken ark konuşmalarını okudum mantık evliliği yapıyorum iyi kız namuslu falan yazmış benle ilgili ve faceden de baktım eski kıza bakıyor hala hayatımın şokunu yaşadım ayrıldım hemen.. 1 ay oldu ayrılalı ve hiç umrunda değilim arayıp sormuyor bugün dayanamayıp aynı falcıya gittim aradan 3 ay geçmiş kadın söylediklerinin aynısını söyledi sen 3 hafta içind e ailen biri ile tanıştıcak ve ciddi biri sakın hayır deme dedi bu ayrildigim mal içind e şu an takıldığı biri var oyuzden seni arayıp sormuyor 10 gün sonra arayıp yapışacak dedi dikkat et peşini bırakmaz dedi hele ki o çocuğu öğrenince başına bela olcak seni bırakmaz bu falan dedi acaba ne yapsam ya doğru olabilir mi ki hep çıktı şimdiye kadar?
Falcinin her dediği çıktı napsam bilmiyorum yardim?