Cok kirici konustu. Senin annen namazin nsini bilmiyor, benim annem 5 vakit namazli, ( annesi seytan namaz kilsa dahi bana neler dedi) , benim ailem sizi parasiyla satin alir, simdi ben annemden 2 milyon istesem onume cikarip koyarlar ( bu arada yalan ya anasi 10 bin tl bile yalvartmayla veriyor) bizim aile 20 bin cerez yiyor gibiisnden laflar. Bende ona ac kopek demistim. Cunku paraya goz diktigini dusundugum icin. Bende kirici konustum ama inanilmaz rahatsiz oldum cunku, aileme 25 bin para yatmis diyorum kalkip bana 10 bin de sana harclik verirler iste demesiyle basladi kavga benim ailem neden bana 10 bin versin? Ben istiyorum falan dememisim. Sadece aileme yatmis deyinde bunu dedi. Bende yok artik gozunu mu diktin ac misin deyince basladi kavga. Yani mantiken ailem neden 10 bin versin? Ben anlamiyorum zaten her ay 5 bin harclik yolluyorlar. Sonra bende agir konusunca metnin basinda ki konusmalar dokuldu. Ben 10 bine mi muhtacim benim ailem satin alir bilmem ne bilmem ne. Ailesi mesela esime para atar 400 500 kalir, oda benim olsunnn dedim diye bunu bile soyledi. Asil sen acsin annemin paradan kalinca bizim olsun demeyi biliyon falan dedi. Cok kirildim. Biz ailesine kardesine tonca para yedirirken birsey yokda 500 bizim olsun dedim diye mi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılçok kötü bir tartışma bu. ailelerden bahsetmek çok cahilce. herkesin annesi kendine. sizin kendi yuvanız var artık , büyümelisiniz. bence oturup konuşun.
016 Yorumla
Soran1 yılYoruldum konusmak istemiyorum, bana verilen ailemin parasindan aileme harciyorum diye triplerde gibi. Sonucta ailem veriyor ya gidip iste calissam da aileme yedirsem hakli. Kendisi ailesine yediriyor birsey yok. Kaldi ki o evin rizkini yediriyor ikimiz arasinda daglar kadar fark var.
- 1 yıl
bu tip erkekleri evlendirmemek lazım. artık kendi evi ailesinin varlığını anlatmak lazım. onu elalemden koruması gerektiği kadar kendi ailesinden de ailelerinizden de korumalı. sen onun eşi sin. eş , yani kendi gibi görmeli. bu tartışmalar ayıp ve gereksiz. ve telafi edilmez yaralar açar. kendinizle olan konuların tartışması telafi edilir de bu seviyesiz konuşmalar kalıcı izler bırakır.
bence sakince konuşmaya çalışın. sinirlenmeden. birbirinize 5 er dk lık konuşma süreleri vererek.
eminim siz birbirinizi dinlemiyorsunuz da
Soran1 yılEsim dinlemiyor konusturtmuyot ki bende onu. O dinlese bende dinlicem artik gec kirici seyler cikti bir kere
- 1 yıl
bir süre sessiz kalın. bir kaç gün az görün birbirinizi.
Soran1 yılSessiz kaliyorum odamda oturuyorum buna da kavga ediyor ben sesiz kalinca ortlaigi kiriyor yikiyor gelemeiyor bu duruma soguk yapmama
- 1 yıl
ortalığı kırıyorsa pskoloğa götür. buna ikna et.
Soran1 yılDeli miyim ben der agqhhqhq
- 1 yıl
hayır kocam eşyalara zarar veriyorsun , kendine zarar bu de :) senin iyiliğin için de. minik bir hapla çok mutlu olabiliriz de.
gidersen sana hergün vercem de. de işte bişeyler
Soran1 yılHahahahah aynen aynen
- 1 yıl
:) giyin süslen kokular sürün bulunduğu odanın önünden geç kıvırta kıvırta.
yaparsın bence ya.
Soran1 yılHersey bu mu sizce? Cok guzel de bir kadinim ama olay guzellik bakimlilik degil.
- 1 yıl
:) her şey bu demedim , yukarıda o kadar çok şey yazdım.
ama buda bişey. kadınsın , onun karısısın. bua sizi birbirinize bağlayan bişey. bunu da kullanman doğru ve helal.
Soran1 yılSogudum ben, istek yok heves yok kirginim, yorgunum bunaldim. Hicbiri yapmaya hevesim dahi yok bilmem anlatabildim mi
- 1 yıl
anlıyorum. bir süre ayrı kalsanız. ailenin yanına git bir kaç gün. ama izin al. iznin olursa bir iki hafta gitmek istiyorum de. hangi şehirdesin? çalışıyor musun ,
Soran1 yılYok calismiyorum
- 1 yıl
bence bir süre ayrı kalmanız en iyisi. dediğimi yap kesinlikle. sıfırlayın kırgınlıkları
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılÜzgünüm ama sağlam temellere dayalı bir evlilik gibi görünmüyor. Hele iki aileler arasında böyle karşılaştırmalar varsa. Sabır diliyorum size. Ne yatakta mutluluk olur ne salonda.
09 Yorumla
Soran1 yıl:(( karsilastirma derken
- 1 yıl
Onun annesi çıkartıp bilmem kaç lira verirken bizimkiler 2 milyonu koyar önüme vs gibi şeyler.
TDK'ya göre ; iki ya da daha çok sayıda dilin birbirine benzeyen ve benzemeyen yanlarını ortaya koymak ereğiyle yapılan inceleme
Soran1 yılOnu diyen esimdi, esim bizi kucumsedi yani, sizi paramizla satin aliriz ben ailemden istesem 2 milyon verir bana dedi. Ama ailesi vermez amamkqkqk 500 tlnin lafini yapar yani 2 milyon beleşten vermez🤣 100 bin asagiya evini satmadi bize sen dusun
- 1 yıl
Her ne zıkkımsa işte... Ailelerinizi karşılaştırmanızdan bahsediyorum ben sonuç olarak.
Kabak gibi görünen bir şey var, bu evlilik çok uzun sürmez.
Soran1 yılKarsilastiran o ben degilim sorun bu.
- 1 yıl
Sen bu kafayla daha çoooook... Neyse...
Sen ya da eşin ! Kim karşılaştırıyorsa bu kötü bir şey diyorum! Evliliğinizde saygının olduğunu da görmüyorum söylediklerinden.
Soran1 yılNe bu kafayla daha cok abicim acik ol. Basim kazan gibi anlamiyorum uykusuzum. Sorunun sana ondan kaynakli karsilastirdigi icin diyorum. Bu durumda ben napayim diyorum. Kotu birsey evet ama ben yapmiyorum esim yapiyor napiyim esime mi yakvarayim yapma diye varsa cozumun soyle? Neye gire saygim oldugunu gormuyorsun! Sundan sundan de öğreneyim
- 1 yıl
Anlamadığın şey şu, ben evliliğiniz için yorum yapıyorum. Sen sadece kendi tarafından konuya odaklanmaya çalışıyorsun. Asıl konu olan sadece sen değil, evliliğiniz!
Konuya bu açıdan bakarsan emin ol çok daha iyi bir yere gidecek her şey.
Soran1 yılBiktim cunku anliyor musun hep yapici olmakdan. Her seye sus pus olmaktan. Biraz da insanlar kendine baksin her daim evliligi ben dusuncek degilim. Aman biticek aman bozulcak birazda esim dusunsun ya. Sende biraz bu acidan bak. Biraz da esim dusunsun ben ciddennnnnnnnnn biktiiiiiiiiiiiim hep ben hep ben anlamiyorsun. Artik evlilik uzerinden degil bireysel odaklancam.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ooo baya bir kaos döndürmüşsünüz resmen. 💣 Öncelikle ciddi şekilde iletişim problemi yaşıyorsunuz gibi görünüyor. Eşler arasında böyle para üzerinden çıkan kavgalar ilişkiye ciddi zarar verebilir. 😔 Bence önce bir sakinleşin ve oturup dürüst bir şekilde konuşun. Kimse kimsenin ailesine ya da kişiliğine laf sokmamalı. Para meselesi de net bir şekilde çözülecek bir konu, iletişimle hallolur.
Anlayışı ön plana koymaya çalış çünkü böyle kırıcı konuşmalar ilişkinizi daha da dermansız bir noktaya taşıyabilir. Ama kırıldığını içine atma. Bu durum seni gerçekten üzdüyse duygularını ona açıkça ifade et. Böyle şeyler çözülmeden birikir ve büyük patlamaya sebep olabilir. 💔 İletişimde "ben dili" kullanmayı dene, suçlayıcı değil anlaşıcı olun ki orta noktada buluşabilin.
Ne diyorsun, konuşmayı deneyecek misin?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanmalısınız bence.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. eşin çok harika yalan söylüyor ve kendince kendini üstün göstermeye çalışıyor psikolojik baskı falan
04 Yorumla
Soran1 yılNe gibi yalan
Soran1 yılMantiksiz geldi, resmen beni asagiladi
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeseymiş o zaman. Bilmiyor muydu evlenmeden önce
03 Yorumla
Soran1 yılNeyi bilmiyor muydu
- 1 yıl
Şimdi sorun ettiği şeyleri
Soran1 yılTamam da sorun ettigi sey yook ki esimin. Ben sorun ettim. Esimin bana harclik vermesi mi sorun anlamadim ben.
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. karı koca arasında para mevzularının konuşulması cidden çok ayıp
08 Yorumla
Soran1 yılEee yani, ben acmiyorum goz diken o.
Soran1 yılNanqnqnjq of ne diyon
Soran1 yılErkekler boyle demiyor ama, neymis parayi eline vercek misim., ailem esine ver diye vermiyor ki, ailemin dedigi su hesabinda dursun istediginizi alin yiyin canin ne cekerse, ihtiyaclarini gider et. Ve canim birsey cekiyor esime surekli al diyemem ev gecindiriyor ama ben aliyorum neden param var. Esime de aliyorum kendime de. Kendi ihtiyaclarimida kendim karsiliyorum. Lazeridir, kuafordur, veya evin ihtiyacidir. Esim 50 bin alirken baan verilen 5 bin herkesin gozune batti calisiyor olsam inan birleştiririm zTen. Ama alti ustu 5 bin zaten aylik ihtiyaclarima anca yetiyor. Esime de alıyorum almiyor degilim. Bu benim ve esim arasinda. Esim gecim yapmak zorunda evlenmeseydi o halde. Cok tesekkur ederim beni anladigin icin
Soran1 yılBen boylr dusununce de ayrimci senin benim param olmus oluyormus, ben esime hicbir ihtiyscimi kendim aldirtmiyorum , kendi paramla ailemin verdigi parayla karsiliyorum esime ne guzel yuk olmuyorum iste. Hala ailemin parayi eline saymadim diye ben suclu oldum
- 1 yıl
rica ederim. ev hanımlığı dışarda çalışmaktan çok daha zor. eve günlüğe kadın çağırsa iki bün tl. yatmaya kalksa saati 1000 tl oldu sana üç bün. çocuk bakıcısı çağırsa günlük bin daha oldu sana dört bin. ev de değilde dışarda yemek zorunda kalsa al sana oldu beş bin. elbiseleri kurutemizlemeye verse falan derken uzar gider. bir ev hanımı erkeği tüm bu masraflardan kurtarıyor. sen de beleşe verme adama😂😂😂
her gece bir binliği kopar
Soran1 yılNe alaak beles ya tek sorun bu mu , abartmayalim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAileler neden size para veriyor onu anlamadım
01 Yorumla
Soran1 yılAileler vermiyor ler eki nereden geldi hahqhqhqhh benim ailem bana veriyor sadece harclik. Gonulden geldigi icin. Durumlari iyi al kizim harca diyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sizin oturup bu para konusjna bi açıklık getırmenız lazım bu sekilde olmaz seni benimi var
0101 Yorumla
Soran1 yılNiye yok mu? Ben calismiyorum. Calsisam tabi ki seni beni olmaz. Bana verilen ailem tarafindan harclik ihtiyaclarini al kizim diye. Ben ailemin verdigi harcligi esime verirsem? Bu durumda ailem ne oluyor enayi mi. Ben kocadan ihtiyaclarimi aldirtmayip yuk olmuyorum kendi ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum ustune de ona da harciyorum illa ki sadece kendime degil
Soran1 yılYahu ailem zaten , esime vericegimi bilse bana neden para gondersin?
Soran1 yılBana para gonderme sebepleri aylik ihtiyaclarini karsila kziim diye, lazerdir bakimdir, kiyafetyir ped dir, vs vs. Esime veriyorsam, sonra ben bu ihtiyaclarimi alamiyorum? Eeee ihtiyaclarimi kim alacak?
Soran1 yılEsim 50 bin maas aliyor? Annemin gönderdiği 4 5 bine mi muhtac?
Soran1 yılVe kaldi ki, o kendi isteklerini aliyor 5 bine parfum, 8 bine ayakkabi? Ben ailemin parasini birlestirmiyorum diye mi suc? Bizim ihtiyaclarimiz olmuyor mu abicim?
Soran1 yılEsimin borcu olsa borcu var demez miyim? Borc olunca bende destek cikiyorum ev kira degil zaten yav
Soran1 yılOnun annesi babası göndermiyor ki kardesim? Esimin 50 bin maasi var zaten nerenizle okuyorsunuz. Benim ailemin gonderdigi paranin ucte birini ailesi vermemistir? Babam gondersin ben yiyim ne kadar saygisiz terbiyesiz bir yorum? Ben yerken esim bakiyor mu? Esimle beraber de yiyoruz, esime de aliyorum demisim? Lan esime simdiye kadar 18 bin harcamisim aldigim para 30 bin biraz ayip be 12 binim kaldi diye mi bu laflar
Soran1 yılSize gore 30 bin 30 unu eisme harcayim kari 0 tl otursun demi
Soran1 yılBirlestirin alin derken? Gidp 8 bine ayakkabi almiyorum ama? Ulan 4 binin neyini birlestireyim benim ihtiyacım aylik 3000 3500 tutuyor zaten neyi vereyim versem eee tekrar 3000 tlik ihtiyacim olcak verdigim oara geri donecek?
Soran1 yılBirsz anlayarak konusun be, esimin ihtiyaclarina ben yetisemiyorum yetisemem de , birlestirsem de ayrimcalik cunku benim boyle abarti isteklerim yok esimin ihtiyaclari bitmek bilmiyor, ben sirf onuj icin biriktiriyorsam bu bana haksizlik degil mi ben kendimden kismis oluyorum? Bilmediginiz konu hakkinda yorum yapmayin? Esim 7 8 binden asgai ayakkabi giymez? 6 bin parfum kullanir 5 6 binden asagi krampon almaz, tshirtleri illa ki avva olcak? Avva da bir tshirt ne kadar haberin var mi? Eee benim isteklerim ne peki? 300 500 tlik seyler bu da kul hakki degil mi?
Soran1 yılBen esime verirsem o para da cöp olur gider, benimde ihtiyaclarim var yahu her kadinin aylik ihtiyaci oluyor? Esime verdim diyelim ihtiyaclarim nolcak? Oturayim mi kosemde? Kim karsilayacak?
Soran1 yılBen pahali alirsam bu paralar nasil yetsin? Al demekle olmuyor bir kisinin alimiyla para zor yetiyor?
Soran1 yılYav kardesim esimde bana harclik veriyordu? Verdigi hercligi da mi birlestireyim hahqhqhqqjjq?
Soran1 yılVe kaldi ki kendimeen kisip vereyim ee gidip ailesine 4 bine forma hediye alsin. Yabu bana 4 bin tlik alinmiyor v
Soran1 yılEeee aliyor cunku aileci olan o? Her yil 10 bine yakin hediye aliyor ee ben aileme almiyorum? Ben onun ailesine hediyesine para koymak zorunda mıyım hemde ailemin parasini? Aileme dahi aiyorken
Soran1 yılAlmiyorken -*
Soran1 yılEsime verdigimde bak esim tutumsuz o para gidiyor? Sonra bekle maasi? Eee boylede ihtiyaclarim karsilanmiyor ve ben asla esimden sunu bunu al diyemem kendi param olursa rhaatlikla alirim ama ona bunu al diyemiyorum kiyamiyorum !
Soran1 yılCeki duzen tek tarafli verilmez abicim? Bu ailemin verdigi para ailemi ilgilendirir? Ben ise girdigimd ezaten parayi birlestiricem? Ama ailemin parasi ailemin. Ailem de birlestir demiyor yetmezse sen kat yemeye gidin, onada istediklerini al ama katma elinde harclik olsun diyor ve dogru da diyor biriktiriyorum bir yandan ina harciyorum kendimden cik esime harcadik zaten? Ve ilerde bebegim olsa nolcak? Tabi ki esime kalirsa koseye para atilmiyor dogru durust? Kendi ailemin parasina esim dahi karismamali. Bunu kaynanam evlenirken soyledi bana
Soran1 yılKaynanam en basta ailem yeni para verirken birlestiricegim sira esime ve bana kizdi. Ailesinden para niye aliyorsunuz, senin esin var sen ailenden para alaamazsin falan filan. Babam da kaynanaya sana ne oluyor benim para ben kizima veriyorum dedi kaynanam esime sakin bu kizin parasina dokunma tek kurusunu yeme bu kiza mi guveniyorsun diye kizdi bakin bu tur olaylar bile yoktu daha o sira. Sen calisiyorsun kendi parana guven. Elin babasinin parasina guvenme diye annesi ortaligi yikti )
Soran1 yılMesela memleketime gidicem? Esime surekli biletimi al demem. Kendi param harcliklarimla alirim esimi de zora sokmam kendi ihtiyaclarimi kendim alirim eşimin cebinden bir kurus cikmaz. Ailem vermez vermez yani? Vermese nolcak essek gibi esim karsilamaj zorunda olmayack mi? Bak Şu an bana karsi cebinden bir kurus cikmiyor daha ne sevincegi yerde
Soran1 yılAnjqjqjqqj beyin bu kadar iste kardesim kredi karti denen birsey var alan her turku aliyor. Paranij olup olmamasina mi bakiyor )
Soran1 yılAilemin parasindan ailem bir sey istiyor mesela? Esimle birlestirsem almaz? Laf eder? Ailem de bana kaf etmez mi ben harclik veriyorum bana almiyor sonucta ailemin parasi tek tarafli dusunmeyin
Soran1 yılSacma sapan konusmayin sizde hayati bilmediginiz bir insan hakkinda bu kadar konusmayin. Bilmiyorsunuz cunku. Yazik sizin kariniz olsa ailesi 400 500 tl el harcligi veriyor onuda mi alcaksiniz? Bence bu kadar paragozlugun bir anlami olmami
Soran1 yılAldirtmayacaksin derken? Oyle olmuyor bana sen ailene sunu bunu aliyorsun diyor benim aldigim ailemin parasiyla aileme aliyorum. Kendi eşimin cebinden degil. Esim yine aliyor ailesine evin rizkindan. Bakin evin rizki esimin parasidir. Ailemin. Parasi evin rizki degildir bunu ailem bugun verir yarin keser verdigi uc bes birsey. Dört parça birsey alsan bitiyor zatenZ
Soran1 yılBak kendin diyorsun ki? Yemem yediririm giymem giydiririm? Benim esimde oncelik kendi anlattigima gore?
Soran1 yılYok valla senden korkulur ya esinin ailesi kizina 1000 tl harclik verir al kziim kendine harca diye, sende ver birlestirek parayi diye ortaligi yikarsin 😂😂😂 40 50 de maas alirsin. Ustune 1000 tlyi alip, her gün sigara icip, kizin parasini yersin gibi 😕 kizda sigrasi yoktur sunu bunu almiyordur sen de ustune gidip 6 bine parfum 8 bine ayakkabi
Soran1 yılBiraz erkek olun, ev gecindirmeyi ogrenin bunu sana degil butun herkese diyorum. Evleniyorsaniz ev gecindirmeyi bileceksiniz. Yok kizin ailesi 3 kurus versin diye ailesinin parasina goz dikmeyeceksiniz. Kismayi ogrenip gecim yapmayi bileceksiiniz cunku kizin ailesine bakarak mi evleniliyor :D esim memur maasi aliyor farkinda isen. Bence hala ailemin 10 bin versin gibi kelimelerine takilmiyorsun. Demek ki karin olsa karina baban bize 15 bin harclik versin diyecek potansiyeldesin. Kari aliyorsan bakmayi da bileceksin
Soran1 yılHahqqhqhhqhwhwh bak kendin kredi karti veriyormussin ya birsey sorucam? Kizin abisi kardesine 2000 harclik veriyor diyelim? Sen der midin ver su parayi birlestirelim abi ne kadar ayip be ahqhqhhqhqh kiz calisir haklsiin dersin kizin ailesinde ki paraya goz dikip birlestirelim ne kadar ayip birsey
Soran1 yılAhhqhqhhqh bak kendim calisirim diyorsun? Benim kocam neden para yettigi hakde aylik yarim altin koyabiliyor koseue? Ee hala neden ya senin ailen 10 bin harclik versin diyor bana
Soran1 yılSikintida olan insanin mammwmwmqwm 300 gr altini mi olur
Soran1 yılEsimin. Ailesi zengin bu arada.
Soran1 yılAbicim dugun altinlar bunlar ailesi takdi da. Mesele altin mi da akwkkwkq altin degil ki 40 50 bin maas alip 10 bin markete koysa 5 bin fatura 25 bin geriye para kaliyot
Soran1 yıl25 bin para kaliyorken koseye benim 3 4 bini vermemem mi sikinti?
Soran1 yılSana gore hala 3 4 bini esime vermem gerekli ahqjnqjqjqj ben de vermek istemiyorum sonucta kendi ihtiyaclairm 3 4 tutuyor versem be vermesem ne
Soran1 yılYav doldum kardesim. Sende esimi tutunca daha çok köpürdum bilemedigin soru hakkinda detayli konusma o zaman
Soran1 yılKendinde yapmacagin seyi bizde yapilmasi dogru olarak gosterme
Soran1 yılSen sen ol kziin ailesinden kiza karsi istr ailen bize 10 bin harclik versin deme anqmmqmqm baya komik durum. Kizin ailesinden keyfi para istemek
Soran1 yılAHqhhqhqhqhqhw iyi oluyor kiz istesin ahahah ailesi de istesin ne guzel iste
Soran1 yılDurumun iyi oldugunu bilmesen bile durumu olmayan 6 bine parfum 8 bine ayakkabi mi alir? Durumu olmayaj ideal ayakkabi alir mantiken. Durumu olmayipda bunlari keyfi aliyorsa nasil oderse odesin bizene aw milletin keyfini mi karsilayacaz
Soran1 yılAyrilsin oh ne deyim 😂 ver sende damatlari degil misin ver bi 100 bin ode sonra taksitle
Soran1 yılAltinlara mi nakqmqmqm helal hos olsun
Soran1 yılTutumsuz var diyorsun bak bende tutumsuz bir esimin hayallerini gerceklestirmekle ugrasamam benimde isteklerim var.
Soran1 yılAhhqhqqhh sen. boş ver
Soran1 yılİyi oara yedirmeler sana
Soran1 yılThnks
Soran1 yılSagol kanka ndnskak icime atiyorum ben anca burada konusuyorum emin ol kocamla dunden beri bir kez konusmadim. Aynen cok cene var
Soran1 yılSen direkt esimi haklı buldugun icin. Diger erkekler beni anladigi icin sana patladim. Bak diger erkekler ne diyor, oysaki esin sevinmeli , ona masraf cikartmiyon diye. Sayilari az dusunceli insanlarin
Soran1 yılKardeism kaynannam bile beni hakli buluyor bu durumda ogluna kiziyor neyden bahsediyon sen? Kaynanam bile o ailesinin verdiği paraya senin karisman hakkiin yok kiz ister harcar ister biriktirir kendi bilecegi is sen evlenirken kiza mi guvendin diyor :D neyseki kaynanam boylr dusunuyor
Soran1 yılBak sjanannqmqkn ulan konudan farkli konusma? “Yav onlara ne bakiyon burada her kadini hakli buluyor “ demene istifaden kaynanami ornek gosterdim Şu an farkli konusuyorsun :D
Soran1 yılHala farklı konuşmaya calsiiyorsun anamqkqkq sordugun soruya cevabin yok “ yav onlara ne bakiyon burada her kadini hakli buluyorlar “
Soran1 yılKaynana boyle deyince diyecek birseyi bulamadin? Sadeve erkekler hakli bulmuyor demek ki
Soran1 yılSimdi uza
Soran1 yılEn hakli yorumu erkek bulmasa da olur oglanin anasi kendi oglunu haksiz bulmus dhaasi mi vaf
Soran1 yılYa bi yuru git sen gibi karinin parasina uc kurus parasina goz diken erkek ezikligi uok mu bi iza
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin ailen sana niye para veriyor kocan varken öyle adam mı olur
010 Yorumla
Soran1 yılYa kocam da veriyor, ama ailem ayri veriyor. Kiziyim sonucta neden vermesin
- 1 yıl
Neden versin ya kocan bütün ihtiyacını karşılamak zorunda ailenden para alırken utanmıyor mu kocan
- 1 yıl
Çocuk olduğunu falan zannediyorsun sanırım ailen sana bu yaştan sonra harçlık vermemeli
Soran1 yılAilemden parayi kocam almiyor nerenizle dinliyorsunuz cidden yorgunum. Ailem bana kendi yanindan harclik veriyor bilmem analtabildim mi ailemin durumu cok iyi
Soran1 yılNeden vermesin? Durumu varsa para icinde mi yuzsunler hatta ev bile veriyor ustume yapicak.
- 1 yıl
Ev verebilir canım o ayrı ama senin bütün ihtiyaçlarını kocan karşılamak zorunda ailenin sana para vermesi çok absürt bir durum ve kocan bundan utanmali 25 30 yaşında biri ailesinden para almamalı
Soran1 yılBen ailemden asla istemedim. Ailem kendi yanindan veriyor, esimde veriyor tabi ki, ama ailemden hic istemedim. Once erkek kardesime veriliyordu o memur oldu. Bana veriyorlar ben yok desem de
- 1 yıl
Ben şahsen sana laf anlatamam ne yaparsan yap.
Soran1 yılEee anlamiyorsun kizim anlamiyorsun? Napiyim ibana atiyotlar ya bende tekrsr atayim onlar tekrar atsin cocuk oyuncagi mi bu? Kendinizn parasi atmayin sizin o demem ragmen atiyotlar durumlari iyi cunku onlara 3 5 bin mi koyuvak? Ben mi zorluyorum?
Soran1 yılAsil ben sana laf anlatamam ya saka gibisin. Ailen zorla veriyor ibanina atiyor diyelim ne yapabilirsin? Babam içten geldiğini soyluyor? Ben napiyim? Eve gelirken 5 6 bin tlik alisveris yapiyotlar almayin deyip kavga ettikkce devam ediyorlar? Ne kadar laf anlatabilirim daha
Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Bundan adam da olmaz eşte olmaz. Süt çocuğu anneci
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu “adam” ergenlikten çıkamamış. Boşan kurtul. Bu ne ya
03 Yorumla
Soran1 yılHerkes beni sucluyor ama
Cevap sahibi1 yılYa ikinizin de haksiz oldugu noktalar var ama o ayıp etmiş cok saçma davranmış
Soran1 yılBenim haksiz oldugum noktalari soyler misin, ben kendimde haksiz goremiyorum gormemde fayda saglarsin.
1 yılNasıl bir eş böyle bu olay çok büyümüş
015 Yorumla
Soran1 yılKiriyor insani sinirliylrn
- 1 yıl
Tartışmanın en başı neydi nasıl buralara geldi
Soran1 yılMetini okursaniz en altta bahset misim aileme para yatiyor. 25 bin civari. Devlet promosyon gibi birsey vermis. Bunu soyledim sadece. Esimde 10 bin sana harclik verir artik demesi sinirimi kopartti. Benim ailem neden 10 bin vermek zorunda? Resmen beni dolduruyor alttan alttan istettirmeye gibi
- 1 yıl
Ona neymiş vermek zorunda değiller para onların sonuçta
Soran1 yılVeya ailemin parasi ailem bana harclik veriyor aylik, babamda verdigim paradan ucak biletimi al size geliyim dedi. Gelirkende bizim ihtiyacimiz var bazı aletlere zaten kendi cebinden koyucak, bende bileti alcam. Esimin parasindan da degilin bakin. Bende soyledim ben alcam bileti diye tinca baska konusa soyledim esim hicbir seye takilmayip bilet almama anlamadim diyor yahu babamin parasi zaten. Alirim almam ona ne ki maastan aliyor olsam hakli. O evin rizkini ailesine ablasina yediriyor ama. Onunda ailesi para harclik verse ailesi sunu al dese esim almasa ailesi demez mi, biz harclik veriyoz da bizim paramizla almiyor diye? Her neyse iste bende bileti alacagim, sonra sakasina nasil ollsa bilet parasini cikaririm babam harclik veriyor deyip guldum. Esimde 1000 tl verir artik baban diyor abi ne alaka, ne icin boyle soyluyorsun saka veya normal sekilde soyluyor olsa dahi insan dusunuyor acaba bekliyor mu diye
- 1 yıl
Eşinde gerçekten çok sıkıntı var anlamsız bir çıkışı var
Soran1 yılYani sinir oluyorum ya ailemin parasindan bile beklentisi var ailem bana harclik yap diye veriyor esime muhtac olmayim diye. Esim bunun icin oncesinde de o paraya altin alakim diyordu. Yahu ben bu paraya altin aldim benim harcligim ne olcak, ben hicbir sey harcamayim mi? Zaten esime sunu bunu al diyemem pahali diye. Ama kendi param olunca rahatca alirim.
- 1 yıl
Daha ne olsun sen onu dişünüp yük olmuyorsun
Soran1 yılDegil mi boylr dusunmek gerekirken ama ben evlendigimde en basta hatayi yaptim, hep dusunup sunu bunu istemedigim icij benim hicbirseye ihtiyacim yok olarak bakildi.
Soran1 yılBen herseyle idare ederim diye bakildi.
- 1 yıl
Maalesef sen böyle anlayışlı düşünürken o çok farklı anlamış
Soran1 yılAy evet evet hep ben fedakarlik yapiyim ben biriktireyim ama esim hayallerini yasasin diye. Hedeflerine ulassin diye. Esimin isteklerini daha rahat alsin diye
- 1 yıl
Artık sende olması gerekeni yapacaksın krndine bakacaksın
Soran1 yılAman ya
- 1 yıl
boş ver sen ona çok takılma o istediği kadar konuşsun sen hayatına bak
Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Bazen insan sinirli olunca oluyor
00 Yorumla
1 yılMutsuzsanız ayrılın kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDertleşelim ister misin?
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl
04 Yorumla
Soran1 yılKotu suanda
- 1 yıl
Ne yönden kotu mesela
Soran1 yılYazdim ya
- 1 yıl
Anladım nyse
1 yılKendini duvardan duvar bu
03 Yorumla
Soran1 yılNey
- 1 yıl
Vurr
Soran1 yılNe alaka
Ben olsam boşarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla Ayrıl
00 Yorumla
1 yılBende bırak gi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıkıntı büyük
00 Yorumla
1 yılHödütluk etmiş resmen
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı