Esim cok kirici konustu isik hizi sogudum napsam?

Cok kirici konustu. Senin annen namazin nsini bilmiyor, benim annem 5 vakit namazli, ( annesi seytan namaz kilsa dahi bana neler dedi) , benim ailem sizi parasiyla satin alir, simdi ben annemden 2 milyon istesem onume cikarip koyarlar ( bu arada yalan ya anasi 10 bin tl bile yalvartmayla veriyor) bizim aile 20 bin cerez yiyor gibiisnden laflar. Bende ona ac kopek demistim. Cunku paraya goz diktigini dusundugum icin. Bende kirici konustum ama inanilmaz rahatsiz oldum cunku, aileme 25 bin para yatmis diyorum kalkip bana 10 bin de sana harclik verirler iste demesiyle basladi kavga benim ailem neden bana 10 bin versin? Ben istiyorum falan dememisim. Sadece aileme yatmis deyinde bunu dedi. Bende yok artik gozunu mu diktin ac misin deyince basladi kavga. Yani mantiken ailem neden 10 bin versin? Ben anlamiyorum zaten her ay 5 bin harclik yolluyorlar. Sonra bende agir konusunca metnin basinda ki konusmalar dokuldu. Ben 10 bine mi muhtacim benim ailem satin alir bilmem ne bilmem ne. Ailesi mesela esime para atar 400 500 kalir, oda benim olsunnn dedim diye bunu bile soyledi. Asil sen acsin annemin paradan kalinca bizim olsun demeyi biliyon falan dedi. Cok kirildim. Biz ailesine kardesine tonca para yedirirken birsey yokda 500 bizim olsun dedim diye mi.
Esim cok kirici konustu isik hizi sogudum napsam?