Hayır için rahat olsun elenmezsin kesinlikle jilet izi olsa bunu araştırılardı ruhsal anlamda problem yaşayıp yaşamadığını soruştururlardı ama bu iz öyle bir iz değil...
gene bilip bilmeden konuşanlar doluşmuş. 5 metreden belli oluyor mu bu iz? ve nasıl oldu bu?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Küçükken yaşlı bir teyzeye yardımcı olmak için halı yıkamaya çalışmıştım keskin bir sap bacağıma sürtmüş derim soyulmuş galiba öyle oluşmuş ve 5 metreden sanmam belirgin olacak bir şey değil
evdeysen eğer al eline bi metre. 5 metre mesafeyi ayarla ve oraya ayna koyup bi bak. eğer belli oluyorsa direkt elenirsin eşgal belirlediği için. ikinci olarak şöyle bi durum da var, önsağlıkta geçip genel sağlıkta elenme durumu da olabilir. çünkü jilet izine benzediği için genel sağlıkta psikiyatrik muayenede o şekilde değerlendirilip de eleyebilirler.
Himm ama seninki açık ya şanslısın bence. Sanırsam bide dizinin üstüne oturmussun hafif kizarik yani böyle bile çok belirgin değil. Normal şekilde etkileyeceğini sanmam. Başarılar şimdiden 🙏🏻
O öyle de 🙂 her şey sınıra bakmıyor o sözde sınır genellikle daha uzuna yakınları seçiyorlar ve kitle endeksi tam olanları senin tamdır umarım kilon az herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır için rahat olsun elenmezsin kesinlikle jilet izi olsa bunu araştırılardı ruhsal anlamda problem yaşayıp yaşamadığını soruştururlardı ama bu iz öyle bir iz değil...
İnşallah çocukken olmuştu zaten
O zaman sıkıntı yapma kendine...
gene bilip bilmeden konuşanlar doluşmuş. 5 metreden belli oluyor mu bu iz? ve nasıl oldu bu?
Küçükken yaşlı bir teyzeye yardımcı olmak için halı yıkamaya çalışmıştım keskin bir sap bacağıma sürtmüş derim soyulmuş galiba öyle oluşmuş ve 5 metreden sanmam belirgin olacak bir şey değil
evdeysen eğer al eline bi metre. 5 metre mesafeyi ayarla ve oraya ayna koyup bi bak. eğer belli oluyorsa direkt elenirsin eşgal belirlediği için. ikinci olarak şöyle bi durum da var, önsağlıkta geçip genel sağlıkta elenme durumu da olabilir. çünkü jilet izine benzediği için genel sağlıkta psikiyatrik muayenede o şekilde değerlendirilip de eleyebilirler.
Bunun neresi jilet izi Allah aşkı için NAJAKSKD
Git bak jilet izi neymiş
jilet izi demiyorum, benzediği için diyorum. okumayı öğren önce
Tamam neresi benziyor djsjf işte
Ve ayrıca tırnak izi vs sorun edilir mi ben vs
Oha bu kadar da dikkat etmezler herhalde. Hem izin açık , koyu değil bir sıkıntı olmaz bence.
İnşallah bayağı dikkat ediyorlarmış ya benden bile. elenen olmuş:(
Himm ama seninki açık ya şanslısın bence. Sanırsam bide dizinin üstüne oturmussun hafif kizarik yani böyle bile çok belirgin değil. Normal şekilde etkileyeceğini sanmam. Başarılar şimdiden 🙏🏻
İnşallah teşekkürler canım 😇
Yara izi filan olmaması şartı var ama bilmiyorum buna bir şey diyeceklerini sanmıyorum
İnşallah ya
İnşallah
hayır bişey olma jilet ve yanık olmadıktan sonra sıkıntı yok
Ama bu yanık izine benziyor ya da jilete
o kadar net belli degil birde görünen yerde degil o kadar yüz boyun ellerin üstü olmadıkça sıkıntı yok
diz altın degilmi orası
Dizimin altı
Kolumda da mercimek kadar benler ve ufak kedi çizikleri var mesela:(
bişey olmaz o kadar net belli olmadıkça rahatsız edecek
bacagina niye baksinlar ki amacin ne
Polislik icim
anladim da bacagina bakmazlar ki sacma
Bakıyorlar
sorun olmaz
Tam olarak nerde bu iz kolunun?
Bacak
He yok elenmezsin hayır ben kola benzettim kol kadar bacağın var 🙃
Ahahha doğru :S
Problem yok o kadar izden rahat ol
İnşallah
Öyle de boydan kurtarıyor musun o var
Boyum 167
Güzel 👍 o da kurtarıyor zor zor
162 sınırı zaten rahat kurtarıyor 😃
O öyle de 🙂 her şey sınıra bakmıyor o sözde sınır genellikle daha uzuna yakınları seçiyorlar ve kitle endeksi tam olanları senin tamdır umarım kilon az herhalde
Hayır bu iz vücudunun hangi bölgesinde?
Bacak
Bi sorun olacağını sanmıyorum
İnşallah:(
İçini ferah tut İnan
Tutarım 🙇
Bende bekçiliğe başvurdum umarım olur
Umarım
Boyun kaç?
167
Kilon?
55
Hayırlısı bakalım
Görünür yerde olmadığından sıkıntı olmaz
elenmezsin
İns
Rahat ol. Gönlünce olsun
kimse orana bakmaz
Bacağa bakıyorlar ama
yaw yok arkadaş avartma onlsrın baktığı şey kendine kasti olarak zarar verir vermediğin
İnşallah cshdj yardım sever ben küçükken yaşlı teyzeye yardım ederken yaralanmisim djfjf öyle oluşmuş umarım:(
yalnız ne giyiyosun gğndelik hayatta kefen mi ckfkfk ne sarıp sarmışsın kendini fmckck
Ahahaha yok be sndjd şort giymiştim evde djfkf o sıktı galiba
polis olda emniyette tanıdığımız olsun fjfkf
yok elenmessin
İNŞALLAH
Hayır.
Elenmem mi yani
Elenmezsin kolda ve yüzde olan yaralara dikkate alıyorlar.
Teşekkür ederim:(
Neden üzgün surat?
Çok istediğim bir meslek çünkü 😶 çok üzüyor bu durum beni
Sorun olmaz işte polis olabilirsin.. Merak etme üniforma giyince belli olmayan şeyleri yaradan bile saymazlar.
Mesela kolumda da kedilerden kalma çizik izlerim var , belli belirsiz ve benler var onlar peko
Kedi izi sorun etmez, benler de ilaçlar var yara izleri için kullan istersen.
Düşük bir ihtimal
Elenir miyim yani
Her zaman bir ihtimal var
Elenmezsin.
İnd
What?
sanmam
sanmam
Elenmezsin.