"Trip" denince ilk akla gelen şey kadındır. Kadınların trip atmasının yaşı, dini, ırkı, dili ve zamanı olmaz. Bir çok nedenlerden atılan bu tripler genellikle kolay geçmez. Peki kadınların en çok trip attığı konular nelerdir?
Daha çok konu değil hissiyatla olan bir şey eğer ilgisini sevgisini hissedemezsem trip atarım bu fikrimi sormadığı bir şey olursa beni, fikrimi önemsemediğini hissederim ve niye fikir sormadın diye trip atarım. Yanımdayken benimle ilgilenmeyip başka şeylerle uğraşırsa o şeyleri benden daha önemli gördüğünü düşünüp eskisi gibi sevmediğimi düşünürüm trip atarım bu eski hallerinin değiştiği her konu olabilir. Öneri: önemli olan trip attığında nedenini öğrenip düzeltmeye çabalayan birini bulmak değilse ayrılın sevmiyor
Telefon Giyim Makyaj Arkadaslar Yemek Gezme Konuşma Whatsapp Son görülme Arkadaş listesi Geç cevap Romantizm eksikliği Bakışlar Aile Akrabalar Yeme içme Tv Programları Hediyeler Dinlenilen müzik Ses tonu Kullanılan koku Alışveriş yapılan mağaza trip atmiyacaklari konu yok :) daha da yazabilirim
Kadınların trip atma sebepleri kısıtlanamaz, her an her konu dâhilinde böyle bir sürprizle karşılaşılabilir. Örnek vermek gerekirse, değinelim;
Ondan habersiz gece bir bara arkadaşlarınızla gittiğinizde
Arkadaş ortamında buluşurken ilk önce ona selam vermediğiniz durumlarda
Mesajlarına karşılık vermediğinizde
Sokakta yürürken elini tutmadığınızda
Onunla hayatınızla ilgili hiçbir şey paylaşmadığınızda
Güzel sözler söyleyip onu ihya etmediğinizde
İşten çıkıp eve gittiğinizde haber vermediğinizde
Saçlarında değişiklik yapıp siz fark etmediğinizde
Onu dinlemediğinizde ve daha birçok sebepten tribe maruz kalabilirsiniz, bunun sınırı yok! Fakat en sık trip atılan konulardan biri; mesajını okuduğunuz halde cevap vermemeniz. Tribe uğramamak adına kaçınılması gereken ilk şart budur. Kadınlar gerçekten zordur 😐
senin Trip dediginine ben DIR-DIR diyorum... kadin neye DIR-DIR eder, her konuda onu tatmin edemiyorsen, DIR-DIRA baslar, bu evdir, bu arabadir, bu alyansdir, bu annesidir, bu kiskancliktir... sadace eger yatakta tatmin etmediysen... sadace ona DIR-DIR etmez, gider baskasina verir.
mesajıma geç cevap veriyosa kız muhabbeti açarsa haber vermeden bişey yaptıysa beni kırıcak bişey söylediyse, yaptıysa önemli günlerden birini unuttuysa ilgi göstermiyosa arada bide naz olsun diye ya da canım sıkılıyosa atarım :) :)
Ağzıma sıçıp ağzıma sıçtığını farketmediği ve üstüne kendini haklı gördüğü durumlarda. Trip atmak değil ama onunla konuşmak istemem. Bu tabi modern zamanda saçma sapan bir "trip"adı altında anılıyor ama. Bilemedim.
Yav küçük yiğenim 2 yaşında kızdığım zaman arkasını dönüyo kendime çekiyom geri öte kaçıyo arkasını dönüyo hakkaten yani küçük büyük değil kızlar direk anne karnında ustalaşıyo bu işlerde trip atmak içinde konu olması şart değil
ilgisizlik ve umursamaz tavırlara trip atarım o kadar onda da kıyamıyorum bile ya bir de uzakta yüz yüze olsak önce küstüm der sonra kıyamayıp sarılırdım vallah
Trip atmam için bir neden yok 😂 Sıkıldım mı atarım Umursamadılar mı beni atarım Geç cevap mı geldi atarım Görüldü mü yedim atarım Görüldü bile yedirmedi mi yine atarım Ya atıyorum işte 😂😂😂😂
Trip atmak istediğim zaman ortada bir konu olması gerekmiyor benim için bundan üç yıl önce yolda giderken şu kıza bakmıştin diye trip attığımı hatırlıyorum 😂
Gerçekten bu yıla kadar bende kadınlara özgü bir şey olduğunu sanıyordum ama tayfadaki erkekler biz kadınlardan daha tripli çıkınca iş değişti. Üstelik erkeklerin tribi gerçekten çekilmiyor 😒..
İlişkide illa bir taraf trip atıyor normal sevgililer gibi yaşayamıyorlar hayat kısa aslında saçma şeylerden bile trip atan oluyor hayatı yaşayın kısa triple uğraşnayın
bana gore.. watsapta cevrimiciyken yazmamasi.. cok yakisikli resimler atmasi.. bir sabah uyandigimda hele bir gunaydin mesaj i atma masi? bunlar bir kaci...
Erkek arkadaşlarımla birlikte şehir veya ülke dışına gittiğimde ara sıra trip atabiliyor. Ya da yakın olduğum bir kız arkadaşımla görüştüğümde itinayla laf çarpıyor.
Ilgisiz başta ama ben kıskanç bir hatunum ve bana oha karıya bak veya şu kızda çok güzelmiş dediği anda benim beynime kan sıçrıyor ağzına sıçıyorum sonra şaka yaptım diyor severim şakanı öyle şaka mı olur o yüzden sap kalan hep ben oluyorum 😂😂😂
En İyi Cevaplar