nedir bu havalarınız? hayır yani neden sizinle iki kelime edilemiyor? sizinle her diyaloğa giren sizinle yatmak istiyor diye bir şey yok anlayın artık bunu. bunu isterse adam teklif eder reddedersin biter, artistlik niye? hemen bir tripler falan...
Sen niye taktın ki bunu bende onu düşünüyorum şu an. çok zor bişey değil bunu anlamak. ayrıca ben bu yasıma kadar bir kaç patates dışında hiç karşılaşmadım öyle kadınlarla. erkek biyerde hata yapmıştır. kadın tuhaflıklar seziyor ki böyle bir toplumda sezgiler insanların en gelişmiş duyularıdır herhalde.
Trip atmak için belli bir sebebe gerek yok. O anki ruh halimizin nasıl olduğuyla alakalı. Ama daha çok ilgi istediği veya yaptırmak istediği bir şeyi yaptıramadığında meydana gelir 😛
Hiç hatırlamıyorum bile... ama bana atılan trip arkadaşım tarafından A: (arar) hadi kalk gel Ben: nereye? A: caddeye Ben: canım istemiyor A: ok (1 haftadır konuşmuyor) 😂🤣🤣
Kızların gıcık olduğum davranışları birden aniden durup dururken surat asat tripli konuşmaya laf sokmaya çalışırlar ben soruyorum az önce gülümsüyor tatlı tatlı konuşuyordun ne oldu surat asarak hiç birşey bende nasıl hiç bir şey modun değişti bana kızgın bir halin var gibi kızda diyorki hayır sana öyle gelmiş neden modum değişsin bende ne oldu hatam ne ben ne yapmış olabilirim hiç birşey ben sen ağlıyor musun kız hayır dedim ya kendi işine bak beni rahatsız etme belli bir süre ya da ertesi günü yine farklı moda giriyor kalbimi incitiyor kırılıyorum yanıma gelip samimi tavırlar sergiliyor gülümsüyor şakalaşıyor kız bana sen neden bana surat asıyorsun soğuk davranıyorsun bende yeter artık ha gına geldi bu ne ya birden aniden trip yapıyorsun laf sokuyorsun bana yüz asıyorsun uzakta gören birbirimizi tanımıyoruz seni taciz ediyormuşum sende rahatsız oluyormuşun gibi görür kızım duygularını neden saklıyorsun söyle söyle çıldırtma beni bazı kızlarsa sen ne halt yediğini iyi biliyorsun bende ne yemişim söylesene onu bana değil kendine sor sen daha iyi bilirsin söylemesen nasıl bilebilirim kız der yeter sus bende susmuyorum ulan susmuyorum bıktım triplerinizden birşeye kızıyorsunuz neye kızdığınıza söylemiyorsunuz kız bana odunsun anlamıyorsun susup yoluma gidiyorum gönlümü almaya çalışıyorlar ben hiç birşey anlamadım neye trip attığını onlarda bilmiyor sanırım bu sitede bir kıza yorum yapmıştım kız sen yorum yapma kahve falı soruyordu övecek şeyler söylesem hoşuna giderdi hayır yorum yapma senin bana attığın kazıkları unutmadım sitede kendini herkese iyi sunmaya çalışıyorsun diye yazdı halbuki kızı ilk defa görüyorum ben bile kendimden şüphelendim bununla daha önce tanıştık mı prfilini iyice bakıyorum nickine yok ben böyle birini çıkaramadım kızda söylemiyor ne yaptığımı kızlar neden böyle
Genelde her diyalog girenin niyeti öyle değil mi bu dedigim rakam ülke nüfusunun yüzde 95inden fazlasini olusturuyor bak bu kadar büyük oran haklilar onlarda tabii ozellikle abazalar sürekli onları prenses gibi hissettiriyorlar islerini görmek için onlarinda egolari dogal olarak tavan yapiyor yoksa tipsiz yüzüne erkeklerin bile bakmayacagi kizlarin boyle kendini beğenmesi ve talep görmesini başka şekilde aciklayamazsin
Konuşmaktan aciz hemen konuyu yatağa getiren erkekler yok değil. Ve hani kadınlar haksız da sayılmaz. Ama öyle tipler var ki, odun mu dersin kereste mi dersin orası muamma 😏 Erkeğin olduğu kadar kadının da şerefsizi çok.
belirli bir sebep yok türk kızlarının hepsi erkeğini soğutmaya bayılır sonra beni terketti insan güzel muhabbet sohbet arıyor gidiyor bir cafeye off poff bu nedir ben bütün gün bunun hayalinimi kurdum diyosun sonra ayrılık sonuç kaçınılmaz
"En" diye bir konuyu seçmem mümkün değil. Zira "her" konuda atarlar.. istisnasız her konuda. Ne tuhaf , bizler (erkek türü) bu tripleri çekmek zorundayız.. hayat bize çok zor.
beğenilme arzunuzdan, beğenilmeme kaygınızdan, hiçbir zaman anlattığınız kadar saf olamamanızdan... ülkemin güzel kadınları.. Sevinçleriniz bile artık mekanik
İlgisizlikten trip atar ama bazı kızlar her erkekle konuşmak istemez bunu bazı beyinsizler trip olarak algılıyor sevmediğimiz erkeklere neden trip atalım ztn
Ben genelde sadece değer verdiğim insana trip atarım. Atmıyorsam daha kötüdür o insanı sallamıyorum ve bitirdim demektir. Genellikle de benim çok incelikli düşünmemden ama insanların öküzlük yapmasından kaynaklanıyor.
En İyi Cevaplar