Evet açıklıyorum:
Tip, Boy, Para, Para, Tip, Boy, Boy, Para, Tip, Para, Boy, Tip, Tip, Boy, Para, Boy, Tip, Boy, Para
Tip, Boy, Para, Para, Tip, Boy, Boy, Para, Tip, Para, Boy, Tip, Tip, Boy, Para, Boy, Tip, Boy, Para
Gerçekten seven, ilgilenen, sahip çıkan birine diye düşünüyorum. Tıp, boy, paraya aşık olan bir kadına, ben bir şey olmam zaten. Beni düşüncem ve duygum için sevecek ki, o zaman bir farkım olur.
Cevap
6Cevap
Erkekler neye asık olur? Acıklıyorum 90 60 90 60 90 60 90
Erkekler de tipe bakıyor ama erkekler dürüstçe söylüyor, kizlar gibi karaktere bakıyoruz diyip yakiskli peşinde koşmuyir
tamamıyla doğru ne eksik ne fazla milyonda birde olsa karekter cıkıyor arada :D
Herkesin kafasinda belli bi aşık olma potansiyeli yuksek tip vardir para kismini bilemem kisiye gore degisir bu genele vurulacak bi soru degil
Valla sevgilime aşığım zengin falan değil tipide normal dünya yakışıklısı değil yani ama aşığım işte ve neden aşığım bilmiyorum bunun para pul tiple alakası yok
Boyu kaç
185
Ahahhahah şaşırdık mı, hayır
Boyu 185 olmasaydı sevmezdin açık ve net ki zaten yukarıda boyu da ekledim
Yav boyla ne alakası var sevginin ilk ciddi ilişkimdeki sevgilimde 170 falandı tipte hiç yoktu parada ama seviyordum onu yani boyun hiç bi önemi yok her insan aynı değildir bu arada
Boyun hiçbir önemi yok mu, ahhaha aynen aynen
Bir insanı güzel olduğu için sevmezsinki sen sevdiğin için güzel görürsün bana göre ayrıca
Klişe laf
Ya sen ne mal bi insansın seni adam yerine koyup yazanda kabahat
Mla olan sensin, bu cümleleri yalan yere söyleyip sonra en iyisinin peşinde kosuyorsunuz sanki bilmiyoruz
Ya sen canım ya 5 parmağın 5i bir değil banane milletten benim için dış görünüşün paranın hiç bir önemi yok olsa sölerim ya Niye yalan söylicem
Basit olanları fiziksel özelliklere aşık oluyor.. Diğerleri karakter ve zeka..
Karakter>> geriye kalan her şey
Güzel yalan
Yaran var belliki noldu paran yok diye sevmediler mi seni
Boyum kısa
Bunda diğer kızların suçu ne
Birileri gene terk edilmiş.
Elif gibi dik duran Adama gerisi koca bir yalan.
Bunun remixi var mı 😂
Direk para desende olurdu baksana cznye sjdjj
karakter ve tip
Hayır tip, karşındakinin ilk tipine bakarsın bu da karaktere bakmadığın anlamına gelir
tip ilk başta ilgimi çekmesini sağlar sadece. karakteri bok gibi olduktan sonra tipinin bir önemi kalmıyor
Sonuçta tip olmadan bakmazsın karaktere , yani tip önemli
güzellik anlayışıma çok zıt biriyse bakmam
Güzellik anlayışın neymiş
Erkekler neye oluyo?
Erkekler de tipe bakıyor ama erkekler dürüstçe söylüyor, kizlar gibi karaktere bakıyoruz diyip yakiskli peşinde koşmuyir
Ben öyle değilim ister inan ister inanma önemli değil😀
Aynenaynen , dedi bütün kadınlar 🙂
Heeee heeeee
Evet öyle
Erkekler en azından ya söylemiyor
Yess para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?