"Ne istediklerini kendileri de bilmiyor" muhabbetini bir kenara bırakalım. Belki ne istemedikleri üzerine yoğunlaşırsak ne istediklerini bulmamıza gerek kalmaz. Platformun tüm kadın ve erkeklerini yardıma çağırıyorum: Kadınlar ne istemez?

"Ne istediklerini kendileri de bilmiyor" muhabbetini bir kenara bırakalım. Belki ne istemedikleri üzerine yoğunlaşırsak ne istediklerini bulmamıza gerek kalmaz. Platformun tüm kadın ve erkeklerini yardıma çağırıyorum: Kadınlar ne istemez?

Kadınlar kompleks varlıklar bundan kaynaklı aklı ile başka bir uzuvu yer değiştirmiş, ne istediğini bilmeyen, kaba saba, hoşgörüsüz ve saygısız, nezaketten yoksun, kalbi taşlaşmış, nerede ne konuşacağını bilmeyen anlayışsız hiçbir erkeği istemez.. çünkü sadece kendilerine eş değil illeri vakitte çocuklarına da baba adayı seçerler...
Teşekkürler. İyi bayramlar.
Kadınların değer yargıları oldukça düşüktür. Ve kadınların söyledikleriyle hareket edilmez, zittini yapman gerekir. Özellikle mantıklı cümleler kurmaya çalışan kadınlar kesinlikle en mantıksız şeyleri yaparlar.
Savunmaya geçerler bunu söyleyince ama pek umrumda değil, kadınlara karşı belirgin olmaman gerekir, seni belli sınıfa sokamazsa seni çözmeye çalışır ve sana bağlanır. Cozemedikce daha da hirslanir
Kadınlar aslında para ister Türk kızları da daha çok yakışıklı olsun boyu olsun isterler istemeyecekleri şey de parasız erkek çirkin erkektir sadece. ama genel olarak üzülmek istemezler mutsuz olmak istemezler ve ilgisizlik istemezler
Teşekkürler. ☕
Kabalık, ilgisizlik, soğukluk. Çoğu kişi kadınlar para ister demiş ama paradan çok huzur, ilgi, romantik ilişki isteriz. Benim daha çok şakacı, pozitif biraz çocuksu erkekler ilgimi çekiyor
Para da önemli ama zengin olup mutsuz olanlar da var. Zten çalışıp ekonomi özgürlüğümü kazanıcam universite bitince.
İyi bayramlar. Teşekkürler..
Cevap
4Cevap
Darlanmak istemez
Aldatılmak istemez
Anlayışsız eş istemez
Ev işlerinde yalnız bırakılmak istenmez
Dinlenilmemek, kulak ardı edilmek istemez
He bir de fakir koca istemez ahshsh
Kadınlar net erkeklerden hoşlanır belirsizlik istemez
Teşekkürler. İyi bayramlar. ☕
Merhametsiz erkek istemezler vicdanlı insan isterler
Fotoğraftaki filmi izlediniz mi?
Hayır izlemedim. Hangi film olduğunu da bilmiyorum.
hadsizliğe gelemezler kendimden biliyorum.
Cevap için teşekkür ederim.
Saçma sapan tipler
Cevap için teşekkürler, iyi bayramlar
İhaneti
Teşekkür ederim cevap için. İyi bayramlar.
Üzülmek
Egolu erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?