+1 yılMerhabalar Arkadaşım;
İlgi göstermiyorsan, ben burdayım der "Trip" derler.
Bir kız çok seviyorsa, aşk saçmalaştırır "Trip" derler.
Bir kızı mutlu edemiyorsan, güzel söz bekler "Trip" derler.
Bir kızı üzmek tehlikelidir, intikam alır "Trip" derler.
Bir kız konuşmaya başladığında susturup özgürlüğünü elinden alırsan, ipleri tekrar eline almak içi çabalar "Trip" derler.
Bütün bunları okuyup "Ne alaka la?" diyip "Tribe Giren Erkekler" ile sürekli karşılaşan, anlaşılamayan kız topluluğunun kendini ifade etme çabasıdır "Trip". Ve bütün bu çabalara Bizim verdiğimiz tepkiler ise gerçek "Trip" :) O halde başlık adı değişmeli belki, Erkeklerin en çok trip attığı konular nelerdir?23 Yorumla- +1 yıl
Herşeye trip atarlar😀
- +1 yıl
- Beni hiç mi tanımadın?
- Sözümden dışarı çıkmayacaksın.
- Bir daha yaparsan biter!
- Benden nasıl bunu beklersin?
- Sana güvenmemi sağla!
- Çokta özlemedim.
- Gece uyuma, yazcam..
- Bütün vaktimi sana ayıramam.
- Telefon sessizdeydi, çalışıyorum.
- Takılıyoruz sadece sıkıntı yok.
O kadar çok trip içerikli sade görünümlü kelimelerimiz var ki, anlamlarını anlayabilmeniz için erkek olmanız gerek :) - +1 yıl
Haahaa çok teşekkürler😀
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdiği erkeğe atar daha çok
22 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu beğendim :)
- +1 yıl
🙂 sağol
Erkekler biz kadınlardan daha yüzeysel düşünen varlıklar oldukları için bizler kadar detaylara takılmıyorlar. Bizim düşünüp dert ettiğimiz hatta olması ya da olmaması muhtemel şeyler için bile planlama kabiliyetimizi konusturduğumuz noktalarda etkisiz ve de tepkisiz kalabiliyorlar. Ha istedikleri zaman istedikleri konuda hassasiyet gösterebiliyorlar burayı da atlamıyayım yeter ki islerine gelsin. Bazen ottan boktan tripleri haketmiyor değilsiniz ama kadının yaş aralığı tribin konusuna göre değişkenlik gösterir onu da göz önünde bulunudurun ;)
124 Yorumla- +1 yıl
Ben trip dinlemiyorum. Eskiden olsa dinlerdim ama artık tecrübeliyim.
Sana trip atan, kendini naza çakan aynı kadın, işine geldiği zaman o kadar duyarlı, anlayışlı ve alttan almasını biliyor ki.
Kadın aynı kadın. Bir adama binbir zorluk çıkarıp kendini ağırdan satıp üstün gösterirken bir başka adamın kapısında köpek oluyor.
Hiçbir adamın benden üstünlüğü yok. Karşımdaki kadın bana trip atamaz. Naz yapamaz. Yaparsa tekmeyi saniyesinde yer.
İşine geldiği zaman başka adamlara bambaşka davrandığınızı epey gözlemledim. Maymun gözünü açtı ;)
Kadının tribine göz yuman, alttan alan adam değersiz görülmeye mahkumdur. - +1 yıl
@Suarez_9 sonuna kadar katıliyorum.
- +1 yıl
@Suarez_9 Bu önermeler sizler içinde geçerli. Kalkıp naz niyaz yapmamanız duyarsız ve tamamen tepkisiz kaldıgınız gerçeğini değiştirmiyor. Böyle bir genellemeyle geliyorsan iade seçeneğini de göze almışsın demektir :) Kadın ilişki sistematiği gelistirir ne kadar samimi veya değil tartışılır fakat erkeklerin de çıkar ilişkisi güttüğü devranın yolcuları birbirini iki samimiyetsiz niyet için yargılıyorsa bence atılan tribin ya da konulan postanın pek de önem arzetmedigi aşikardır :)
- +1 yıl
ister önem arz etsin ister etmesin. Dediğim gibi bana trip atıp işi yokuşa süren kadın başka bir erkeğe en ufak bir zorluk çıkarmadan her istenileni yapıyor. Emrine amade... : )
O halde kadın bana da zorluk çıkarmayacak. Benim de emrime amade olacak. Ben ne diyorsam o olacak...
Yapmıyor mu. Kapı orda defolup gitsin.
Kiz çok boşa kaybedecek zamanim yok.
Siradakiii !! - +1 yıl
@Suarez_9 Ağır narsizim etkisi altında edilmiş cümleler bunlar bide fazlasıyla aşagalık kompleksi içeriyor bence de sıradakiii 😁zaten farklısıyla sosyal medyada bile karşılaşma olasılığım Mars ın dünyaya misafirliğe gelmesiyle aynı oranda :D sen fazla dert etme sorun bende 😂
- +1 yıl
Ben bana koyacağın saçma teşhislerle ve ETİKETLERLE ilgilenmiyorum. Herkesin kendi standartları var. Senin erkekte istediğin ve istemediğin özellikler olduğu gibi benim de kadında istediğim ve istemediğim özellikler...
TRİP, NAZ, KENDİNİ AĞIRDAN SATMA VS İSTEMİYORUM.
Zorluk çıkarmayacak. Uysal anlayışlı duyarlı ve hoşgörülü kadınlardan hoşlanıyorum - +1 yıl
Abla ortada narsizm yok bence. Kizların sürekli yaptığı şeyi yapıyorsun. Karşıdakini aşağılık göstererek kendini haklı çıkarmaya çalısıyorsun ki bu seni haklı çıkarmaz, aksine tartısmaya değmeyecek biri yapar.
- +1 yıl
@YırtıcıAdam_ Güzel kardeşim, ben yukarda hem kadını hem de erkeği farklı açılardan değerlendiren bir yorum yazdım zaten kaldı ki tepkime tamamen arkadaşın kadınları aşağılayan ve tamamen yeren
"O halde kadın bana da zorluk çıkarmayacak. Benim de emrime amade olacak. Ben ne diyorsam o olacak...
Yapmıyor mu. Kapı orda defolup gitsin.
Kiz çok boşa kaybedecek zamanim yok."
Bu hadsiz yorumundan sonra değişti.
Karşımda ki adam nefret söylemi içeren kadınları metalaştıran ve bunu tamamen egoları üzerinden yapıyorsa kusura bakma bu beni değil kendisini tartışmaya dahi değer görülmeyecek biri yapar ki yaptı da zaten. Kendimi haklı çıkarmak gibi bir derdim olsaydı bu konuşma yekten şu noktaya gelmezdi zira yapıcı bir üslupla yaklaştığım halde kendisi ayni tavri sürdürmeye devam etti.
- +1 yıl
@YırtıcıAdam_ Kadın ilişki sistematiği gelistirir ne kadar samimi veya değil tartışılır fakat erkeklerin de çıkar ilişkisi güttüğü devranın yolcuları birbirini iki samimiyetsiz niyet için yargılıyorsa bence atılan tribin ya da konulan postanın pek de önem arzetmedigi aşikardır dedim ve iki tarafı da elestirdim buna rağmen kadın düsmanligina devam ediyorsa kusura bakmasın biraz acıtılmak istiyor demektir.
- +1 yıl
Ama söylediklerinde haksız mı sence? Hemcinslerimin yaptıkları abinin tam da dediği gibi degil mi?
Bir erkeğe tüm zorlukları çıkarıyorken, diğerinin kölesi oluyor resmen.
Bir kızın istemediğini bir yap hele, yapabiliyo musun? Ama o kız muhtaçken nasıl da uysal söz dinleyen biri oluyor. Bu düpedüz iki yüzlülük değil mi?
Benim bir sevdiğim var, kız trip atmayinca ondan daha iyi bir insan tanımıyorum. Ben annemin tribini dahi cekmem ki 1 aydır annem bana küs benim umrumda bile değil.
Bir sorunu çözmek için trip atmak çözüm değildir. Aksine sorun yaratır. Erkek o kızdan soğur.
Abiyle sizin aranıza girdim kusuruma bakmayın. Hayırlı geceler - +1 yıl
@Suarez_9 frekans aynı, üslup farki var ama abi 😅
- +1 yıl
@Suarez_9 abi, bir önerim var, peygamber efendimizin eşlerine davranışlarını araştırmanı öneririm. Benim örnek aldığım ilişkiler bu tarzda
- +1 yıl
@YırtıcıAdam_ önerini dinen çok net biliyorum ama buna uygun bir kadın göremedim henüz. Peygamberimizin tavrı, bugünün kadınlarına bir "ödül"
O yüzden günümüze uyarlayabilmek benim için hiç de kolay değil. Sen doğru olabilirsin. İyi birisi de olabilirsin.
Ama emin ol karşındaki öyle değil. Bu da tavırlarına farklı yön vermene sebep oluyor - +1 yıl
@Suarez_9 abi, dogru insan olmanın amacı doğru insanla tanısmak filan değil, Allah ın rızasını kazanmaktır. Evlilik ise erkeğe ya ödül ya da imtihandır. Her ikisine de başımız üstünde yeri vardır. Tavsiyem, doğru insan olma yolunda gayret etmek, ve doğru kişi istiyosan, Allah a dua etmekten vazgeçmemen. Allah gönlüne göre versin, gönlünde olanı hayırlı kılsın abi
- +1 yıl
@YırtıcıAdam_ sağol benim güzel kardeşim...
Çok doğru yerden girdin o yüzden sana karşıt bişey sunma ihtimalim yok. Çünkü doğrular bunlar.
Bizler nefis taşıdığımız için bazı gerçekleri unutabiliyoruz. Senin baktığın bakış açısını da görmezden geldiğimiz oluyor, ya da gözlerimiz bazen kör oluyor
Gerektiğinde nefsini de ayaklar altına almak gerek... - +1 yıl
@Suarez_9 abi, her insan ister mükemmel bir eş, lâkin hiç kimse sormaz ben mükemmel miyim? Diye..
Hz. Ali'nin bir sözü vardır.. "Zeki kadın kocasını kendine köle edip, bir kölenin eşi olmayı değil, kocasını kral edip, kraliçe olmayı tercih edendir" diye.. ya da buna benzer bişeydi tam hatırlayamadım...
Ve bir sözü daha var, bir kadının en güzel süsü edeptir diye..
Biz kendimiz Allah yolunda gayret edersek, bazen şer sandığımızda da hâyırı görebiliyoruz..
Allah hepimizin imanını nefsinden kuvvetli kılsın.. - +1 yıl
Estagfirullah abla
- +1 yıl
@YırtıcıAdam_ kocasını kral edip kendisini kraliçe eden..
Bize insan gibi yaklaşan kimseye ters tarafımızı göstermedik.
Ama ikili ilişkiler ortada. Erkeklere bakılan göz, kadınların geldiği abuk sabuk haller. Ve yetiştirilme tarzı..
O kadar yanlıştan bir doğru çıkmaz. Ama biz de kendimizi doğrultmaya çalışıyoruz. Sana dediğim gibi.. Nefis giriyor işin içine. Egosu yüksek adamım hiçbir şeyin altında kalmam.
Benim de kendi adıma çeki-düzen vermem gereken noktalar var. Ben belli yaşa gelmiş, 50 tane filme girmiş çıkmış adamım. Doymuşum artık. Ve bıktım. Artık kafam ses götürmüyor. Senin dönemlerindeki gibi değilim. İstesem de olamam zaten
Allah doğru ve güzel insanlarla karşılaştırsın. Bende başka istek yok
+1 yılKızlarin en az trip attiği konular desen belki bilirdim de..
bir de herkes yazmiş niye +1 verme tenezzülünde bulunmuyon millete syn soran 😹😾22 Yorumla- +1 yıl
@tatlii_cadiii helal olsun kiz sana 300 kişi yazmiş soruna ve hepsine son derece saygin olduğu herkese +1 vermenden anlaşiliyo.
Senin gibi saygılı insanlar yazsin hep✅ - +1 yıl
Çok teşekkür ederim canım benim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
Ay en nefret ettiğim şey trip ve bunu bir kız olarak söylüyorum.
-Erkeğin tek başına dışarıda dolaşması (en mühim kavga olayı)
-Erkeğin onu ismini söylemesi
-Erkeğin istediğini yapmaması
-Erkeğin ona bağırması
-Erkeğin izin vermemesi
.
.
.
.
.
..
Daha sayamadığım binlerce salak saçma sebeplerrrrrr...30 Yorumla
+1 yılHemcinslerim diye demiyorum çok garipler. Geçen yolda yürürken ikisinin konuşmasına kulak misafiri oldum. Biri diğerine aynen şöyle diyordu,
"Her lafının altında bir anlam var."
Bahsettigi şahıs %99 ihtimal ile sevgilisi idi.
Kısacası her boh için trip atmamiz muhtemel.20 Yorumla
+1 yıl*mavi tık olduğu anda mesajına geri cvp yazmak zorundasın çünkü o kraliçe elizabeth. yazmasan trip atar.
*Saçını ucundan 3 mm kestirdiği zaman farketmezsen trip atar
*30 senedir taraftarı olduğun takımın maçına gidicem dersen takımın mı ben mi der yine trip atar.
atar da atar. Sen Türk kızına trip at de yeter. Havanın kapalı olmasını bile yaptığın bir harekete bağlar ağzın açık kalırsın öyle oracıkta.20 YorumlaTelefonu yuzume kapatilmasi ilginin azalmasi profile resim konmasi trip atarimda. Atilmasinada kizmam cunku bir kisi trip atiyosa o kisi onemlidir onun icin trip atmiyosa zaten olsada hos olmasada hos demektirtrip atilmasina kizmayin bence bir kisi ne zaman tepkisiz kaliyosa o zaman sizi kaybetmeyi coktan goze almis ya da sizden vazgecmis demektir
11 Yorumlahim soruda var kizlar herseye trip atar ama en cok hangisi der gibi :)
soyledigi bir sozun aksi bir sozunu soylemeniz
yemek yapmasi ve sunu yapsaydin demeniz
telefonda konusurken baska seyle ilgilenmeniz
sohbet ederken onu dinlememeniz
yaa ilgi sevgi goster bir yastik gibi olsun dizine yat flim izleyin oda meyva soysun sana olsun bitsin :)10 Yorumla
+1 yılinsanı hayatından bezdiren kızdır. iki çözüm yolundan biri muhattap olmamak, öbürüde seve seve o tribi yemektir. üstüne bir de pot üzerine pot kırıyorsa, sizi şekilden şekile sokar, sinir eder ama yanına kâr kalır. bu durum tabiki sizi daha da sinir edip, kızın kalbini kırıp vicdan azabı çekmenize neden olabilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılIlgisizlik 😅😅 Deliriyoruz ve tribe saldiriyoruz 😄
33 Yorumla- +1 yıl
Bir de geç cevap verilmesine😀
- +1 yıl
Off büyük günahı işlemiş 😂
Çevrimiçiyse ve bana yazmıyorsa ya da geç yazıyorsa
Eve geç kalınca
Arkadaşlarıyla dışarı çıkınca
Evde misafirleri varsa
Buluşacağımız zaman işi çıkınca
Geceleri benden sonra uyuyunca
Valla saymadığım daha var galiba çok kıskanç biriyim kıskanınca çok trip atarım 😂40 Yorumla
+1 yılBir kız olarak senin bunu çok iyi biliyor olman gerekmez mi kızlar hormanel yapı olarak aynı konularda trip atar örnek mi istiyorsun neden telefonunu açmadın neden şuraya gittin neden böyle yaptın neden beni aramadın vs
10 Yorumla
+1 yılMesaja geç cevap. Gözlerin fıldır fıldır olması. Ilgisizlik.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa😀
Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. sevgilisinden hemen cevap gelmemesi
görüldü atması
gece wp a girmesi
wpta cevrım ıcı olupta ona yazmaması :D:D. çok şükür bunlar bende yokta kızların genelinde oluyor21 Yorumla
+1 yılUnutulan günler. Bir ton mobil anımsatıcı uygulama varken illa senin hatırlamanı bekliyorlar ya.. Telefonu kullanmayı bilmediklerinden de olabilir. Cehalet işte..
10 YorumlaKız trip atsa suçlu olur atmasa. Ya allah aşkına bir kız sizi seviyiorsa ztn trio atar. Şunu bir anlayın ya. Eğer bir kız size trio atıyorsa seviyordur şükredin halinize
10 YorumlaMesaja geç cevap vermek.
Buluşmada erkenden kapısında beklememek.
Özel günleri unutmak.
Say say bitmez kısacası kızların trip atmak için bahane üretmesine gerek yok.10 Yorumlakızlar genel olarak kelimelere takılır. nerden hangi kelimeye takıldığını daha anlamadan trip değil ayrılalım bile dediğini duyabilirsin. yani ilişkinin heycanı bitince trip atar diye bilirim. (bence)
10 Yorumla
+1 yılKimle konuşuyorsun , geç cevap vermesi , görüldü atması , prenses ilgisi görmedikleri zaman malca ergen şeyler Allah'tan ben sevdiğime hiçbirini yapmıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılBulusmaya gec kalip haber vermesi gereken kendisiyken, erkege neden merak edipte aramadin diye firca atan bu cinsler herseyde kusur bulup trip atabilir.
Gereksiz canlilar12 Yorumla- +1 yıl
Annene gereksiz canlı deme istersen
- +1 yıl
@nuitsombre kadinlar ANNE olana kadar SEYTAN dir bacim.
Ana haric alayiniz gereksiz. Saygilar.
Her konuda trip atabiliriz bu doğru 😂 . ama en çok diyorsa bu konuya bir açıklık getirelim : ilgisizlik. Yani bir kïza soğuk davranıyorsanız tribinide çekin kardeşim bir zahmet 😝 😎
10 YorumlaKadınlar için trip malzemesi bitmez ki. 😂
Malzeme bulamazlarsa bile hayali bir kız düşünüp kıskanıp trip atabilirler.20 Yorumla
+1 yılBelli bir konu yok canı sıkkınsa her şeye trip atabilir😅😅
30 Yorumla
+1 yıliçinde başka bir kadın olan her konu en ufak konu bile dahil
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Her konuda o kadar çok trip atıyor ki hangisi fazla emin değilim. algımın ötesinde bir mevzu😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Yeterki trip atmak isteyelim konuya gerek kalmaz 😂😂ruh halimize görede değişiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak şimdi çekime gitcem dedim sonra dedi orada kız olur gtme dedi
bende dedim sıkıldım gitcem sonra dedi gitme bende gittim
sonra trip attı konuşmadı :D :D
diyorum ki bakmadım kızlara o hala baktın artık kafasındaki profilim nasılsa bir türlü inanıp güvenmiyo bana hanımefendi10 YorumlaKızları ilgisiz bıraktığın zaman trip yersin. Bu kız olmanın şartlarından biri olabilir 😄
30 Yorumla
+1 yılilgisizliktir muhtemel... ilgi göremeyince sal gitsin ne uğraşacan ala alla
32 Yorumla- +1 yıl
Kesn likle
- +1 yıl
Evliysen salınmıyor öyle kolay kolay 🤗
gözun başka kızlara kayması
yabancı bir kıza kibar davranılması
geç cevap verme
telefonda fazla konuşmama
kısa cevaplar10 YorumlaOfff şu işim var çıkıyorum diyip söylemeden biyere gidenlerden sonra geldiklerinde aşırı trip yaparım 😂
10 Yorumla
+1 yılTrip atan bir kişiye birşey demem genellikle susarim bu yüzden ilişkilerimde karşı taraf sinirden aglardi bunun yerine bana neden kızdığıni anlatsalar belki çözüm bulurduk
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Daha 5 dakika oldu alışverişe başlayalı. İyi gidelim. (normalde geçen süre 3 saat)
20 Yorumla
+1 yılona niye baktın
o niye aradı
onunla neden görüştün
neden bana zaman ayırmıyorsun
neden beni üzüyorsun vb..30 YorumlaBelli bir konu mu varmış ota boka atabiliyoruz yeter ki Sıkılalım, moralimiz bozuk olsun
20 YorumlaErkeğin ufak ayrıntıyı bile görmemesi ama en çok benim trip attığım konu sosyal medya
20 Yorumla
+1 yılkızlar her konuda trip atabilir. söylediğin bir kelimeden bile alınıp saatlerce tartışabilir ve herzaman haklıdırlar
40 Yorumla
+1 yılBaşbaşayken telefon tablet pc gibi şeylerle ilgilenmesi 😒
20 Yorumlamesaja geç cevap gelmesi bence
örn
-Meşgulsun galiba neyse sonra görşrüz bb40 Yorumla
+1 yılörnek:
erkek :selam tanışabilirmiyiz
kız: ne diyon be pis sapık12 Yorumla- +1 yıl
Ama bu trip değil ki
- +1 yıl
türk erkeği : selam nasılsınız
yabancı kız: oww hello , how are you
siizn got fena halde kalkık
buda trbe girer
- Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarda mesaja cevap verme hızı o onda 0,02 saniye falanken ,
ben ilgi gösterdikten sonra 2 saatte cevap vermesi...30 Yorumla
+1 yılKadınlar her konuda Trip atma yeteneğine sahip Üstün özellikleri vardır 😊 konu falan seçmezler
10 Yorumla
+1 yılBir husus varki yıllar oldu böyle bir trip yememiştim vallaha.
10 Yorumla
+1 yılNeden mesajlarıma geç döndün ya da telefonlarımı neden geç açtın mevzuları.. vs.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılİstediklerinin olmaması, hoşlanılmayan hareket ve sözlere maruz kalmak
10 Yorumla trip atmayı bıraktım bir suredir. içimde yok etme aşamasındayım
10 YorumlaÇevrimiçisin bana niye yazmıyorsun?
Kıza yan gözünle baktın, niye bakıyorsun?
Beni beğenmiyorsun.
Ben ondan daha güzelim bir kere.10 YorumlaAşkım neden telefona bakmadin aşkım niye geç yazıyon aşkım hemen gelcen uçak düşse gelecen ayy banel banel
20 YorumlaKizlarin tirip atmadigi konu mu var turk kizlarinin ata sporudur trip atmak
11 Yorumla
+1 yılistisnasız her konuda aynı seviyede trip yapabilen canlıdır kadınlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir kadın olarak senin daha iyi bilmen lazım değilmiydi. Yoksa yeni trip stillerimi geliştirmeyi düşünüyon 🤔
10 Yorumla
+1 yıldoğum günü sevgililer günü gibi özel günlerin unutulması, attığı tribin nedenini çözmemek ve kilo aldın demek😌🤘🏼
20 YorumlaNeden guluyosun, bana bakarken manasiz bakiyosun, su kizami baktin, kimle calisiyosun daha bu uzar gider
10 Yorumla
+1 yılBana karşı soğuk davrandığı zaman kızarım ve ona söylerim. Bu trip mi bilmem
10 YorumlaKızlar ilgi görmek istediği an konu ne olursa olsun bir şey bulup tripte atar ilgiyi de görür.
10 Yorumla
+1 yılSoru başlığı çok yanlış bence kızların trip atmadığı birşey var mı diye soraydın keşke 😑😐 not=herşeye trip atar canına yandıklarım 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılKankasi var öyle mi ve kankasi ile samimi pardon canım sen hayırdır ya hayırdır
10 YorumlaGeç yazıyosun
Şaka yaptığında hımmm tamam öyle olsunlar havada uçuşuyor10 Yorumlaşu diyebileceğimiz bir olay yok.. her şey demek daha makül..
10 Yorumla
+1 yılGenelde kıme bakıyosun kımseye askım yarım saat trıp asjdwefıwjg
10 Yorumla
+1 yılBize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkalarına yapmamalıyız
10 Yorumla
+1 yılbelli bir konu yok ki canları istediği an trip atma bahanesi hazırda kesin vardır :-D
20 Yorumla
+1 yılHerşeye trip atıyo bu kadınlar bilemiyosun ki napicaginı
10 Yorumla- Devamını Gör (278)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler