Babam bni sevdigime vermiyor?

? Merhabaler benim bir konuda sizden yardim istiyorum. Yaklasik 3 yıldır tanidigim 1 yildir görüştüğüm biri var biz once abi kardestik sonra konu buralara kadar geldi birbirimizi sevdik ve ciddi düşünüyoruz. Beni ailemden istedi ama babam vermem dedi yemin etti aramizda 10 yas var die buyuktur dedi ama ailesi kendisi temiz insan namazinda niyazinda insnlar annesi babasi haci insan babam cok kotu konustu ilkte küfretti agiza alinmayacak hakaretler yapti tehtit bile etti vurucam sizi die beni dovduler abimle babam basima gelmeyen kalmadi dayanamiyorum bana kac diyo ama babam beddua ederim diyo ne yapacagimi bilmiyorum yapacagi beddua tutarmi ne yapmaliyim bana yol gosterin isteare yaptim kac kez hep guzel ruyalar gordum. Ama babam asla diyo okumus memur olsun diyo doktor mühendis olsun diyo alacagin kisi.. Bana bir akil verin cok caresisim:(((nasil ikna edecegim babami yardim edin ailemden bir abimle babam istemiyo teyzelerim ananem annem herkes istiyo cocuk cok iyi biri ama ikna olmuyolar ne yaptiysak lutfen akil verin?
Babam bni sevdigime vermiyor?