Babam sevdiğim insana vermiyor?

Merhaba ben 26 yasinda üniversite mezunuyum 6 yıllık suren bi iliskim var. Artik evliliğe taşımak istedik. Erkek arkadasimin ailesi biliyordu zaten ama benim babam flort konularinda cok sert olduğu için ben onun ailesinden rica ederek görücü usulü geldiler tanistilar ailemle. Sevgilim hic bir kotu huyu olmayan namazında niyazinda efendi bir cocuk universite mezunu ancak babasinin da isi olan sebze meyve ticareti yapiyorlar. Hem severek yapıyor hem fazla kazandigi icin bu isi seciyor. Ben ise ozel bi sektörde çalışiyordum eleman fazla diye isten çıkarıldim. Ben buyuksehirde yasiyorum sevgilim ise sehire yarim saat uzaklikta bir ilcenin merkezinde yasiyor. Koy gibi degil ama kucuk bi ilce. Evlendigimi takdirde orada bi apartmanda evleri var oraya oturup 2 sene sonra sehirde is kurup sehire gelecegimize dair sevgilim sozler ve yeminler etti. O soz verdiyse yapar ama babam haliyle guvenmiyor bu duruma. Ilden ilceye vermeyeceğini sevgilimin isini amir memur degil garantisi yok diyerek begenmedigi gerekçesiyle bu evliliğe izin vermiyor. Benim istediğimi cok uzgun oldugumu gordukleri halde. Sevgilimin cephesinde ise ailesi onun erkek oldugunu gelinin damadinin yanina gelecegini bu islerin boyle olduğunu söylüyorlar 6 sene beklettigimi ve benim icin yalan soylediklerini ama benim hic bisey yapmadığımi düşünüyorlar. Sevgilim kacmam icin baski yapiyor baska care kalmadigini söylüyor ama ben o hatayi yapmak istemiyorum hic bir anne baba. bunu haketmez onlari cok seviyorum ailemle hic bir problemim. yok Herseyi bi kenara birakip ayrilsam bu seferde tehdit edeceklerinden babama anlatip. babamin guveninin kirilacagindan cok kizacagindan korkuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum babam asla vermem diyor. Eekek arkadasim ben buyum isim evim memleketim bu beni boyle kabul edip gel diyor ben ise iki tarafi da cok seviyorum. Içinden cikamiyorum. Depresyondayım panik atak krizleri geciriyorum 2 gun once panik atak teshisi de konuldu hayattan bi keyif almiyorum. Kimsenin beni anladigini ve düşündüğünü düşünmüyorum herkes bencilce kendi penceresinden bakıyor sanki. Babama da annemede sevgilimede cok kirginim. Ne kurtulabilyorum ne sonuca varabiliyorum. Bana bir yol gösterin lütfen

Babam sevdiğim insana vermiyor?