Iyi aksamlar 2 yildir konustugum bir erkek arkadasim var cok seviyoruz 3 ay önce evlilik karari aldik ama benim babam bu sevgilik olaylarina cok ama cok karsi oldugu icin karsina gecip söylesem birak dinlemeyi yikardi ortaligi bizde sanki görücü usulu gibi ailesini yollattik bu arada babamla babasi arkadas babam bana soracagini söylemis ama 1 ay gecti sordugu yok tık yok adamdan en son erkek arkadasimla babamda tanisiyorlar bu arada babamin karsisina cikmis iste mehmet amca 1 aydir babamda haber bekliyor konusabildin mi demis ona hayir konusamadim yarin birgün haber vericem kabul ederse bende sevinirim deyip cok cok ılımlı konusmus o günün aksami bana geldi böyle diyorlar bi niyetin var mı dedi direk evet desem şüphelenecek konustugumdan dedimki evet evlenme gibi düsüncem var baba madem böyle demisler gelsinler bi tanisalim o dakika itibari ile tüm ipler koptu yok simdiye kadar gelenlere hep hayir dedin niye buna evet diyon sen bu cocuklara konusuyon 1 haftayı hem annemlere hem bana zehir etti dövmekten beter etti hem evleri damlari yok bi evin bi oglu seni ezerler vermem hayatta dedi sevgilimide arayip ben istemiyorum degilde zeynep istemiyor napiyim kiz istemeyince dedi sevgilimde ailemi göndericem tekrar tekrar ama ben istemiyorum dese israr edicem araya adam sokucaz diyor ama seni bahane ediyor cokta israr edersek kiz istemiyor dedik niye böyle yapiyorlar demekki konusuyorsunuz ki geliyorlar diye size eziyet edecek diyor ki öylede dogru babam òyle böyle degil kacalim dedi ne kadar kötü olursa olsun ailemi birakamazdim arkamda ne yapacagimizi 1 haftadir düsünüyoruz bi sonuca varamadik biraz önce ayrilik karari aldik lütfen yardim edin napabiliriz 1 yilda olsa 1 yilin sonunda olacagini bilsek raziyiz ama gram fikir yok azicik seyde bizim konustugumuzdan süphenip zehir ediyor hayati nolur bi fikir verin yardimci olun seviyorum konusuyoruz desem kesin öldürür çünkü kendimi gectim annemede eziyet ediyor allah rizasi icin yardim edin bi plan bi fikir ne olursa kabul
1 ay
Babam beni sevdiğim kişiye vermiyor, ne yapacağım?

En İyi Cevap