Neden boyle 27 yasindaym ne askta ne işte ne ailemde hiç mi hiç şansım yok hep çile neden böyle...7 aydır iş bulamiyroim işletme mezunuyum asistanlık yapıyordum yok bana gelince heryer kurudu resmen 2 kişiyi sevdim bu zamana kadar sevgili oldum ikiside tam ailemle tanistiracagim sıra da kaçtılar türlü kavgalarla... yildizimmi düşük ya da büyü falan olabilir mi çünkü herkes çok güzel kızsın nasıl böyle oluyor diyorlar artık cevremde bana sürekli olumsuz yorum yapmaya başladı evde kaldın işin gücün yok vs vs iyice psikolojim bozuldu napcam ben sürekli hayırlısı diyorum dua ediyorum ama kafayı yiyecem artık?
Cevabın nedir?
+1 yılBüyüyle falan ne alakası var kuzum.
Memlekette ekonomi göçük durumda. senin gibi işsiz nice insan var.
Aile olayı tamamen kader. Kimse annesini babasını seçemiyor maalesef. mümkün olduğunca kırıcı olmadan birbirinizi anlayarak yaşamaya çalışmak gerek.
Sevgili konusu ise en zoru sanırım.
Kendi düşünce yapına uygun ve samimiyetle sevecek birini bulmak zor.
Heleki bu şehvani zamanlarda00 Yorumla
+1 yılCunku butun olaylara negatif bakiyorsun. Eger pozitif bakarsan kafandaki dsunceler silinir gider. Huzur bulursun. Unutma birsey senin nasibin ise iki dunya bir araya gelse senden kimse alamaz. Eger degilse iki dunya bir araya gelip yardim etse senin olmaz. Unutmaki nasibin seni, senin onu aradigindan daha cok ariyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılNasip yok işte kaderim kötü
- +1 yıl
Kaderin kotu olsada buna nasil baktigin onemli. bir ornek vereyim fakir zengine bakip sanssiz oldugunu dusunur ancak zenginde istedigi bazi seyleri elde edemedigi icin uzgundur. Sonucta ikisinin kaderide aynidir. Hayati guzellesrrmek senin elinde...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
6 yıl kadar olmuş bayan tarafından bir takım büyüler yaptırılmış ve büyülerden dolayıda bayan erkek karışık musallatların var, baş ağrıların olur, Nasip ve kısmetin kapalı, uyku problemin olur, halsizlik yaşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık sende
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıkma içini günler senin içinde döner. Umudunu içinden eksik etme
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep ben kendimi ot gibi hissediyorum artık iyice eve kapandım çünkü yapcak birşey yok psikolojim bozuldu artık
Aynısı bende de var bu kesinlikle hayır dua falan değil negatiflk değil kesin bir şey var ben araştırıyorum akrep burcu musun sen de
20 YorumlaAllah sana çirkin şansı versin ne diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılAminnnn
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ask kapini calacak galiba yakinda
02 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
bulursun inşallah iş
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah şu an en çok istediğim bu
+1 yılSabret.
02 Yorumla
Soran+1 yılSabrediyorum ama neden bu hep benim cevremde herkes dört dörtlük mutlu arkadaşlarım neden hep ben herkonuda
- +1 yıl
Herkes 4 4lük değildir emin ol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeske ben olsaydm uzagindada olsam hep raziydm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem