Küçük şeyler vardır öyle ki umursamaz nolcak boşver deriz... Ama öyle değildir küçücük bir detay insanı ipe de götürür ipten de alır. Örnekler çoğaltılabilir... İşte bu iki kelime de aşktaki sihirdir. Her sıkıştığında zorda kaldığında seni seviyorum silahını çekmeye kalkarsan sihri bozulur etkisi kalmaz tabiri caizse. Sürekli sürekli bunu dile getirirsen de büyünün bir önemi kalmaz karşıda ki insanda da usanmışlık bıkmışlık hissi uyandırır. O yüzden bu kelimelerin sihrine bozmamak lazım. Sevgi yürektedir dışa vurma şekli de kelimeler olmaz. Söz değildir aslında laf derler konuşmaya. Lafa sevgi ispat etme görevi yüklemeye kalkmak biraz düşüncesizlik olur. Oysa sevgi ispat etme görevi davranışlardadır. Eli işte gözü oynaşta derler. Ağzı seni seviyorum derken bile gözü yan masaya kayan insanlarla aynı evrende yaşıyoruz. O zaman neymiş. Lafa bakılmaz ainesi iştir kişinin. Özetle; sözün özü kısasıdır. Uzatırsan anlatmak istenen anlaşılmaz. Az konuşup çok işlemek lazım. Seni seviyorum kelimesi bir yapboz değildir. Nadir zamanlarda ve uygun bir davranışla söylenirse düşmanı bile dize getirebilir. Lütfen sözün büyüsünü bozmayalım.
Zor çok zor. Seni seviyorum demek o kişinin tum hayallerini umutlarını tazelemek demektir bu yüzden kimseye kolay kolay seni seviyorum diyemem eğer dersem onun hayallerine de umutlarina da ortak olmuş sahiplenmisim demektir
Çok güzel bir soru 👏👏👏 Günümüz döneminde seni seviyorum. Kelimesinin. Karaköy de genel evde çalışan bı bacım kadar değersiz olduğu günlerde yiz herkezin ağzında bir seni seviyorum kelimesi. Herkez asik. Herkez seviyor bı biz piciz ya Biz seni seviyorum diyemiyoruz. Çünkü bunu hak edecek insanı bulamıyoruz Seni seviyorum kelimesi hak edilir
NE korkucam be canimimi alicak seviyorsam tokat carpar gibi soylerim suratina karsi. masallah yorumlarda erkeklerin cogu soyleyemem gibisinden tirsak laflar etmisler yaziklar olsun bide konusmaya gelince mangalda kül birakmazlar ama bir kiza sevdigini soyleyemiyor.. kizdanmi korkuyorsunuz len :)
Cok önemli bir kelime icinde anlam barındıran iki kelime hak edene vermek lazım ucuz insanlarin ağzında gezmemeli degerini bilmeyene vermek ekmegi çöpe atmak kadar günah bence...
En İyi Cevaplar