Seni Seviyorum dedikçe sevesim gelir, bana zor gelmez söylemek 😍😌

Seni Seviyorum dedikçe sevesim gelir, bana zor gelmez söylemek 😍😌

Bu cümleyi ailem dışında birine söylemek beni de zorluyor diyebilirim. Neden söyleyemiyorum gerçekten bilmiyorum belki de söylemek yerine hissetirmenin doğru olacağını düşündüğüm için böyle oluyor. Aileme nasıl söyleyebiliyorum çünkü devamlı söyledikleri için alıştım
Zamanında aile bireylerimden dalga geçer bir ifade almışsam onlara demekte biraz çekinirim hala. Yine de mümkün olduğuca söylerim. Diğer herkese çok rahatlıkla söyleyebiliyorum. 🙂
Hayır benim zor değildir.. ben seviyorsam zaten karşımda ki insan da beni seviyordur.. aynı şekil de sevmiyorum demek de kolaydır benim için.. yeter ki bunu diyecek birisi olsun ve hak etsin
Bu kadar güzel iki kelimeyi söylemek neden zor olsun. Hatta fırsat çıksa da bol bol söylesem diyorum. Çocuklarıma her sabah sarılır muhakkak söylerim.
Cevap
20Cevap
Seviyorsam söylemekten usanmam. Sevmiyorsam silah zoruyla bile seni seviyorum demem.
Zordur hissetmesem söyleyemem
Hayır zor değildir.. Önemli olan bunu hak edecek adam olması.. Sevgimi ilgimi hakkediyor olmalı..
Kesinlikle.. "Seni Seviyorum" kadar güzel bir ürün şey yok.. 😍😍
Ürün fazladan klavyenin gazabına uğradım yine.. 😅
😅😅
Gerçekten hissetmediğim sürece söyleyemem. Ama sevdiğim insana da seviyorum demekten geri durmam.
Zor olan seviyorum demek değil, gerçekten sevmek.. Sevdikten sonra söylemesi kolay.. Çok sık söylediğim bir cümle olmadığı için afalladığım olmuştur..
Hissettiğim bir duyguyu söylemekten ve göstermekten çekinmem. Kolay kolay ve sık olmaz ama iliklerine kadar hisseder.
bazı şeyler söylenmeden güzeldir , sanırım bunu ikinci kez söylüyorum
Söylemek değil hissettirmektir asıl mesele. Dilim kemiği yok herşeyi söyler
Söylemek zor değil. Seni sevmiyorum demek daha zor bence
Emin olmadığım duygu hallerinde zorlanırım.
Onun dışında çekinmem söylerim.
Seviyorsam derim zorlanmam, gururum yoktur bu konuda ne yazık ki..
sevdiğim birine karşı seni seviyorum demek asla zor gelmez her an söyleyebilirim
Evet zordur
Çünkü sevmek zor, kimseyi kandırmaya gerek yok.
Bana göre söylemek zor değil önemli olan seni seviyorum demeden sevgini hissettirebilmektir
Niye zor olsun sevdiğim tüm insanlara söylerim
Seni seviyorum demek kolay kolayda ne kadarı gerçek önemli olan kadın bu yalanı duymakmı istiyor yaşamakmı istiyor duymaksa laçkalaşır yaşarsa sabırla sözleri hep değerli kalır yani diyenden ise dedirtenin azmine bağlı
Zor değil dile getiririm her zaman
Seviyosam sõylerim 😊
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Seni seviyorum mesela canimsin
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🌷🌹🌹🌹🌹😔❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Üzgun emoji ne yaa😄 onu yok say
☺️☺️☺️☺️☺️😊😊😊😊😊
Hissetmiyorsam söylemem. Hissettirmek önemli.
Hissetmeden söyleyemem.
Sevmiyorum demek daha kolay
Ben de seni seviyorum tatlım. <3
Sevdiklerim benim bu sözümden sıkılırlar.
Herkese söylenmez o yüzden zor
Zor, içten gelmeli.
Seviyorumsam zor değildir..
Hak eden varsa söylemesi gayet kolay.
ben demem, gösteririm
Diyemem kolay kolay
Evet zor
Çok zor
Temkinliyimdir söylemeden düşünürüm
Kolay
Evet
değildir