Teşekkür ederim
"Seni seviyorum” demek senin için zor mu?
Teşekkür ederim

Özellikle bazı insanlar seni seviyorum kelimesini kullanmayı tercih etmez hatta hayatındaki insana sıradan gibi birisi gibi bile davranmayı tercih edebilir bazı insanlar şunu söylüyor ben sevdiğimi söylemek yerine hissettirmeyi tercih ediyorum, ancak bence yine de arada söylemek gerekir.
25 Ocak, 2023 Çarşamba Saat 22.53
Yooo, eskiden zordu ama insana bazen çok değişik bir şeymiş gibi geliyor, zor söylüyor oysa ne kadar kolay ve güzel bişi seni seviyorum demek 😊
Doğru kişiye söylemek zor gelmiyor… sevip hissedince zaten duysun bilsin mahrum kalmasın istiyorsun… dökülüveriyor duygular kelimelere.. doğru kişi doğru zamanla ilgili sanırım bu birazda…
Rica ediyorum yorum yaptığın vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum
Hayır değil yeter ki seviyim her türlü dile getiririm. ama en önemlisi hissettirmek.
Teşekkürler 🤗
Rica ediyorum yorum yaptığın vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum
Bence Çok Yapmacık Bir Kelime Bence İnsan Sevgisini Söyleyerek Değil Göstererek İfade Etmesi Makbuldür. O Zaman Da Söylemenin Anlamı Yoktur. Sevdinmi İçinden Seveceksin Sonra Şımarıyorlar.
Cevap
9Cevap
İçimden geliyorsa söylerim ama çok zor seven ve çok zor güvenen biriyim. Bir gün gerçekten bir şey hissedersem ve içimden geliyorsa söylerim.
Bunun farkına çok önceden vardım 😊
😊😊
sürekli dile getirmem ama arada söylerim tabi, sadece hissettirmek yetse bile insan arada bilmek istiyor.
Zor değil tabi ki. Bana göre asıl önemli olan sevgimi davranışlarımla belli etmek.
E yani zor tabii. Öyle löps diye herkese "seni seviyorum" dedik mi ne anlamı kaldı
Evet çok zor Çünkü tamamen emin olduktan sonra söylemek gerekir
Söylerim zor değil benim için lakin karşımdaki insanda söylerse karşılıklı yani
Gercekten seviyorsam söylerim ama gerçekten
Karşı cinse seni seviyorum demekte zorlanırım.
Hayir icimden gelirse söylerim tak
Hayır arsız oldum artık yapışşşştır geç 😂
Gerçekten çok seversem demek zor olmaz
elbette zor öylesine seni seviyorum demem
Seviyorsam neden zor olsun ki
Zor değil ama sık kullandığım bir cümle de değil.
En kolayı😆
Ama lafta kolaydır
Sevdiğim kişiye tabiki söylerim
Evet zor
Sevdiysem söylerim
Hayır
1 kez kullanmışımdır
Hayir
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Tabiiiii
CN
TÜR