KARIM GERİ DÖNERMİ COK CANIM YANIYOR LÜTFEN CEVAPLAYIN?

Eşimle telefonda kavga ettik ve sonrasında evi terk etti annesinin evine gitti. Telefonda artık seni sevmiyorum görmek istemiyorum senide ailenide artık tek yasıcam bitti artık bunaldım daha fazla yıpranmak istemiyorum dedi. Evden hic bir eşyasını almadan gitmiş. gittigi gün instagramda bütün resimleri sildi bütün arkadaslarımı ve akrabalarımı instagramdan sildi sadece beni ve kendi arkadaslarını takip ediyor. kavgayı sabah ettik kavga öncesi gece sarıldık uyuduk hicbir sorun yoktu daha önceki günlerde cinsel anlamda birliktelik yasadık mutlu bir sekilde ve her zaman bu devam etti evliligimiz boyunca beni kıskandı bunlar varken bir anda kavga sonrası gitti ne düsünüyorda bu sekilde benle konusmuyor dinlemiyor annesi babası konustturmuyor telini degistirmişler ama bosanmıyorda 1 hafta oldu babası ile görüstügümden senin adını duydugunda hemen sinirleniyor dedi bekle biraz dedi elimden ne gelirse yapıcam dedi ama konusmaya kalktıgında sinirleniyormus anneside karımın yanında oda sinirli ne olur yardım edin ne düsünüyorlar bosanmak kolay bir kararmı 2 sene evliyiz 3 senede sevgililik dönemimiz oldu onu cok sevdigimi adı gibi biliyor yardım edin bosanmak istemiyorum
KARIM GERİ DÖNERMİ COK CANIM YANIYOR LÜTFEN CEVAPLAYIN?