KARIM BANA ÇOK BASKI KURUYOR, ÇOK BUNALIYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN?

Bunları yazmak için üye oldum. Karım sürekli bana baskı kuruyor 8 aylık evliyim bu süreçte kendi sevdiğim hoşuma giden şeyleri yapamıyorum kendime zaman ayıramıyorum kendimi mutlu edecek şeyler yapamıyorum. Nedir bunlar 1 2 saat pc de oyun oynarım arabamı yıkarım içini temizlerim telefondan bilim, akademik yayınlar ve teknolijiyi takip ederim. Ara da arkadaşlarla oturup biraz sohbet muhabbet ederiz. Evlendiğimden beri Bir sefer dışarı çıkmadım arkadaşlarımla buluşmadım bile. Çıksam kıyameti koparır. Bilgisayara girsem anında trip moduna geçer. Telefonu elime alsam o telefon elinden düşmezki zaten gibi sürekli bana baskı kuruyor. Oysa ben evde yemek yapar, evi süpürür, çamaşırları yıkar vb her işi yapar yardım ederim onun gönlünü hoş tutmaya calısırım. Bir keresinde mutfak çok dağınıktı o uyurken temizledim ve uyandığında süpriz yapmak istedim, geldi etrafa baktı başım ağrıyor dedi su içti çıkarken ona dedim ya bi teşekkür edersin bişi söylersin dedim oda "Ne var ya benim burada başım ağrıyor sen teşekkür bekliyorsun aynen çok iyi yaptın bravo alkış sana " diyip odaya gitti ben çok kırıldım ve bir daha elimi sürmedim. O da elini sürmedi sonra misafir gelceği zaman temizlik yapmaya başladı beni de mecbur koşuyor iş yapmaya bende rahatsız olduğumu söyledim ben işte 12 saat çalışırken sen napıyosun diyorum hemen triplere giriyor. Artık kendimi çok bunalmış hissediyorum. Spor yok, bilgisayar yok, telefon yok. Napim ben oturup dizlerimi kırıp başında 7/24 sana ilgi gösteremem beni biraz rahat bırak benim de biraz iyi hissetmeye ihtiyacım var sevdiğim şeyler var onları yapmak istiyorum diyorum. Aynen bende oturup sıkılayım sen keyif yap tamam git napıyorsan yap diyor ama aklım da hep bu cümlesi kalıyor yaptığım iştende zevk almıyorum kafam hiç rahat değil.

İlla eve yatma zamanı gelen, hatta sabahlara kadar dışarda takılan, eşini ihmal eden, ye iç yat gerisine karışma modeliyle takılan erkekler gibi mi olayım. Sana bağıracak tabağında kıl olsa masayı yıkacak erkeklerden mi olayım. Bir sefer eve geç gelmedim kötü söz söylemedim ev işlerine hep destek çıktım üstüne 12 saat çalışmaya gidip geldiğim de bile sana yardım ettim. Ne istedim ki senden bana bunları yapıyorsun dedim. Tek istediğim günde 1 2 saat kendime zaman ayırmak o kadar.

Diyince gözlerime kızgın bir şekil de bakıp defol git diye bağırdı. İçim çok kötü oldu kimle evlendim ben diye sordum kendime. Ne yapıcam bilmiyorum ben bekarken de aynı işleri yapıyordum hatta bu kadar zahmetim olmuyordu en azından sevdiğim şeyleri yapabiliyordum şimdi hiçbiri yok ve huzursuz mutsuzum. Artık boşanmayı düşünüyorum ama bir yol var mı yok mu, her şey yoluna girer mi sormak istedim. Buraya kadar okuyanlar için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum

KARIM BANA ÇOK BASKI KURUYOR, ÇOK BUNALIYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN?